Şimdi Ara

Kural dışı başlık. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agamli

Yine böyle stick şeklinde

Google Nexus TICK

Android 4.2, quad core 2ghz, WI-FI, 8gb dahili bellek+cloud, USB, HDMI OUT, bluetooth, +Google desteği
    fiziksel android klavye/gamepad kutudan çıksın ve Türkiye'de satışa sunulsun

ekran yok, kamera yok, 3g yok, batarya yok, dahili hoparlor yok, full robot üretim yaparsın, çünkü komplike bir şey değil, işçilik masrafını da düş.
    yeterli işlemciyi tedarik edebilsin yeter.
    Bir zahmet de kar etmeyiversin, madem her eve google sokuyoruz.
    49$

politikalarına da uyuyor, neden olmuyor

bu özellikleri 200 dolara satar google :)

kar etmeden yaparmı hiç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

ikiside tırt

Hocam neye dayanarak ikisine de tırt diyorsun? Mevcut piyasadaki en iyi seçenekler bunlar. Ben UG802 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Full HD filmleri, web sitelerini, sosyal medya uygulamalarını canavar gibi çalıştırıyor. İnanılmaz hızlı bir işlemcisi var ve menü geçişleri falan çok akıcı. Üstelik gücünü de TV'den aldığı için tv'yi açınca açılıyor, kapayınca kapanıyor. Online radyo uygulamaları ile TV'nin ekranını sleepe alarak radyo olarak tüm gün açık duruyor. Yattığım yerden bütün web, diziler, filmler, sosyal medya, oyunlar vb full HD olarak televizyonumdan yönetiyorum. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Tüm bu teknolojiye yaklaşık 100 liraya sahip olabiliyoruz. Şimdi buna tırt derken aklınızdan ne geçiyordu onu merak ediyorum. Bunca tartışmanın içine girip de dört harfli bir "tırt" yorumu yapıp çıkarsanız, o zaman "delinin biri kuyuya taş atmış" hikayesindeki deli'nin rolünü üstlenmiş oluyorsunuz.

edit: enee adam bi sürü yorum yapmış öncesinden. e ne diye hepsine tırt diyosunuz o zaman? =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanSebzesever -- 2 Ekim 2012; 16:17:35 >

• Siteye bir gözatayım dedim ve cortex a9 işlemcili daha ucuz ürün buldum.

http://www.geekbuying.com/item/ST-M3-Google-Android-4-0-Mini-PC-TV-Box-Amlogic-8726-M3-Cortex-A9-1-5GHZ-DDR3-RAM-1GB---4GB-ROM-w-Wifi-3D-Games---Black-306964.html

52,99 usd ( 3usd indirim koduyla 49,99 usd)

Amlogic-8726 M3 1.5GHZ Android 4.0 Mini PC TV Box

Çift işlemcili cihazlar için oldukça iyi fiyatlar.
    Mk808 özellikle beni al beni al diye duruyor.

indirim koduda varken ,,,
    Alıp test etmemek için kendimi zor tutuyorum. ( testten sonra herzamanki gibi yine satarım muhtemelen )

[Test için RCA çıkışa da ihtiyacım var. cortex a9 işlemcili bu cihazların rca çıkışlı olanınıda yapsalarda alsak]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Ekim 2012; 18:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanSebzesever

quote:

ikiside tırt

Hocam neye dayanarak ikisine de tırt diyorsun? Mevcut piyasadaki en iyi seçenekler bunlar. Ben UG802 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Full HD filmleri, web sitelerini, sosyal medya uygulamalarını canavar gibi çalıştırıyor. İnanılmaz hızlı bir işlemcisi var ve menü geçişleri falan çok akıcı. Üstelik gücünü de TV'den aldığı için tv'yi açınca açılıyor, kapayınca kapanıyor. Online radyo uygulamaları ile TV'nin ekranını sleepe alarak radyo olarak tüm gün açık duruyor. Yattığım yerden bütün web,diziler, filmler, sosyal medya, oyunlar vb full HD olarak televizyonumdan yönetiyorum. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Tüm bu teknolojiye yaklaşık 100 liraya sahip olabiliyoruz. Şimdi buna tırt derken aklınızdan ne geçiyordu onu merak ediyorum. Bunca tartışmanın içine girip de dört harfli bir "tırt" yorumu yapıp çıkarsanız, o zaman "delinin biri kuyuya taş atmış" hikayesindeki deli'nin rolünü üstlenmiş oluyorsunuz.

edit: enee adam bi sürü yorum yapmış öncesinden. e ne diye hepsine tırt diyosunuz o zaman? =)
    Hocam ayıptır sorması bunlar (diziler, filmler, sosyal medya, oyunlar vb full HD olarak ) için hangi programları kullanıyorsunuz. Alırsak aklımızda kalsın

• quote:

quote:

ikiside tırt

Hocam neye dayanarak ikisine de tırt diyorsun? Mevcut piyasadaki en iyi seçenekler bunlar. Ben UG802 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Full HD filmleri, web sitelerini, sosyal medya uygulamalarını canavar gibi çalıştırıyor. İnanılmaz hızlı bir işlemcisi var ve menü geçişleri falan çok akıcı. Üstelik gücünü de TV'den aldığı için tv'yi açınca açılıyor, kapayınca kapanıyor. Online radyo uygulamaları ile TV'nin ekranını sleepe alarak radyo olarak tüm gün açık duruyor. Yattığım yerden bütün web, diziler, filmler, sosyal medya, oyunlar vb full HD olarak televizyonumdan yönetiyorum. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Tüm bu teknolojiye yaklaşık 100 liraya sahip olabiliyoruz. Şimdi buna tırt derken aklınızdan ne geçiyordu onu merak ediyorum. Bunca tartışmanın içine girip de dört harfli bir "tırt" yorumu yapıp çıkarsanız, o zaman "delinin biri kuyuya taş atmış" hikayesindeki deli'nin rolünü üstlenmiş oluyorsunuz.

Haha sende bayağı içerlemişsin. Aceleyle çıkartılan adam gibi test edilmeyen, wifi çekmesi sorunlu, modifiye edilemeyen adam gibi, daha beta ürünler o yüzden tırt sorunları düzeltsinler bakarız yani.
    2 çekirdek uhost 2 çıkınca alırım parasal sorunla alakalı değil uğraşamam abudik gubidik sorunlarla.

• quote:

quote:

ikiside tırt

Tv nizin USB gücü hem UG802 yi çalıştırmaya hem de harici HDD yi çalıştırmaya yetiyor mu? İlk defa kullanıyorum diyen birini görünce sorayım dedim? Bir de wifi gücü nasıl?

• Selamlar. TV'nin gücü hem hd hem cihazı çalıştırmaya hem de klavye mouse alıcısına yetiyo evet. wireless çekiminde bi sorun yok. arada iki duvar olmasına rağmen, cep telefonum çok zayıf sinyal yakalarken bu alet full çekiyor. Ama sanırım ilk çıkan bazı firmware'larda wireless sorunu olmuş. Ben o nedenle Tomato isimli satıcıdan alın demiştim. Onun verdiği cihazlardaki firmware sorunsuz diye.

Bu arada diğer arkadaşlara da cevap vereyim, "hd film izle" "dizile" "facebook" "twitter" "mercury msn messenger" gibi programlar kullanıyorum. Markette hepsi mevcut.

Zortak: Haksız sayılmazsın iyileştirme gerek. Ama an itibarı ile bildiğim en iyi medya çözümü bu. windows ile media pc kullanıp tv'yi her açışımda birkaç dakika boot etmesini beklemekten ve yüzlerce lira harcamaktan iyidir diye düşünüyorum.
  • quote:

Selamlar. TV'nin gücü hem hd hem cihazı çalıştırmaya hem de klavye mouse alıcısına yetiyo evet. wireless çekiminde bi sorun yok. arada iki duvar olmasına rağmen, cep telefonum çok zayıf sinyal yakalarken bu alet full çekiyor. Ama sanırım ilk çıkan bazı firmware'larda wireless sorunu olmuş. Ben o nedenle Tomato isimli satıcıdan alın demiştim. Onun verdiği cihazlardaki firmware sorunsuz diye.

Bu arada diğer arkadaşlara da cevap vereyim, "hd film izle" "dizile" "facebook" "twitter" "mercury msn messenger" gibi programlar kullanıyorum. Markette hepsi mevcut.

Zortak: Haksız sayılmazsın iyileştirme gerek. Ama an itibarı ile bildiğim en iyi medya çözümü bu. windows ile media pc kullanıp tv'yi her açışımda birkaç dakika boot etmesini beklemekten ve yüzlerce lira harcamaktan iyidir diye düşünüyorum.

BEnce cihazlarmükemmel mk808 modeli çok ilgimi çekti

• Selamlar bende ug802 ve mk802 var performansı mk802 yi 3 e katlıyor D: ayrıca asla bir mk802 kadar ısınmıyor... normal çalışma altında mk802 ye el sürmek zor iken aynı şartlarda ug802 sıcak fakat el yakmayacak bir şekilde çalışıyor,
    antutu da mk802 2600-2800 civarı birşey alıyor ug802 ise 6600-6800 arasında gidip geliyor arkada açık olan uygulamalara göre, ayrıca wifi sorunu bende çıkmadı başka bir odada bulunan wifi üzerinden speedtest programıyla 8mbt indirme hızı aldım ki evdeki net zaten 12mbt fakat hiç bir zaman full indiremiyorsun türkiye internet altyapısı ile, ayrıca mk802 ile nete girdiğinizde sayfaları hardware işlerken baya bi bekliyorsunuz ug802 de öyle bir sorun yok.
    mk802 deki firmware güncelleme olayı aslında biraz yalan ilk fw vardı bi iki sorunu vardı sonra rev2 fw cıktı 7. ayın 24 ünde ve farklı sorunlar çıkmaya başladı cihazda daha sonra uberoid rom var onu yüklerseniz biraz rahat ediyorsunuz fakat onda da sorunlar yok değil, bence en büyük sorunu işlemcisi yetersiz kalıyor mk802 nin ve çok sayıda işlem yada hız gerektiren uygulamarı açında force closed wait yada close hatası alıyorsunuz, örnek vermek gerekirse youtube yi ilk açınca yada browseri başlatınca o hatayı görebiliyorsunuz sık sık, nette gezinmek biraz ağır yani anlayacağınız mk802 ile. şu anda aynı fiyattalar ikiside ve aralarında gerçekten fark var hatta benim mk802 boşta yüzüne bakmıyorum artık isteyen olursa satabilirim.

• 15gb tan büyük 1080p mkv denediniz mi? stabil olarak reset atmadan altyazı ayarlarında sorun olmadan oynatabiliyor mu?
  • quote:

15gb tan büyük 1080p mkv denediniz mi? stabil olarak reset atmadan altyazı ayarlarında sorun olmadan oynatabiliyor mu?

elimde olmadığı için deneyemedim
  • Elinde air mouse (f10) olan varsa bir şey rica edebilirmiyim.
    Marketden herhangi bir çizim oyunu-programı (mesala sketchbook ) indirip deneyebilirlermi: sanki önünde 42" lcd tuval, elindede air fırça varmış gibi mi oluyor? Yani tam bir fırça hissi veriyormu? Yoksa gecikmeli ve ağır çekim hareket eder gibimi çizmek gerekiyor?
    Bunu çok merak ediyorum, deneyip yanıtlarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Ürün ile online dizi sitelerinde sek sek sekiyorum. Online HD vidyolarda hiçbir sıkıntı yok. Flash sitelerinde de bir sorunla karşılaşmadım. Facebook, youtube, twitter gibi platformları web üzerinden kullanmak yerine marketten ilgili uygulamaları indirdim ve o şekilde çok daha etkili kullanıyorum. Kendi internet tarayıcısı bana yeterli göründü. Başka bir tarayıcı indirme gereği hissetmedim.

Hocam hd video izlerken ekran görüntüsü nasıl acaba? kaliteli görüntü alabiliyor musunuz?
    bir de lcd niz kaç ekran. 106 ekran da görüntü de bulanıklık falan yaşar mıyız?
  • yabancı bir forumda mk808 için 16gb tan büyük 1080p mkv için dona dona oynattığını yazmışlar. 3 yıl önce üretilmiş wdtv live ım 20 gbtan büyükleri sorunsuz oynatıyor.
    Samsung tvdeki oynatıcada 15gb tan büyüklerde sapıtıyordu bazı özellikler devre dışı kalıyordu.
  • Arkadaşlar 1080p vidyoyu sorunsuz oynatıyo ama ne yalan söylim dosya boyutlarına dikkat etmedim. benim denediğim 8gb civarındaydı. Moonwhite, televizyonum 32 inch. görüntü cam gibi gerçekten.
  • quote:

Arkadaşlar 1080p vidyoyu sorunsuz oynatıyo ama ne yalan söylim dosya boyutlarına dikkat etmedim. benim denediğim 8gb civarındaydı. Moonwhite, televizyonum 32 inch. görüntü cam gibi gerçekten.

soruyu eksik sormuşum, hd videolar mutlaka iyidir.
    benim sormak istediğim hdfilmizle gibi online izleme programlarinin görüntu kalitesi nasıl acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitelerde de eğer yüklenen vidyo kaliteli ise gerçekten çok temiz görüntü alıyorum. Ama 360p vidyolar falan tabi vcd kalitesinde oluyo. Ama youtube'da veya bir web sitesinde 1080p vidyo açtığımda aklım çıkıyor. Bundan 10 sene önce o kalitede online film izleyebileceğimi söyleseler dalga geçerdim.
  • quote:

O sitelerde de eğer yüklenen vidyo kaliteli ise gerçekten çok temiz görüntü alıyorum. Ama 360p vidyolar falan tabi vcd kalitesinde oluyo. Ama youtube'da veya bir web sitesinde 1080p vidyo açtığımda aklım çıkıyor. Bundan 10 sene önce o kalitede online film izleyebileceğimi söyleseler dalga geçerdim.

1080p film yayınlayan siteler bulmak lazım o zaman

teşekkürler bilgiler için
  • beyler selam,
    mk808 nin fw sinde sorunlar varmış, wifi n seviyesinde çalışmıyormuş, ayrıca ekrana 1024 768 görüntü veriyormuş ve çözünürlükten dolayı ekranda herşey kenarlara doğru çekilmiş esnetilmiş bir görüntü veriyormuş alacak olanlara duyrulur, fw update ile giderilebilir sıkıntılar ama genede bildireyim dedim.
    bende ug802 var ve bu sıkıntılar ug802 de yok ug802 de olabilecek sıkıntılar wifi çekim kuvveti sorunu, onuda kutunun dışına çıkartarak kullanabiliyorsunuz. gerçi bende wifi sorunu yok herşey düzgün çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

beyler selam,
    mk808 nin fw sinde sorunlar varmış, wifi n seviyesinde çalışmıyormuş, ayrıca ekrana 1024 768 görüntü veriyormuş ve çözünürlükten dolayı ekranda herşey kenarlara doğru çekilmiş esnetilmiş bir görüntü veriyormuş alacak olanlara duyrulur, fw update ile giderilebilir sıkıntılar ama genede bildireyim dedim.
    bende ug802 var ve bu sıkıntılar ug802 de yok ug802 de olabilecek sıkıntılar wifi çekim kuvveti sorunu, onuda kutunun dışına çıkartarak kullanabiliyorsunuz. gerçi bende wifi sorunu yok herşey düzgün çalışıyor...

siparişi verdik bakalım gelince görcez..

peki bu bilgileri edindiğin siteyi öğrenebilir miyim ? bu kadar eksi özellik yazdıklarına göre o sitede çözümler de gelecektir.

1024*768 görüntü olayı çok kafamı karıştırdı

Link alabilir miyiz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.