Şimdi Ara

Kur’an Öğreniyorum v1.2 bu en kaliteli Kuran öğrenme programı androide uygulanabilir mi_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kur’an Öğreniyorum v1.2 bence yapılmış en iyi Kur’an öğrenme programıdır. ( birçok programı denedim,buna yakın olanını görmedim). 67 mb büyüklüğünde bir program.
    andorid işletim sistemli akıllı telefonlara uygulamak zor mu bu programı? android çok yaygınlaştı
    eğer içimizde bunu yapabilecek varsa böyle bişey yaparsanız ne kadar hayır duasını alacağınızı tahmin etmek zor değil. bu bedava bir program.

elifbe diye bir program var android markette bu konuda .samsung galaxy s2 telefonuma yükledim. ama çok basit. bunun 10 da biri olsa yine olurdu ama alakası yok.
    4 tane örnek filan var .ve birçok eksik var.

ücretli de olsa ben satın alırım bunu.

bilgisayar mühendisi filan olsam yaparım böyle program androide ama ilmim yok.

altta inidirip inceleyebilirsiniz.
    keşke yapılabilse

http://www.inndir.com/-5988p.html

• Arkadaşım ben bu proğramı kullanamıyorum. Yardımcı olan olursa da sevinirim.
    Yorumlar bölümünde yazıldığ üzere, failed to data for 'msacm'.13acm hatasını alıyorum. Çözüm olarak da; start sag tikjla properties = compatibility = run as administrator = run = pc ye reset yani ac kapa demişler fakat, properties nerede onu bulamadım ki!
    Bir tarif edecek babayiğit çıkmaz mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

selam
    Kur’an Öğreniyorum v1.2 bence yapılmış en iyi Kur’an öğrenme programıdır. ( birçok programı denedim,buna yakın olanını görmedim). 67 mb büyüklüğünde bir program.
    andorid işletim sistemli akıllı telefonlara uygulamak zor mu bu programı? android çok yaygınlaştı
    eğer içimizde bunu yapabilecek varsa böyle bişey yaparsanız ne kadar hayır duasını alacağınızı tahmin etmek zor değil. bu bedava bir program.

elifbe diye bir program var android markette bu konuda .samsung galaxy s2 telefonuma yükledim. ama çok basit. bunun 10 da biri olsa yine olurdu ama alakası yok.
    4 tane örnek filan var .ve birçok eksik var.

ücretli de olsa ben satın alırım bunu.

bilgisayar mühendisi filan olsam yaparım böyle program androide ama ilmim yok.

altta inidirip inceleyebilirsiniz.
    keşke yapılabilse

http://www.inndir.com/-5988p.html

Kur'an Öğreniyorum'un Android sürümü çıktı.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homemade.oku

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten güzel uygulamalar var android için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdem_23

Arkadaşım ben bu proğramı kullanamıyorum. Yardımcı olan olursa da sevinirim.
    Yorumlar bölümünde yazıldığ üzere, failed to data for 'msacm'.13acm hatasını alıyorum. Çözüm olarak da; start sag tikjla properties = compatibility = run as administrator = run = pc ye reset yani ac kapa demişler fakat, properties nerede onu bulamadım ki!
    Bir tarif edecek babayiğit çıkmaz mı??

hocam programın simgesine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır de açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.