Şimdi Ara

Kurs imkani yok ? Dovus sporu onerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtta kaliyorum burada kurs imkani yok, spor salonunda kum torbamiz var birtane, o kadar.

Birde vejetaryen oldugumdan burada pek beslenemiyorum sanirim kilodanda verdim. kendimide toparlamaya calisiyorum sinav cesitleri ile. bir sure spor salonuna gittim ama farkli sekilde yapilan sinavlarin daha faydali oldugunu dusunuyorum kendi acimdan.

esnek degilim pek, egilerek parmaklarima dokunamiyorum dizlerimin altina geliyor sadece oyle soyleyeyim.

dovus sporu yapmayi isteme sebebim, gerektigi durumda olabildigince kisa bir surede, ilk darbeyi yesemde atsamda, kavgayi bitirmek. tesekkur ediyorum simdiden

ekleme : kibristayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 28 Mart 2016; 23:39:55 >

• Bence dambıl falan al ufaktan bi de mekik şınav programları bul onu yap kendi başına olmaz dövüş sporu
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Bence dambıl falan al ufaktan bi de mekik şınav programları bul onu yap kendi başına olmaz dövüş sporu
    Bu mesaja eklenen görseller:

vejetaryen oldugumu eklemem gerekiyor diye dusunuyorum boyle bir baslikta. dambil vs. gecmisim var fakat onu suanlik uygun gormuyorum. yaklasik 9-10 cesit sinav yaptigimda butun vucudumun daha iyi calistigini hissediyorum.

amacim sporda ustalasmak degil fakat sifirda olmamak

bu sporlari insanlar yuzyillardir yapiyor ve spor turunun kurucusu insanlarda var, dovus sporlarinin temelinde bireysel calismalar oldugunu soylemek yanlis olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 28 Mart 2016; 23:36:22 >

• Çok saçma bir yere değindin. Dövüş sporlarının arka planında yüzlerce yıllık birikim var böyle bir zamanın var ise hiç bekleme. Maalesef kum torbasıyla tek başına olacak iş değil tekniği kavraman için bilen birine ihtiyacın var.

Birileri gelip youtube cart curt diyebilir ama ben inanmıyorum sıfır birinin izleyerek öğrenebileceğine. Eminim okulda bu tarz sporlarla uğraşan biri vardır sana yardım etmesini iste bunda çekinecek bir şey yok.

Şınavda ise tüm vücudun çalışmaz tek başına yeterlinin yakınından bile geçmiyor. Vücut ağırlığınla yapabileceğin birçok antrenman bula bilirsin ki vücut ağırlığınla çalışman da şart değil.

Son olarak spor yapıp kötü besleniyorsan hiç yapmasan daha iyi. Kıbrısta hangi okul ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcossx -- 29 Mart 2016; 13:06:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcossx

Çok saçma bir yere değindin. Dövüş sporlarının arka planında yüzlerce yıllık birikim var böyle bir zamanın var ise hiç bekleme. Maalesef kum torbasıyla tek başına olacak iş değil tekniği kavraman için bilen birine ihtiyacın var.

Birileri gelip youtube cart curt diyebilir ama ben inanmıyorum sıfır birinin izleyerek öğrenebileceğine. Eminim okulda bu tarz sporlarla uğraşan biri vardır sana yardım etmesini iste bunda çekinecek bir şey yok.

Şınavda ise tüm vücudun çalışmaz tek başına yeterlinin yakınından bile geçmiyor. Vücut ağırlığınla yapabileceğin birçok antrenman bula bilirsin ki vücut ağırlığınla çalışman da şart değil.

Son olarak spor yapıp kötü besleniyorsan hiç yapmasan daha iyi. Kıbrısta hangi okul ?

hocam sinav agirlikli yaptigimdan onu soyledim, charles bronson in solitary fitness kitabina bakiyorum calisma metodlari icin.

odtudeyim, okulda ilgilenenler illaki vardir ama nedense hosuma gitmiyor o sekilde. asiri teknik gerektiren sporlardan cok, boxa ilgiliyim bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.