Şimdi Ara

Kurban Kokusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 sene önce büyük hayvanı garajda kestik, abartmıyorum belki 10-15 kez garajı baştan aşağı araba yıkar gibi fırçaladım, havalandırdım ama kurtulamadım o pis kokudan. 3-4 ay felan geçti üzerinden ondan sonra gitti kendi kendine koku. O günden beri eti yemeden önce bir koklarım, yoğun bir koku varsa asla yiyemem. Eskiden bu kadar seçiçi değildim.
  • Arkadaşlar gereksiz yere heyecan yapıyorsunuz. Koku bombası patlatacaksınız, geçmiyorsa detay temizlikçilere gideceksiniz onlarda halı yıkama makinelerine benzer sulu elektrik süpürgeleri var. Onla temizleyecekler koku falan kalmayacak. Ya da benim param var diyorsanız kendinize bir tane karcher puzzi alacaksınız :)

• Benim arabadaki koku o kadar baskın değil ama kokuyor yinede. Havalandırarak ve keçe ile diğer yerleri yikadiktan sonra geçeceğini düşünüyorum. Ayriyeten jel konuda koyacagim bagaja ama vakit bulamiyorum. Belki de kızım bu gece dünyaya gelecek ev hastane iş üçgeni arasında durmadan gidip geliyorum araba benimle beraber dinlenebiliyor anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Et suyu akmistir bir yere önce o yeri bul ben ootobusu n bütün koltuklarini ve altlarini koklamistim bulabilmek icin
    Et suyu ( kanli su ) zor cikar

Tahminimce bagajdaki kecenin üzerine akmış olabilir. Onu yikayacagim, inşallah geçer. Koku rahatsız ediyor

Kardeşim o kece cikabilyorsa cikart güzelce yika deterjan falan kullan kkoala vb gibi
    Gerçekten otobüste günlerce koku aradim buldum paspasi basincli su ile defalarca yikadim zor cikarttim
    Kurulamasini havalandirarak yaparsan daha iyi sonuçalirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam karbonak koyun bi kabın içine boş bulundukça biraz karıştırın buzdolabında koku gideriyo diye biliyorum dene istersen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.