Şimdi Ara

KÜREKLE DÖVÜLEN KEDI ( SESİMIZİ DUYURALIM)(IMZA KAMPANYASI BAŞLADI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle konuyu eksisozlukte gordugum icin actim.
    Link :https://eksisozluk.com/olduresiye-dovulen-muro-icin-adalet--5327176?a=popular

    muro doğuştan sağır bir kedi artık gördüğü şiddet sebebiyle gözleri de görmüyor ve ayağı ampute edildi vücudunda derin yaraları var.
    güvenlik kameralarında kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalandı ama savcılık daha ifade almadan , şüphelide somut suç unsuru bulamadığı için takipsizlik kararı verdi!

    sevda hanım rica etti sözlükte başlık açmam için, muro sevda hanımın kedisi ve bizlere sesleniyor.

    ''ankara batıkent 60.yıl sitesinde oturan n s isimli 60 yaşında olan bir kadın tarafından, ateş küreği ile öldüresiye dövülmüştür. çok derin yaraları olan kedimizin sol arka ayağı ampute edildi, üç kez ameliyat oldu ve maalesef her iki gözü kör kaldı. doğuştan sağır. avukatımız aracılığı ile savcılığa başvurduk. fakat savcılık daha ifade almadan , şüphelide somut suç unsuru bulamadığı için takipsizlik kararı verdi. itiraz edildi.
    kamu oyu oluşturabilmek için yardımlarınıza ihtiyacımız var!!!

    kediyi öldüresiye dövmeye kendine hak gören kişi...

    bu kişilerden oldukça fazla vardır. bu kişiler “ hak “ kavramının sadece kendilerine bahşedilmiş olduğunu en baştan kabul ederler. öyle ki zaten çok haklı oldukları için herhangi bir kediyi köpeği herhangi bir haklı sebep ile dövmekte yada öldürmekte çok da abes bir durum bulmazlar. hem niye bulsunlardı ki ? öldürebilir, darp ede bilir çünkü birileri onlara mama bırakıp sokağı kirletiyorlar zaten. üstüne birileri onları seviyor ve oraya “alıştırıyorlar”. sırf bahçesine girdi diye ,sağır bir kedinin arkasından film sahnelerindeki gibi sessizce dolaşıp bahçe küreğinin en sert kısmını önce bacağına öylece bir sert vurup kediyi o anda sakat bıraktıktan sonra öldüğünden emin olmak için kafasına aynı kürek ile daha sert vurabilir ,vurabilir çünkü artık ilk vuruşu değil az önce kavramıştır nasıl vurur ise daha kolay öldürebileceğini,sonra birkaç fantezi girişimine başlar dur şöyle vurayım biraz kan çıksın ister,çünkü haşere öldürmektedir. bir an önce öldürmelidir ki ocakta yemeği vardır,yemeği yanar ise çok üzülecektir,nimete israf olacaktır yandığı için. sonra dikkatini toplar bu kişi artık alışmıştır küreğe ustalık vuruşunu yapar,artık zevk almaya da başlamıştır. bir kez daha vurur öldüğünden emin olabilmek için. ama kedi güçlüdür. bir yol bulup kaçar, can havliyle kendini başka bir camı açık olan eve atar. artık küreği şöyle bir güzel temizler ve artık bahçesindeki salatalıklarına kedinin gelmeyeceğinden emin ve huzurlu bir iç geçirişle yıkar küreğini,kürekteki gördüğü şey kan değildir onun için,sadece kırmızı bir sıvıdır. o kırmızı sıvılar onun için bir hayat taşımadığından hayati veya “insani” bir değer yoktur. zaten hayvanın kırmızı sıvısıdır. içi tekrar huzurlu bir şekilde evine giderken küreği koyar ve evine gider. allahtan yemeği de yanmamıştır. hayat ne kadar da güzeldir,artık bahçesine pislik kediler giremeyecek ,salatalıklarının etrafında dolaşamayacaktır. gider çay koyar “afiyetle” içerler.
    sonra olay tesadüfler zinciri ile farklı bir hal almaya başlar. öldürdüğünü düşündüğü kedi bazı hayvanseverler tarafından görülür,hemen veterinere götürülür. veteriner bembeyaz van kedisini ismine kadar hatırlar,çünkü sahipleri önceden oraya gitmiştir. hemen bu sırada hem sahiplerine haber verilir,bir yandan da hemen müdahele edilir. zaten sağır olan van kedisi gözlerini de kaybeder ,sağ bacağını kesmek zorunda kalırlar. vücudunun bir çok farklı yerlerinde kemiklere kadar uzanan derin yaralar mevcuttur. uzun süre tedavi görür. kedi şu anda gözleri kör kulakları sağır ve bir bacağını kaybetmiş bir şekilde yaşamaya mahkum edilmiştir. gerekçesi de sahiplerinin bahçesinde değil de komşunun bahçesinde dolaşmasıdır. tabi olay burda da kalmaz,güvenlik kameralarından kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalanmıştır. avukatlar aracılığıyla mahkemeye dilekçe verilir. sonuca gelelim. takipsizlik kararı verilir.
    kediyi öldüresiye döven kişi yarın artık gönül rahatlığıyla bahçesine giren bir başka kediyi öldürebilir. küreği de yıkamasına gerek yoktur. çay koyup,hayatına devam edebilir. kim bilir belki salata da yapar,koruduğu salatalıkları ile.
    https://www.change.org/p/adalet-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-k%C3%BCrekle-d%C3%B6v%C3%BClen-muro-kedi-i%C3%A7in-adalet?recruiter=489395754&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&utm_term=mob-xs-no_src-custom_msg&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    IMZA ATARAK DESTEK OLABİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelÇukuçuku -- 24 Mart 2017; 11:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Böyle hayvanları pardon hayvanlara hakaret oldu, yaratıkları öldüresiye sopalamak lazım.

    İnsanın canlılara yaptığını, başka canlıların insana yaptığını görmedim daha.
  • ne istiyorsunuz şu hayvanlardan, ne zararı varda size eziyet ediyorsunuz?sevmiyor olabilirsiniz hatta nefrette ediyor olabilirsiniz, kovarsınız olur biter eziyet etmek nedir ya?hiç mi Allahtan korkmazsınız, sonuçta oda bir canlı hemde kimseye zararı yok.

    yazık günah ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hayvana eziyet ettigin kurek bir gun uzerine toprak dokecek ve insallah kolay kolay can veremezsin her aci cektigin de o kedi gelsin aklina insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaptığı kendine de yapılmadan ölmesin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvandan nefret eden, insanı ya da herhangi bir şeyi nasıl sever? Böyleleri için ölüm erken gelse keşke. Ölümü acı içerisinde kıvranarak olur umarım.
  • Boş boş konu açıyorsunuz. Tam olarak nasıl bir destek istiyorsunuz? Kediye şiddet uygulayan kişi seni rahatsız ettiyse git sende onu döv. Forumda konu açmanda ki sebeo nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam. O dedigin kertenkelede oluyor. Kertenkeleyi bir vurusta oldururlerse sevap aliyor bu modeller.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan kadar iğrenç bir mahlukat yoktur şekilde görüldüğü gibi. Gerçi bunun daha beterlerini de gördüm duydum. Kedi, köpek yakan mı dersin, kamplumbağayı yola koyup arabasıyla ezen mi dersin, pompalı tüfekle köpek vuran mı dersin, tekmeleyerek kendi hâlindeki bir sokak kedisini öldüren mi dersin.



    O yaşlı kadının da acılar içinde gebermesi dileğiyle. Umarım hayatı zindan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ekside gördüm destek verelim arkadaşlar
    Gercekten de şu dünyadaki en kötü varlık insanlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 24 Mart 2017; 8:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların tepki verebilmesi için face ve twitterda dolaşıma girmesi gerekli.burdan pek bişey çıkmaz.
  • hayvanlara bu şekilde davrananlardan insanlara iyi davranması beklenemez. dolayısıyle toplum için kımıl zararlısından farkı olmayan insanımsı canlılardır bunlar!..
  • Dayanamıyorum küfür edicem ban falan umrumda değil

    ulan ben görecektim o karıyı küreği götüne sokup içinde bırakmazsam allah belamı versin.orospu karı kedi lan kedi ne zararı var sana siktiğimin orospusu
  • pislik insanlar. bu olayları her görüşümde daha çok midem bulanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülke iyice zıvanadan çıkmış arkadaş.
  • Bahçedeki salatalıklara zarar veriyor diye ha ?



    bizim gelibolu'da dükkanımıza kediler girer oyun oynar ve çıkar. Dükkanın arkasında bahçemiz var. Geçen yaz elde ettiğimiz hasadın çeyreğini onlar yedi Haklarıdır diyip sevdik. Balık pişirsek önlerine attık bir iki tane



    Müslüman olan bir kişi Hayvanlara eziyet edemez. Ben zaten anlamıyorum bu hayvanlar zaten temiz hayvanlar en ufak bir şeyde temizliyor kendini. Ne olmuş 2 salatalığına zarar verdiyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdeki yiyecek bulan karincaya bile gordugumde ezilmesin diye ekmegi kenara alirim. bunlar gelir boyle bir igrencligi bu sekilde yapan mi hayvandir yoksa agizsiz dilsiz hayvana vuran mi ? bir yakalasam bulsam guzel seyler olacak bu zaatlara ama...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyniniz anca bu kadar çalışıyor. Bu olayın yayılmasını sağlamak amaçlı açtım bu konuyu. Ben ekşiden aldım belki biride buradan alıp facebook yada twitterda paylaşır olay unutulup gitmez amacımız bu canım kardeşim.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyor bir insan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.