Gökhan Gönül ve Ömer Toprak'ı bu şartlarda alamayız, Ernst geri alınamaz onun yerine Holmen daha iyi geliyor göze, Kaleci olarakda Onur'u bırakacaklarını düşünmüyorum Tolga'yı bırakırlar.
----------Tolga abi-------- hilbert-sivok-ersan-ismail ------------kehl-------------- -------oozhan-ferdi----------- -quaresma-hugo-olcay
quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ozzy hangi takımda? Oğuzhan Özyakup bizim Ozzy . Hee inşallah Kerim Frei'yi alırız.
quote:Orijinalden alıntı: BySerkan™ quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ozzy hangi takımda? Oğuzhan Özyakup bizim Ozzy . Hee inşallah Kerim Frei'yi alırız. Ahh tanrı aşkına şu bizim kahrolası Ozzy'den bahsettiğini anlamalıydım.
quote:Orijinalden alıntı: 1881 quote:Orijinalden alıntı: BySerkan™ quote:Orijinalden alıntı: 1881 Ozzy hangi takımda? Oğuzhan Özyakup bizim Ozzy . Hee inşallah Kerim Frei'yi alırız. Ahh tanrı aşkına şu bizim kahrolası Ozzy'den bahsettiğini anlamalıydım.
quote:Orijinalden alıntı: BySerkan™ quote:Orijinalden alıntı: __LP__ Adam kadro kurmak için foruma kayıt olmuş Rütbeden anlayamadın mı? Adam kadro kurmak için rütbe kasmış.
quote:Orijinalden alıntı: OnrbK quote:Orijinalden alıntı: BySerkan™ quote:Orijinalden alıntı: __LP__ Adam kadro kurmak için foruma kayıt olmuş Rütbeden anlayamadın mı? Adam kadro kurmak için rütbe kasmış. ahaha bu daha iyiydi
quote:Orijinalden alıntı: OnrbK quote:Orijinalden alıntı: BySerkan™ quote:Orijinalden alıntı: __LP__ Adam kadro kurmak için foruma kayıt olmuş Rütbeden anlayamadın mı? Adam kadro kurmak için rütbe kasmış. Güldüm