Şimdi Ara

Kursunsuz Benzin hangi petrolden alıyorsunuz ve nerden alınır...ve birkaç soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hem ekonomik olsun hemde gucunden bişi kaybetmesin istioyrum tavsiye ettiğiniz petrol şirketi hangisidir..

birde arkadaslar shellin sitesinde

Kurşunsuz Benzin 95 Oktan (YTL/Lt)

Katkılı Kurşunsuz Benzin 95 Oktan (YTL/Lt)

farkları nedir gercekten merak ediyorum fiyatları aynı olmus bugun gecen gun katklı olan daha ucuzdu..

bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

sygılar,svgiler

oguz

peki aşırı besleme için su daha iyi olur atmosferik için su daha iyi olur diyebilir msniz acaba?

mesela 1.6 kompressor 156hpa su

1.6fsi 115 hp a su daha iyi gider diye bir tavsiyeniz olur mu

tskurler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 27 Haziran 2009; 23:28:23 >

• her zaman shell'i tercih ederim.. bunun sebebi ise bugüne kadar başıma herhangi bir katakuli gelmemiş olması ve gerçekten de pompada görünen yakıtı vermeleridir.katkılı kurşunsuz 95 denen benzin ise eski nesil kurşunlu benzin kullanan araçların kurşunsuz kullanmasını sağlamak için üretilen bir yakıt olmasıdır.
  • Arabaya göre değişebilir ama kesinlikle opet diyorum, diikkat ederseniz genelikle opetin yakıt fiyatları diğerlerine göre birkaç kuruş daha fazla olur. Daha başka bir sebep ise temizlik, kalite ve müşteri hizmeti portföyleri mükemmel. Çoğu zaman opat harici başka petrolden yakıt alınca aracımın çekişinin biraz düştüğünü ve eksoz içininde karardığını farkediyorum.
  • geçen opetten 50 liralık benzin aldım. bir adet oto kokusu, bir adet kağıt mendil, opet karta bir miktar para puan, kredi kartına bir miktar world puan üstüne birde araç yıkanması.

zarar ediyoruz diyen akaryakıt şirketleri 50 liraya bile bu kadar promosyon uygulayabildiklerine göre pekde zarar etmiyorlar gibiler. şu promosyonları kaldırsalarda ucuza alabilsek artın benzini.

bu arada benzini totalden, olmazsa opetten alırım.
  • shell v-power üstüne oktan arttırıcı performans acaip oluyor böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemvw -- 28 Haziran 2009; 14:36:42 >
  • total"i tercih ediyorum...sebebi çok teknik değil...akaryakıt istasyonuna güveniyorum, pompacıları seviyorum :) 95 oktandan 97 oktana geçiş yapmayı planlıyorum...bu arada yarı depo 95 oktan var , depoyu bitirmeden üzerine 97 oktanlık almamın bir sakıncası olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE ZAMAN MAZOT ALMALI?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @bacey dostum bence bitir ondan sonra 97 fulle

@meteg

soruma cevap verdiğin için teşekkürler..

@harunpal ,kartal.

dostlarım evet opet aslında promosyon olarak gercekten iyi..gecen sene eniştem biriktirdiği puanlarla klima aldı..

totala dogruyu solemek gerekirse nerdeyse hiç guvenmiyorum nedense..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

@bacey dostum bence bitir ondan sonra 97 fulle

teşekkür ediyorum...

esasen ben de opeti sevmiyorum*...şu anki durumunu bilmiyorum ama sanırım bir zamanlar KOÇ"un bünyesindeydi...aslında suçlu opet değil KOÇ...totale bir gece yarısı yol üstü uğramak durumunda kalmıştım...kartla ödeme yaparken içeriyi süzdüm,o da n ?! alkol yok :) emin olmak için aradım taradım yok, dayanamayıp sordum, alkol satmıyorlarmış...serde tutuculuk da var :) esasen akaryakıt istasyonlarındaki içki satışının mantığını hiç bir zaman anlamadım ve anlamayacağım da sanırım...kısaca benimkisi ilk görüşte aşk türünden bir şey...

* forumdaki _opeth"e bayılıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 28 Haziran 2009; 15:46:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

@bacey dostum bence bitir ondan sonra 97 fulle

teşekkür ediyorum...

esasen ben de opeti sevmiyorum*...şu anki durumunu bilmiyorum ama sanırım bir zamanlar KOÇ"un bünyesindeydi...aslında suçlu opet değil KOÇ...totale bir gece yarısı yol üstü uğramak durumunda kalmıştım...kartla ödeme yaparken içeriyi süzdüm,o da n ?! alkol yok :) emin olmak için aradım taradım yok, dayanamayıp sordum, alkol satmıyorlarmış...serde tutuculuk da var :) esasen akaryakıt istasyonlarındaki içki satışının mantığını hiç bir zaman anlamadım ve anlamayacağım da sanırım...kısaca benimkisi ilk görüşte aşk türünden bir şey...

* forumdaki _opeth"e bayılıyorum :)

valla hiç dikkat etmedim buna..

bu arada vedat abiyi kim sevmezki kral ya

• shell
  • Şu anki aracım 1.8T ve önceden benzin kullanırdım hep her zaman tercihim opet olurdu ama önemli olan burda istasyonunda kalitesi...

Birde 95-97 denmiş ben aracıma 95 koyunca banamısın demiyor ama 97 de biraz performanstan düşüyor bunu herhangi kullanan biri fark edemez arabayla yatıp kalktığım için en ufak bir şeyde hissediyor insan ama 95 en iyisi bu araç için..
  • Opet
  • İstanbul Anadolu Yakası' nda tespit ettiğim iki benzin istasyonu var. Her iki benzin istasyonundan 20TL lik benzin aldığım benzinle 80km yol kat edebiliyorum. Halbu ki diğer istasyonlardan 20 TL lik benzin aldım mı en fazla 60km gidebiliyor.
    Bu istasyonlardan biri E-5 üzerinde Numune Hastanesi' nin hemen yanında ki BP, diğer Capitol' ün karşısında ki Total.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Haziran 2009; 17:25:43 >
  • Son 3yıldır TOTAL şehirdışındada TOTALden almayı tercih ediyorum.
    Sırasıyla Shell,opet
  • Şehir içi genellikle BP,Total,Shell
    Şehir dışı Opet
  • Ben de bu güna kadar BP'den başka hiç bir yerden benzin almadım. Daha önceki arabamla 30.000 km'den fazla yol yaptım ve BP'den aldığım benzinin hem performansından, hem temizliğinden hem de yakıt sarfiyatından hep memnun kaldım. Diğerlerini hiç denemedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.