< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dostum daha 16 yaşındasın. çok küçük yaşlardan beri spor yapmıyorsan ve "ben hayatımı bu spora adayacağım ve podyum hedeflerim var" demiyorsan bu yaşta başlamamalısın. 18-20 yaşlarına gelirsin. 3-5 sene bir spor geçmişin olur ve artık gelişimin yavaşlamıştır ve hızlanmasını istersin, o zaman ilaçlara yönelebilirsin. Ve evet kısır kalma, inme, kalp krizi, tendon sakatlıkları gibi riskler olacaktır. |
|
|
Doza bağlı olarak değişir doz düşükse bir şey olmaz fakat bırakınca çabuk sönersin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2025; 13:52:0 > |
|
Bir şey olmaz onlar haftada 750 hatta 1000 vuranlarda olur bir de hap kullananlarda liver patlıyor. Bu eleman birkaç ayda canavar olur ama kel kalabilir.. Bence kel kalmamak icin kullanmaması lazım. Hic unutmam kamyoncunun teki Bulgaristan'dan D*bol getirip satıyordu o zaman. Çerez niyetine yutuyorduk mis gibi tabii bende kellik geni yok, übermensch saç var ama ben bile biraz dökmeyi başardım, birkaç yıl önce ektirdim hatta yanlarda çalışma yapıldı biraz az miktarda greft kullanıldı ama tabii benim yaşım sizden büyük < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2025; 14:3:53 > |
|
Hocam bazı insanlarda düşük dozda bile ağır yan etkiler gözlemledim. Hiçbir şey yaşamazsın, gider iğneyi damara vurursun ani ölüm olur. Her şey iyi gider kas gelişimin muazzamdır bu seferde tendonlar zayıf kalır bağ-tendon sakatlıkları ile mücadele edersin. Her zaman risk mevcut. Bu yüzden önce kendi spor tecrüben olacak, sonra ilaç tecrübesi olan birinden destek alacaksın. Hap kullananın artık karaciğer patlamıyor :) Çok fazla karaciğer, böbrek koruyucular var. Sizin kamyoncu bulgardan karaciğer koruyucuda getirseymiş ya. Ben bile gezmek için gittiğimde önce supplamentlere bakıyordum bulgaristanda. Himalaya nın ürünleri çok uygundu. |
|
Pek sanmıyorum hocam, haftada 250 s*st falan mesela ya da e**ntat gibi şeyler o kadar büyük yan etki yapmaması lazım. Kendi kendinize vurmayın bence zaten. Yapacak birileri lazım, doktor olan bir yere gitmiştim Türkiye'de, hemsireye ulasmak icin, önce doktordan geçmek gerekiyordu, adam bir sürü nasihat çekmişti, ben bu iğneyi vurdurmam, böyle şeyler kullanmaya gerek yok, başka yollar dene falan demişti, eski hemşire mi sağlık memuru mu bir kadın buldum, sağlık kabini isletiyordu vurmayı kabul etmişti. Ona ampullleri götürüyordum, birkaç kuruş para veriyordum neyse bayağı bir iğne çaktı bana. Bu krc koruyucu neymiş? Benim o zamanlar hiç böyle bir şeyden haberim yoktu. D*bol, öyle yutuyordum iste ama tabii uzun süre bırakıyordum sonra, devamlı arka arkaya aylarca falan yutmadım elbette, çok güzel ve hızlı etkisi oluyordu ama mükemmel ilaçtı kesinlikle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Ağustos 2025; 7:30:20 > |
|