Şimdi Ara

Küpe Takanlar ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSiKaN

Lómion

Dostum aynı diLden konsuhuoz vurda yne bare sen yapma...

Bis arkdan durduk küpe MuhaNNetine SEnde Dur.. d;=))

Nese akrepp dofme yaptırcam demissin yakısır yane bende

11 adet var soL saag omuzumda, Sırtımda 2 tane , soL iLeğimde 2

Sag bviLeğimde Bir, sOl ve sag kasıgımde 1, bas parmagımın orda1 , gogsumde 1,

Kankamın ise Vucudu kapLama BU arad izmite yoLun duserse bekLErim

Junior TaTToo & Piercing Stuio BEnimdir yardımcı oLurum sana saygLAr...

Set by aSi`KaN (BU arad aDım aykan)

Hocu pardon alıştım okumaya.Bu arada 2-3 ay sonra gelebilirim izmit'e uurarım senin oraya ilk dövmeyi sana yaptırırım artık sırtıma koskoca bi akrep istiom haberin olsun. Ayrıca sol bileğimden dirseğime kadarda alev dövmesi kıyak olur yane.Bu arada ii cvp vermişin yazılanlara kutluorum.Muhahah bu arada topici açan eleman benim oturduğum yerde oturuyo beni dövcek die o kadar tırsıyorum ki artık Kulağıma 3. deliide deldirdim ve 2 deişik anarchy tişörtü daha aldım sırf eyüpte giymek için o kadar tırsıyorum yani

• Kardeş Korkmana Gerek Yok
    Pazariçinde Oturuyorum (Biliyosundur)
    Yanlış Yapan Olmaz...
  • benim saclar herzman 1. numaraya vurulur (klassik rapper olayı) ole yakısıor saclarıma bakamıorum bii de basket oynarken sorun cıkarıorlar...

sag koluma sole eliyle basket topu uzatan bir basketci ve ustunde Can U BaLL WitH me yazacak sol kolum da da iki ayak uzerinde duran bi kaplan ve Thug Life yazacak
    insalla bi gun yaptırabilirim

bu arada ben piercing olayına karsıyım insana durmadan acı weren bişi mazoshistlik ve belki biraz da faşist ligin simgesi gibi gelior bana bu arada az istiklal caddesinde iki uc arkadas(rapstyle) gezerken az ayaklı suzgec(piercing li metalci ) dovmedik su yaz bolle tasma fln takıorlar dikenli mikenli acıor biras vurdumu ama fazla vuramıorlar bi tanesini belinden kemer cıkarıp bana saldırıken elinden aldık kemeri ona ver allah ver vurduk dikenler ii kanatmıstı...
  • cızık arkadaşım kendin söylemissin bak küpe takmak bayan lara özgüdür diye benim kimseyi aşşağladığım yok lafım ortaya alınan adam alınsın bana dert değil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

benim saclar herzman 1. numaraya vurulur (klassik rapper olayı) ole yakısıor saclarıma bakamıorum bii de basket oynarken sorun cıkarıorlar...

sag koluma sole eliyle basket topu uzatan bir basketci ve ustunde Can U BaLL WitH me yazacak sol kolum da da iki ayak uzerinde duran bi kaplan ve Thug Life yazacak

bu arada ben piercing olayına karsıyım insana durmadan acı weren bişi mazoshistlik ve belki biraz da faşist ligin simgesi gibi gelior bana bu arada az istiklal caddesinde iki uc arkadas(rapstyle) gezerken az ayaklı suzgec(piercing li metalci ) dovmedik su yaz bolle tasma fln takıorlar dikenli mikenli acıor biras vurdumu ama fazla vuramıorlar bi tanesini belinden kemer cıkarıp bana saldırıken elinden aldık kemeri ona ver allah ver vurduk dikenler ii kanatmıstı...

daaha nediim ki ben sana ne die kavga ediyonuz?
    evet bilen bilir benim saçlar uzun kürek kemiklerimin altına kadar geliyor.artı küpemde var artı rock'cıyım :)

• Benim Ne Küpe Ne Dövme veya herhangibir takı veya süsüm yok.
    Bende Küpe Takma olayını kendimce dovru bulmuyorum....
    Benim Bu Topic'e yazı yazma sebebebim. diger arkadaşların kırıcı ve aşagılayıcı cümleler kurması.
    Görünen o ki karşı düşüncedeki arkadaşlar bir noktada buluşmuş

Benim için sorun yok demektir....
  • ben 2 kulağıma da takmıştım zamanında..bir anlık hevesti, taktım hevesimi aldım artık takmıyorum.
  • tühhhhhhhh benim har arkadaşımsa döverim
  • quote:

Orjinalden alıntı: azrael_13

quote:

benim saclar herzman 1. numaraya vurulur (klassik rapper olayı) ole yakısıor saclarıma bakamıorum bii de basket oynarken sorun cıkarıorlar...

evet bilen bilir benim saçlar uzun kürek kemiklerimin altına kadar geliyor.artı küpemde var artı rock'cıyım :)

nediye kavga ediorus cunku yok onların yeriymiş yok cart yok curt yok beyoglunda rapci t.o.plara yer yokmus yok anamıza kufurler biz sadece ingiliz konsoloslugunun o tarafa gidiorduk aynı olay oldu bi kac kere biz de gerek muameleyi yaptık sutten cıkma ak kasık diilki dilleri cok uzun onların

sana bi laf etmedim yalnıs anlama sadece senin gibi gecinen ama daha farklı olan insanlarında oldugunu bilsen ii olur

• Koray seny cok merak ettim onune geLeni dovuyorsun..

Osaman sana bi koLayLık yapıyım İzmit Merkez BeLSa PLaza 2. Kat aLaaddin Cafe onu Balkon

Aykan die her keze Sor gosteririLEr beni SAna.. Buyur geL

HEm DovmeLi Hemde KupeLi adam doversin Hazır geLmişken

Bide izmitLi Cayı içersin HODRİMEYDAN. oLmadı inter@net cafedeyimdir saten

HAde Canım Sen hiç Yumruk yememişin Kendi Yumrugunu Balyoz zannediyorsun gaLipa..

Respect aSi`KaN....

bekLerim yane oKé meydan okuayn her keze acık adres budur...
  • ßıraKın aRKada$Lar ßöYLE MuHaBBeTLeri isTEyen taKar isTEyen TAKMAZzzzzzzzz
  • Ya adamLar bunu anLamıor işte nese herkes baksın daLgasına...

ResPect aSi`KaN
  • quote:

quote:

quote:

nediye kavga ediorus cunku yok onların yeriymiş yok cart yok curt yok beyoglunda rapci t.o.plara yer yokmus yok anamıza kufurler biz sadece ingiliz konsoloslugunun o tarafa gidiorduk aynı olay oldu bi kac kere biz de gerek muameleyi yaptık sutten cıkma ak kasık diilki dilleri cok uzun onların

sana bi laf etmedim yalnıs anlama sadece senin gibi gecinen ama daha farklı olan insanlarında oldugunu bilsen ii olur

dost ben karşımdaki insanlara her zaman saygılıyımdır ne din,dil,müzik,cinsiyet ayrımı yapmam!!! karşımdaki yeterki İNSAN olsun başka bişi beklemem sende aynı şeyleri düşünüyosundur dooru muyum?

• olur yolum düşerse gelirim yanlız ben küpe takanlara gıcığım dedim her önume gelenide döverim demedim arkadaşımsa döverim dedim benim öyle arkadaşım olamaz burada millete gövde gösterisi yapma laflarına dikkat et ban özelden mesaj atarak konuya gir diyeceğine burada yazdıklarını yazsaydın özelden anladın küpeli arkadaş millete hava atmayla olmuyor sana bu son lafım istersen gel özele orada tartışalım zaten işim özürlü elemanlarla uğraşmak sende gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray08 -- 4 Eylül 2004, 0:32:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dost ben karşımdaki insanlara her zaman saygılıyımdır ne din,dil,müzik,cinsiyet ayrımı yapmam!!! karşımdaki yeterki İNSAN olsun başka bişi beklemem sende aynı şeyleri düşünüyosundur dooru muyum?

dogurudur dostum insanların yasayıs biçimine saygım war ama yeter ki bana dalasmasınlar o zmn insanlıktan cıkıor cunku bu yaptıkları insana yakısmaz... saol ya beni anlayan biri cıktı sonucta...

• quote:

Orjinalden alıntı: Koray08

arkadaşlar oldum olası şu küpe takanlara uyuzum bayanlar hariç:) ne demek kardeşim erkek adamsın sen ,küpe ne demek kadınmısın sen, şimdi sen ne karışıyorsun istedğimi yaparım diyen arkadaşlar olacak kesin ozaman git etekte giz arkadaşım sen bu kadar bayanlığa özeniyorsan...

bu kadar eski kafalı olan ve bu tip cevaplar yazacak insanlar yoktur heralde dh'de diye düşünmüştüm ama yanılmışım demek ki...
  • sen ileri kafalı ol kardeşim adamın asabını bozma
  • Xenon dikkatli ol kardeşim o tip insanlar genelde kafalarını düşünmek yerine kavgada silah olarak kullanmayı tercih ederler ve heryerde en azından numunelikik olarak bulunur bunlardan bu arada bu kişiler genelde sana lafla karşılık vermek yerine beyinlerini kullanamadıklarından asabını bozma, lan erkekmisin lan sen, Kafamı kızdırma lem gibisinden kelimeler kullanırlar.En iyisi bunları kendi hallerinde bırakmak. Düşünemeyen yaratıkların düşüncelek şeyleride olmadığından malum yere kadar yolları var.
  • sana ne diyeyyim arkadaş bilmiyorum neyse bu konu fazla uzadı limon ben sorunumu hallettim arkadaşla sen nereen çıktın sana sedece gülüyorum
  • Uff ya Buyuttunuz Bu kotaı ortak sey buLaLım işte Bu adam adma değiL...

SAdec ekendini bişi SAnıor Hiç Dayak yemeiş Bu adam saLLayın Konushsun kendi kendine

Biz o yokmush gibi devam edeLim derim yalanmı zaten geLcekmiş yanıam d;=)) saLLAsın...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.