Şimdi Ara

Kurtarın Beni !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dostlar, yoldaşlar. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. 2017 yılı ygs-lys adaylarından biriyim. Öncelikle her şeyin farkındayım. Çalışmak, başarılı olmak ve hedefime ulaşmak istiyorum herkes gibi. Ve gerekli potansiyele de sahibim. 11. sınıf bitmek üzere. Ygs-lys çalışmalarımı gerçekleştirmeyi 11. sınıfa girmeden önceki yaz tatilinden beri düşünüyordum. Ama bir türlü başlayamadım. Geçen yaz tatili tamam bir şey yapmadım ve yine sizler, forum halkı asla geç kalmadığımı söylediniz. 11. sınıf ile eş zamanlı ygs çalışırım dedim kendi kendime. Ama oda olmadı. Bu arada hedefim mf3, ilk 5-10k arası. Başarı durumumdan bahsetmem gerekirse 3 yıldır okulumda okul birincisiyim. Geçen dönem 98 ortalama yaptım. Lütfen hemen o ne biçim ortalama, haksızlık, adaletsizlik demeyin. Okulda benden başka 90 ortalama gören en fazla 3-5 kişi vardır. Okulumun seviyesi yerlerde sürünüyor. Sbs puanım bulunduğum ilde çok çok daha iyi okullara gidebilmemi sağlıyordu. Ama benim istediğim yer yine de gelmemişti. Bende evime yürüme mesafesi 5 dk bile olmayan bu okula geldim. Okul birinciliği avantajı da etkili oldu bu okula gelirken. Gelmez olaydım. Neyse konuyu dağıtmadan böyle bir okulda alabildiğim eğitim maalesef yetersizdi ve hala öyle. Sınavlar verilen eğitime paralel olarak hazırlanıyor ki yine öğrencilerin durumu vahim. Bakın dediğim gibi ben istisnayım, 98 ortalama yaparken çok ta zorlanmadım. Ama biliyorum ki bu sahte başarımın bana ygs'de pek bir faydası olmayacak. Ben şuan sadece çalışmam gerektiğini biliyorum. Çok büyük bir açığım var kapatmam gerektiğini de biliyorum. Kapatabileceğime inanıyorum. Sizlerden istediğim bu yazı nasıl en verimli geçirebileceğim konusunda tavsiye vermeniz. Sıfırdan mı başlamalıyım, yoksa başka bir taktik mi ? Ygs-lys diye mi çalışmalıyım ? Yoksa sınıf sınıf mı ? Ygs'ye mi ağırlık vermeliyim, lys'ye mi ? Çalışma planım nasıl olmalı ? Kısacası kendinizi benim yerime koyun lütfen ve benim için en faydalı yolu bana söyleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni Şu Dertten Kurtarin LüTfeN
    19 yıl önce açıldı
    sevdiğim bey beni terk etti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.