Şimdi Ara

Kural dışı başlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/UG802-Dual-Core-Mini-PC-UG802-Android-4-0-TV-Box-IPTV-1-2GHz-Cortex-A9/634717520.html

Merhaba arkadaşlar böyle bir cihaz getirtip LCD tv me takıp kullansam bana ne faydası olur... İP tv bile izlenebiliyormuş android yüzünden galiba...
    Özellik olarak çok hoşuma gitti,TV yi resmen multümedya haline getirebiliriz...

ÖZELLİKLER:

Kural dışı başlık.

Kural dışı başlık.

Kural dışı başlık.

Model
    UG802
    OS
    Google Android 4.0.4 ICS
    CPU
    Dual core cotex A9 up 1.2GHz (up to 1.6Ghz)
    GPU
    Quad-core GPU
    RAM
    DDR3 1GB
    Internal Memory
    Nand Flash 4GB (1GB for system & 820MB APPS & 2GB storage space)
    Memory External
    Support external storage via. Micro-SD card, Support up to 32GB
    Network
    WiFi 802.11b/g/n 10/100Mbps with internal Antenna
    Graphics Type
    Integrated Graphics Mali400, Supports 1080P video (1920*1080)
    Interfaces
    1 x USB 2.0 Host
    1 X HDMI1.3 Output
    1 x Micro-SD card slot
    1 X Charger(mini USB) interface
    Features
    Android Market (Support Android Market Place/Google Play Store)
    Flash Player (Support Adobe Flash 11)
    Email (Gmail,POP3/SMTP/IMAP4,Emailing is easier than ever before when there is network connection)
    Gaming (Built-in 3D accelerator, support 3D gaming)
    Video
    Watch online video by connect to internet, Video Decoding:Mpeg1/2/4.H.264,VC-1,Divx,Xvid,RM8/9/10,VP6,Video Formats: MKV,TS,TP,M2TS,RM/RMVB,BD-ISO,AVI,MPG,VOB,DAT,ASF,TRP,FLV etc full formats
    Audio
    MP3, OGG, WMA, WMAPRO
    Photo
    JPEG, PNG, BMP, GIF
    E-Book
    PDF, TXT etc.
    Power
    90-230V,50/60Hz input, max. power: 30W, Output: 5V/2A
    Language
    Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Hebrew, Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkey, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    Color
    Red
    Package Dimension
    89*33*16mm
    Net Weight
    38g
    Package Weight
    100g
    Product Size
    100.0*42.0*13.3mm
    Package Included
    1 X Android Stick, 1 X User Manual (English), 1 X USB Cable, 1 X HDMI Cable, 1 X Charger
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar yorum yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcerrah

arkadaşlar yorum yokmu
    Ben bu ürünü kullanıyorum. Bazı firmware sürümlerinde Wifi sıkıntısı oluyormuş. Belirli satıcılar bu sürümleri satıyormuş. Ben aliexpress sitesinden "tomato" isimli satıcıdan aldım ürünü ve WiFi sorunsuz çıktı. Alet çift çekirdekli ve piyasadaki diğer tüm android stick'lerden daha hızlı çalışıyor. Üzerinde "DualCore 1.6ghz" işlemci belirtiliyor ancak işlemci hızı ROM ile 1.2ghz'ye düşürülmüş durumda. Bunun sebebi, 1.6ghz hızında çalışırken USB gücünün yetersiz kalabilmesi. Yazılım ile cihazın hızı 1.6'ya çıkartılabiliyor.

Bu ürün ile ilgili tek sorunum, android 4.0.4 sürümünün arayüzü. Tabletlerdekinden farklı olarak alete MediaCenter havası vermek için ana ekrana kocaman ikonlar koymuşlar ve ekranın 3/4'ünü kaplıyor. onun dışında kalan alana en fazla 3 tane widget yerleştirebiliyorsunuz ve ana ekran'daki arka plan resmi vb değişemiyor. Ürün henüz çok yeni olduğu için endişelenmiyorum. Eminim yakında canavar gibi Custom ROM'lar yazılır bu cihaz için. Bu haliyle de oldukça iyi çalışıyor.

Ben ürünü Lenovo'nun fare/klavye cihazı ile kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ürün gelmeden iki gün önce şans eseri masaüstü bilgisayarım bozuldu ve bu ürün geldiği için masaüstü bilgisayarımın arızasının ne olduğunu bile araştırmıyorum. Kullandığım fare/klavye budur:

Ürün ile online dizi sitelerinde sek sek sekiyorum. Online HD vidyolarda hiçbir sıkıntı yok. Flash sitelerinde de bir sorunla karşılaşmadım. Facebook, youtube, twitter gibi platformları web üzerinden kullanmak yerine marketten ilgili uygulamaları indirdim ve o şekilde çok daha etkili kullanıyorum. Kendi internet tarayıcısı bana yeterli göründü. Başka bir tarayıcı indirme gereği hissetmedim.

Bu arada market sorunsuz çalışıyor. İstediğinizi indirip kurabiliyorsunuz.

Dediğim gibi cihazla ilgili tek sorunum ana ekran'ın kullanışsızlığı. Ana ekrandaki Youtube, Youku (çin vidyo sitesi heralde), Facebook gibi ikonları kullanmayın. Onlar uygulama değil, web sitelerine yönleniyor ve bunları ana ekrandan kaldıramıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanSebzesever

Hocam çok güzel açıklama yapmışsınız...

Peki media player olarak kullanılabiliyor mu ?

yani istediğim filmi veya videoyu taşınabilir hardiskten izleyebilirmiyim... Torrent programı yükleyip harici diske indirme yapabilirmiyim :=)

çok şeymi istedim yoksa :)
  • quote:

quote:

Hocam çok güzel açıklama yapmışsınız...

Peki media player olarak kullanılabiliyor mu ?

yani istediğim filmi veya videoyu taşınabilir hardiskten izleyebilirmiyim... Torrent programı yükleyip harici diske indirme yapabilirmiyim :=)

çok şeymi istedim yoksa :)

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Android gibi esnek ve uygulama zengini bi platform olduğu için, belirttiğiniz herşeyi kullanabiliyosunuz. USB Hub bağlayıp port çoğaltıp, harddisk falan da çalıştırabiliyor alet. Torrent vb program kullanmak çocuk oyuncağı. Ben teamviewer ile şirketteki bikaç işimi bu alet üzerinden hallettim. Bir android tablet ile yapabileceğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz.

Ana ekranı beğenmediğimi söylemiştim. Apex Launcher isimli programla inanılmaz güzel bir masaüstü yaptım kendime. Bütün email, facebook, twitter, hava durumu widgetlarım ekranda duruyor ve sürekli güncel kalıyor. Herşey elimin altında. B.sayarın yüzüne bakmaz oldum.

• quote:

Selamlar,

Android gibi esnek ve uygulama zengini bi platform olduğu için, belirttiğiniz herşeyi kullanabiliyosunuz. USB Hub bağlayıp port çoğaltıp, harddisk falan da çalıştırabiliyor alet. Torrent vb program kullanmak çocuk oyuncağı. Ben teamviewer ile şirketteki bikaç işimi bu alet üzerinden hallettim. Bir android tablet ile yapabileceğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz.

Ana ekranı beğenmediğimi söylemiştim. Apex Launcher isimli programla inanılmaz güzel bir masaüstü yaptım kendime. Bütün email, facebook, twitter, hava durumu widgetlarım ekranda duruyor ve sürekli güncel kalıyor. Herşey elimin altında. B.sayarın yüzüne bakmaz oldum.

Süpermiş gerçekten...

Sipariş vermek lazım ozaman :)

• quote:

quote:

Selamlar,

Süpermiş gerçekten...

Alıntıları Göster
    bende mk802 vardı bundanda sipariş verdim gelmesini bekliyorum D:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalı Başlık
    12 yıl önce açıldı
    Konu dışı bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Selamlar,

Süpermiş gerçekten...

Alıntıları Göster
    şöyle ürünleri tekno marketler neden getirmezki.. takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

saçma sapan ürünlerin distribütörlüğünü alırlar... ama iş yapacak bu tarz şeyleri almazlar... :)
  • quote:

quote:

saçma sapan ürünlerin distribütörlüğünü alırlar... ama iş yapacak bu tarz şeyleri almazlar... :)

Alıntıları Göster
    bu ug802 yi yurt dışından getirtmekten başka alma imkanımız yokmu.

güvenilir bi satış yeri öneren varmı.

örneğin şu ürün aynı işi görürmü.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-android-4-0-mini-tv-box-android-pc-siyah-1gb-ram-98436976/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 22 Eylül 2012; 17:53:29 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-android-4-0-mini-tv-box-android-pc-siyah-1gb-ram-98436976/detay

Aynı işi görür fakat benim söylediğim ürün bundan daha güçlü... kesinlikle başlıktaki ürünü alın :)

birde kablosus klavye ve mause seti bu ürünlere uyum sağlıyor mu ?

• quote:

quote:

Aynı işi görür fakat benim söylediğim ürün bundan daha güçlü... kesinlikle başlıktaki ürünü alın :)

birde kablosus klavye ve mause seti bu ürünlere uyum sağlıyor mu ?

Alıntıları Göster
    onu bende merak ediyorum mesela logıtec vx nano maus var yada piyasada olan herhangi bir maus ve klavyeyi win 7 gibi tanırmı.

aslında poınter kumanda vs filan ilave edince maliyet artıyor. böyle olacağına Everest Nano310B diye bir model var bunamı yönelmeli bilemedim. hem türkiyede garanti seçeneği var.216 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 23 Eylül 2012; 18:29:46 >

• quote:

onu bende merak ediyorum mesela logıtec vx nano maus var yada piyasada olan herhangi bir maus ve klavyeyi win 7 gibi tanırmı.

aslında poınter kumanda vs filan ilave edince maliyet artıyor. böyle olacağına Everest Nano310B diye bir model var bunamı yönelmeli bilemedim. hem türkiyede garanti seçeneği var.216 tl

Evet arkadaşlar bilen birisi bize yardım ederse .ok sevinirim :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Güncel :)

• quote:

Güncel :)

Alıntıları Göster
    2.4 G yazanlar uyar, yazmayanlar çalışmıyor.
  • quote:

Herşey çok güzel, tam kafamdaki ürün. Ama kafama takılan bazı şeyler var. Örneğin GTA3 gibi çoklu dokunmaya ihtiyaç olan oyunlarda nasıl bir durum söz konusu. Kullandığınız klavye/mause aparatıyla bu gibi oyunlar nasıl oynanmakta? Fareyle yön belirleyip, klavyedeki tuşlardan biriyle ateş etmemiz mümkün mü yoksa durmadan ondan ona mı tıklayamamız gerekiyor?

Bilgi verirseniz beni aydınlatmış olursunuz ve buna göre alıp almama konusunda karar vereceğim.
  • Android telefonunuz varsa onu da kumanda yada oyun kontrolcusu olarak kullanabilirsiniz, programin ismi droidmote, google da aratin videolari vs var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Android telefonunuz varsa onu da kumanda yada oyun kontrolcusu olarak kullanabilirsiniz, programin ismi droidmote, google da aratin videolari vs var...

Android cihazım yok ama bunu söylediğiniz çok iyi oldu, çok işime yarayacak.

Klavyedeki tuşlar işe yarıyorsa benim için çok daha iyi olur. Çünkü Lenova N5902 modelini almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

bLogitech Wireless Touch K400 bu ürün tüm android versiyonlarında çalışıyor bilginize.
    link:http://www.logitech.com/tr-tr/keyboards/keyboards/8276

• quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

quote:

quote:

bLogitech Wireless Touch K400 bu ürün tüm android versiyonlarında çalışıyor bilginize.
    link:http://www.logitech.com/tr-tr/keyboards/keyboards/8276

Alıntıları Göster
    aliexpres de kimi 60 dolar diyor kimi 79 nedir bu fark anlamadım ürün aynı ürün. baya niyetlendim ya hadi bakalım ne zaman nasıl gaza gelip sipariş verecem.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.