Şimdi Ara

Kural dışı konu kaldırılmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sırf film bölümüne değilde konu dışına film tavsiyesi attık diye hem konu kaldırıldı hemde 1 hafta uzaklaştırma verildi bana.

Şimdi büyük harflerle konu açan elemanı şikayet ettim yönetim cevapladığı halde konu kaldırılmadı.

Ayrıca millet audiye binerken ben neden passata biniyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 20 Kasım 2018; 17:08:46 >

• ona bakarsan biraz önce de abazan arkadaşın teki kadın cinsel organını bastıra bastıra yazmış ve onunla bir münasebette bulunmak istediğini yazmış, noldu şikayet edildi ve o arkadaş buralarda dolanmaya devam ediyor. ama ben birine salak desem bana 1 hafta uzaklaştırma verirler, pozitif ayrımcılık yapılıyor resmen, ama neye göre yapıldığını çözebilmiş değilim
  • Zamanında bir yaz ayında tüm sivri sineklerin deyip yanına küfür kısaltması yazdım diye bir hafta ban yemiştim, çok dengesiz gerçekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

ona bakarsan biraz önce de abazan arkadaşın teki kadın cinsel organını bastıra bastıra yazmış ve onunla bir münasebette bulunmak istediğini yazmış, noldu şikayet edildi ve o arkadaş buralarda dolanmaya devam ediyor. ama ben birine salak desem bana 1 hafta uzaklaştırma verirler, pozitif ayrımcılık yapılıyor resmen, ama neye göre yapıldığını çözebilmiş değilim
    Adminlerin yan hesapları mı acaba bunlar bazen merak ediyorum. Forumda üye kaçıran sürekli aynı şeyleri yapan troller bile ban yemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Dışı
    9 yıl önce açıldı
    KURAL DIŞI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.