Şimdi Ara

Kursa gitmeden gitar çalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tarihe adını yazdıran bütün gitaristler
  • İstek ve hırs var ise yapamayacağon şey yoktur.
  • Nette sürüyle eğitim videoları falan var. Gitarıma yakında kavuşucam o yüzden ben de araştırıyorum (elektro)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Tarihe adını yazdıran bütün gitaristler

gaza geldim
  • ben Eğitim almadım ama çalıyorum. Çok iyi profosyonel çaldığımı söyleyemem ama çalıyorum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

İstek ve hırs var ise yapamayacağon şey yoktur.

olmayacak duaya amin deme diyorlar bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oda arkadasim kyrsa gitmeden baglama caliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innate RAP

ben Eğitim almadım ama çalıyorum. Çok iyi profosyonel çaldığımı söyleyemem ama çalıyorum yani

hocam ne kadar uğraştın?
  • Calmaktan kastin ne olduguna bagli bu cevabin. Evet elimizde internet gibi bir nimet var. Ama gercekten ustalasmak icin azim ve istek gerekli.
    Muzik yapabilmek icinse, bir egitim altyapisi sart.
    Yaklasik 3 yil elektro gitar caldim, benim hosuma giden sevdigim sarkilari kompoze edebilmekti.Ve bunu gerceklestirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Calmaktan kastin ne olduguna bagli bu cevabin. Evet elimizde internet gibi bir nimet var. Ama gercekten ustalasmak icin azim ve istek gerekli.
    Muzik yapabilmek icinse, bir egitim altyapisi sart.
    Yaklasik 3 yil elektro gitar caldim, benim hosuma giden sevdigim sarkilari kompoze edebilmekti.Ve bunu gerceklestirdim.

müzisyen olmak gibi bir hedefim yok sadece çalmak ve söylemek istiyorum.(akustik bu arada)
  • yaklaşık ne kadar sürede istediğim kıvama gelebilirim bi yardımcı olsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

yaklaşık ne kadar sürede istediğim kıvama gelebilirim bi yardımcı olsanız

Bir kaç haftadan sıkılıp bırakacaksın yazdıklarına bakılırsa. 4 sene kadar önce başladım gitara kursa felan gitmedim hiç. Eğer gerçekten aşıksan saza saatlerini kendini geliştirmekle geçirmelisin internette hilesi hacki felan yok ama bol bol eğitim videosu var
  • Kurs var, kurs var. Öyle 10 kişiyi bir odaya toplayıp dangır dungur çalarak öğretmek var. Bir de birebir ders var. Ama her ne olursa olsun kişinin azmi ve yeteneğinde biter iş.

Beni sorarsan. Lisede arkadaşımdan am-em akorlarının basılışını öğrenerek başladım. Kursa falan gitmedim. Youtube'da videolar mevcut. Çalışarak yaparsın.

Ben akustik gitar çalıyorum. Tam anlamıyla bir şeyler istiyorsan kendi tecrübeme göre en az 5 sene lazım.

2008-2010 arası klasik çaldım. 2010'dan beri akustik çalıyorum. Eğitimsiz bir yere kadar gidiyor. Sadece çıkar sokakta çalarsın, arkadaş ortamında çalarsın. Ama ilerisini düşünüyorsan teknik bilgiler ve nota bilgileri şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 9 Haziran 2013; 4:56:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMasquerade

quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

yaklaşık ne kadar sürede istediğim kıvama gelebilirim bi yardımcı olsanız

Bir kaç haftadan sıkılıp bırakacaksın yazdıklarına bakılırsa. 4 sene kadar önce başladım gitara kursa felan gitmedim hiç. Eğer gerçekten aşıksan saza saatlerini kendini geliştirmekle geçirmelisin internette hilesi hacki felan yok ama bol bol eğitim videosu var

Hocam kafaya koydum artık en azından denemiş olurum yani kaybedecek bişeyim yok

• Ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

Kurs var, kurs var. Öyle 10 kişiyi bir odaya toplayıp dangır dungur çalarak öğretmek var. Bir de birebir ders var. Ama her ne olursa olsun kişinin azmi ve yeteneğinde biter iş.

Beni sorarsan. Lisede arkadaşımdan am-em akorlarının basılışını öğrenerek başladım. Kursa falan gitmedim. Youtube'da videolar mevcut. Çalışarak yaparsın.

Ben akustik gitar çalıyorum. Tam anlamıyla bir şeyler istiyorsan kendi tecrübeme göre en az 5 sene lazım.

2008-2010 arası klasik çaldım. 2010'dan beri akustik çalıyorum. Eğitimsiz bir yere kadar gidiyor. Sadece çıkar sokakta çalarsın, arkadaş ortamında çalarsın. Ama ilerisini düşünüyorsan teknik bilgiler ve nota bilgileri şart.

Hocam sadece arkadaş ortamında çalsam yeter bana ama 5 sene falan sanırım bir daha gözden geçirsem iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Ben.

en az 5 sene mi?
  • Tam anlamıyla dedim. Pürüzsüz kusursuz.

Yoksa ilk senende de arkadaş ortamında çalacak şarkılar bulursun. Hevesin kırılmasın. Dene. Gitar güzeldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

Tam anlamıyla dedim. Pürüzsüz kusursuz.

Yoksa ilk senende de arkadaş ortamında çalacak şarkılar bulursun. Hevesin kırılmasın. Dene. Gitar güzeldir.

Aklımda bi kaç parça var onları kusursuz çalsam yeter.İnşallah hayal kırıklığına uğramam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.