Şimdi Ara

Kur yapmak diye ben buna derim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek cennet kuşu dişiyi etkilemek için kur yapıyor. Sizcede etkileyici değil mi?

• O ne öyle, sapık bu kuş
  • delikanlı adam kur yapmaz
    pardon delikanlı hayvan kur yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kuşçu -- 14 Temmuz 2010; 20:14:57 >
  • cok guzel
  • Bu hayvanın başı nerede?
  • Başını çok iyi gizlemiş, olay orada bitiyor zaten, gizleyemezse bir anlam ifade etmez ve dişiyi etkileyemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evet gene et var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

Bu hayvanın başı nerede?

Göz gibi görünen mavi noktalar başının hemen üstündeki tüyler, gaga ve göz çevresi siyah olduğundan seçmek oldukça zor. Videoda yan dönünce farkediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

delikanlı adam kur yapmaz
    pardon delikanlı hayvan kur yapmaz

Ali bey bu aralar forumdan kaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylesof

hahaha resmen horon tepiyor
  • daha öteside var, dişiyi etkilemek için yuva hazırlayan, hazırladığı yuvayı incik boncuk dekoratif yapraklarla :D süsleyen erkek kuş vardı belgeselde izlemiştim adını hatırlayamadım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: müğendis

daha öteside var, dişiyi etkilemek için yuva hazırlayan, hazırladığı yuvayı incik boncuk dekoratif yapraklarla :D süsleyen erkek kuş vardı belgeselde izlemiştim adını hatırlayamadım şimdi

vaybe
  • quote:

daha öteside var, dişiyi etkilemek için yuva hazırlayan, hazırladığı yuvayı incik boncuk dekoratif yapraklarla :D süsleyen erkek kuş vardı belgeselde izlemiştim adını hatırlayamadım şimdi

Evet o da muheteşemdi.

Erkekler uzunca bir süre yuvayı hazırlamakla uğraşıyor. Sonrasında dişi yuvaları geziyor ve hangi erkeğin yuvası daha albeniliyse, hangisinde daha renkli incik boncuk varsa ona varıyor. Bunca yıllık belgesel seyretme geçmişim vardır daha böylesini görmedim.

BBC'nin 10 bölümlük Life belgeseli. NTV, "Hayat" ismiyle yayınlamakta. Tuncel Kurtiz'in sesiyle izlemek ayrı keyifti.
    http://hayat.ntvmsnbc.com/series_overview/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 15 Temmuz 2010; 14:51:04 >

• quote:

quote:

Evet o da muheteşemdi.

Erkekler uzunca bir süre yuvayı hazırlamakla uğraşıyor. Sonrasında dişi yuvaları geziyor ve hangi erkeğin yuvası daha albeniliyse, hangisinde daha renkli incik boncuk varsa ona varıyor. Bunca yıllık belgesel seyretme geçmişim vardır daha böylesini görmedim.

BBC'nin 10 bölümlük Life belgeseli. NTV, "Hayat" ismiyle yayınlamakta. Tuncel Kurtiz'in sesiyle izlemek ayrı keyifti.
    http://hayat.ntvmsnbc.com/series_overview/index.html

kuslarda ki olay aslinda tam bir yahudi kulturu her sey kadina ozel

• BBC, Cennet Kuşları ile ilgili belgeseli bu yılın başında yayınlamıştı. İsmi "Birds of Paradise", Natural World serisine dahil.

Torrent sitelerinde bulmak mümkün, belgesel odaklı MVGroup sitesini takip edenler zaten bu belgesele muhakkak rastlamıştır.

Ayrıca bilgi için (İngilizce):
    http://en.wikipedia.org/wiki/Birds_of_paradise
  • quote:

quote:

Bu hayvanın başı nerede?

Göz gibi görünen mavi noktalar başının hemen üstündeki tüyler, gaga ve göz çevresi siyah olduğundan seçmek oldukça zor. Videoda yan dönünce farkediliyor.

Yukardaki gif te görebiliyor musunuz peki? Ben o kadar dikkatli, defalarca baktım. Hatta kuş dönmüşken print screen leyip painte kopyaladım gene de göremedim. Sonra görüntünün kalitesizliğine bağladım artık

• Belgeseli izlemiştim, tavsiye ederim.
  • quote:

Yukardaki gif te görebiliyor musunuz peki? Ben o kadar dikkatli, defalarca baktım. Hatta kuş dönmüşken print screen leyip painte kopyaladım gene de göremedim. Sonra görüntünün kalitesizliğine bağladım artık

Gifte farkedilmiyor kesinlikle. Videosunda bile çok kısa bir anda farkedebildim gagasını.
    Bu arada vatandaş o kadar şekilden şekile girmiş ama bir sonuç alamamış anladığım kadarıyla.
  • Ben bunun videosunu izlemiştim tek kelimeyle etkilendim. Evet feylesof sonuç alamadı adamımız :)
  • Evrim açıklayamadı mı arkadaşım :)
    bazen görmediğin şeylere inanmak zorundasındır, bilirsin ki oradadır.

quote:

quote:

quote:

Bu hayvanın başı nerede?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.