Şimdi Ara

Küpe Takanlar ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olacak abi bu işlerin hepsi. Kıyamet alametlerini araştırın bir hadislerde. Onların arasında "erkekler kadınlara kadınlar erkeklere benzeyecek" diye bir ibare de var. Demek ki olacak bu işler. Şu anda o kadar yok belki ama. Bu arada hakaret etmekle olmaz. Burası "demokratik" (?!) bir ülke olduğuna göre rencide etmeden fikrini açıklayacaksın o kadar.

Bazı arkadaşlar Yavuz Sultan Selim'i örnek vermiş. O hürmetli küpeyi Allah'a köleliğinin bir nişanesi olarak takardı. Ya siz? Bunu aklınıza dahi getiriyor musunuz? O halde takın küpeyi ama böyle güzide şahsiyetleri emellerinize alet etmeyin lütfen..

Saç kadınlara benzemiyecek şekilde uzatılabilir. Yüzük de kadınsı ve altın olmamak kaydıyla takılabilir. Tabi bunlar benim dini inançlarım. Bazılarını koyun diye itham edenlerin dikkatine : O insanlar bu koyun yığınlarına çobanlık yapmaya ve siyonizme köle olmak yerine insan olmalarını sağlamaya çalışıyorlar ( hepsi değil tabi ).

Piercing olayında oramda buramda var diyolar ben o yerlerimde bi gıdıklanma hissediyorum ya onlar bir de oralarını deldirmiş nasıl dayanıolar anlamıyorum. Sağlık yönünden de yan etkileri var.

Arkadaşlar; müslüman, hristiyan ya da ateist, birbirimizle barış içinde yaşamayı ve fikirlerimizi empoze ederek değil de ikna ederek anlatmayı öğrenmeden ne medeni, ne dindar, ne de "çağdaş" bir toplum olabiliriz. Ayrıca özentilerle hiç bir Afrika veya Güney Amerika ülkesi kalkınamadı dostlar bilesiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart -- 1 Eylül 2004, 13:14:51 >

• leonheart Dorusun

aMa ben sadece Bi ornek oALrak soLEmişitm bun ubuakdar

Buyuteceğin akLıma geLmedi... OsentiLik ii değiLdir hakLısın

aMa her şey osentiLikLE basLA m.K.Ataturk KıyafetLEri değiştirdi

Nedne cunku Dier topLumLarda gordu guseL buLdu ve değişti..

GunLEr gectikce her sey değişcek ve bun yazıALr kaLırsa iLErde cok sALakmıshız

Diyeceğiz HEpimiz..

SaygıLAr aSi`KaN
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonheart

Olacak abi bu işlerin hepsi. Kıyamet alametlerini araştırın bir hadislerde. Onların arasında "erkekler kadınlara kadınlar erkeklere benzeyecek" diye bir ibare de var. Demek ki olacak bu işler. Şu anda o kadar yok belki ama. Bu arada hakaret etmekle olmaz. Burası "demokratik" (?!) bir ülke olduğuna göre rencide etmeden fikrini açıklayacaksın o kadar.

Bazı arkadaşlar Yavuz Sultan Selim'i örnek vermiş. O hürmetli küpeyi Allah'a köleliğinin bir nişanesi olarak takardı. Ya siz? Bunu aklınıza dahi getiriyor musunuz? O halde takın küpeyi ama böyle güzide şahsiyetleri emellerinize alet etmeyin lütfen..

Saç kadınlara benzemiyecek şekilde uzatılabilir. Yüzük de kadınsı ve altın olmamak kaydıyla takılabilir. Tabi bunlar benim dini inançlarım. Bazılarını koyun diye itham edenlerin dikkatine : O insanlar bu koyun yığınlarına çobanlık yapmaya ve siyonizme köle olmak yerine insan olmalarını sağlamaya çalışıyorlar ( hepsi değil tabi ).

Piercing olayında oramda buramda var diyolar ben o yerlerimde bi gıdıklanma hissediyorum ya onlar bir de oralarını deldirmiş nasıl dayanıolar anlamıyorum. Sağlık yönünden de yan etkileri var.

Arkadaşlar; müslüman, hristiyan ya da ateist, birbirimizle barış içinde yaşamayı ve fikirlerimizi empoze ederek değil de ikna ederek anlatmayı öğrenmeden ne medeni, ne dindar, ne de "çağdaş" bir toplum olabiliriz. Ayrıca özentilerle hiç bir Afrika veya Güney Amerika ülkesi kalkınamadı dostlar bilesiniz...

• Günün birinde "ne kadar da cahillik etmişiz" diyceğiz hepimiz muhakkak.. Ama bunu neler için söyliyeceğiz ve ne zaman söyliyeceğiz bu tartışılır tabi.
  • ewt ama Bu Laf soLencek ben buan eminim...
  • asikan lafların kime arkadaş türkçeyi katletmişsin ben fikirlerimi söyledim küpeli erkek olmaz adamsan adamlığını bil ne demek küpe ozaman git etekte giy ,ağdada yaptır ,kadın gecelerine de katıl bu kadar özentili insansan lafım sana değil alınma asikan lafım ortaya ben sadece fikrimi söyledim başkaları normal karşılaya bilir ama ben asla bunu bilin erkek adam erkek gibi olur ha birde asikan yazı yazrken güzel yaz da okuyalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: techman

erkek adam küpe takmaz yüzzük takmaz piercing takmaz yada herhangibir demir parçasını bitarafına sokmaz aynlız ipnelik hissetirmiycek şekilde erkeksi kolye takabilirler kafatası filan milan küpe bize terssssss (bu benim görüşümdür)

olurmu beahh.senin tarih bilgin yok herhalde.taaaaa aslını bi kitap alda oku bakalım(Hz.muhammet (S.A.V)efendimizin) dönemini ve takılarını.

• bizim bölümde de bana küpemin hesabını soracak adam daha çıkmadı diye geziyordu bir çocuk,sakaryada hem laf yemiş üstüne birde dayak yemiş.hani burda bana kimse bişi diyemez diyenlere çınlatayım dedim.olmaması gereken bir olay ama çok iddialı olmamak lazım.sonucta herkesin kendi hayatı.
  • Yane Ban da Kimse Hesap Soramnaz ve Zevk Konusunda da

Kisme Tartısamaz... BunLAr eLbet Her kesin bigun yapabiLeceği

SeyLEr o Yuzden boEL assaLAr gibi Gorus biLdirme ne demek a.q

Kupe takan adma değiLdir.. Bakıcan sen daLgna oké Ben en admaLAr gordum

KupeLi tek basına 10 kişiyi kovaLıyan (biride bnm) o ysuden her Kupe takana ipne

Her tespihLiyede DElikanLı derseniz Bi gun yaLan oLursunuz Bunu biLin..

isa6n Sana cok ama cok katıLıorm ayrıyetten beLirtiim... Bi pok tan haberLEri

Yok geLmişLEr burda BişeyLer savunmaya caLısıoLar.. once orenini Sonra Sovunun

KArdeşim okkE.. ResPect..

SAygıALR aSi`KaN
  • Annelerinizin Yaptıgı şeyleri neden bu kadar aşagılıyorsunuz..(Ben küpe takmıyorum)
    Neymiş etek giymiş..(Madem öle kilotsuz dolaşın)
    Belki bir yaşam tarzıdır.
    belki başka anlamlar ifade ediyordur.

Bize Sadece Saygı Göstermek kalır..

YA SEV , YA TERK ET
  • Cızık SAoL kardeş...

Respect diorum SAdece (buarada Respect = saygı)

Begenmiosan susucan YAda içine atıcan ama begeniosan

Sende Yapıcan.. ne demişLEr

Biliosan Konus orNek aLsınLar, BiLmiosan Sus da aDam sansınLAr...

YAda => İnsanLAr GiydiğiyLE agırLAnır, SoLediği iLE ugurLanır oké..

Bu yuzden SAdece Bakın daLganıza..

Respect By aSi`KaN....
  • cızık hitabını bil konuş burada kimsenin annesinden bahsetmiyoruz biz burada erkeklerden bahsediyoruz sen ne diyorsun ben sevmem küpeyi ve sonuna kadarda erkek adam küpe takmaz diyorum okadar
  • arkadaşım senin küpe takmana kimse karışamaz sen yakıştırıyorsan ne ala ama ben gıcığım sevmiyorum her halde adamın karşısına geçipte ne lan bu küpe diye dalmıyoruz ama benim öyle bir arkadaşım olsa ağzını yüzünü dağıtırım ve bir daha yanıma gelemez ben yanımda küpeli adam istemem
  • Dostum Anlayamadın Heralde
    Anlatmaya Çalıştıgım Bayanların yaşam tarzlarını aşagılamamanız...
    Küpe Takmak, Etek Giymek vb. Bayanlara özgü bir davranıştır Türk Örf ve Adetlerine göre.
    Eger Sen Buradaki arkadaşlarımıza Git Etek giy falan dersen ozaman hem o arkadaşımızı hem bayanları aşagılamış olursun.... ( Bu noktaya dayanarak sana bayanları aşagılamaman gerektigini söylemiştim)
    Ve Tekrar Ediyorum O Dolaylı olsada aşagıladıgın kişiler bizim anamızdır herşeyimizdir.
    Ayrıca Etek giymek Ayıp Degildir..

Ve Laflarıma Dikkat Edip. Sana insanlara saygılı olmayı tavsiye ediyorum...

Ben Ne insanlar Gördüm üzerinde giysi yok
    Ben Ne Giysiler Gördüm içinde insan yok...
  • Ben Ne insanlar Gördüm üzerinde giysi yok
    Ben Ne Giysiler Gördüm içinde insan yok...

Cızık Bu Lafı arıodum nasıLdı die ama unuttum

Yane hakLısın bu konuda Bide Koray Su dayak oLAyına bi eL atayım dedim

Babam hep derdiki Baskasının Yumrugunu Yemiyen kendi Yumrugunu Balyoz zannedermiş

Die. TAnrıdan Tek diLEğim Seni Bi gun KupeLi bi ERKEĞİN SOLe Agzını Burnunu birbirne katmasıdır..

isaLLAh eLbet bir gun Karsıma cıkmassın ( Malum Dunya Kucuk ) ... osaman Beny Dov dicem sana oké...

REsPEct Set By aSi`KaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 2 Eylül 2004, 1:04:42 >
  • Ben kendim küpe kullanmiyorum.Ama arkadaslarimin bircogu kullaniyor.Kocaman adamlar onlara kariscak deilizde.Ama ben annamiyorum neden insanlar ufacik bir takiya bu kadar tepki gösteriyorlar?O adam küpe taksa nolur takmasa nolur.Biz onun küpesine uyuz oluruz o bizim davranislarimiza hal ve hareketlerimize.Hersey karsilikli.

Ama sunu diim delikanli adam küpe takmaz filan tras isler bunlar.Sizin delikanli deyip herkesten köse bucak kaçan insanlar tanirim.Ama bunun yaninda küpe takip mangal gibi yüregi olanlarda tanirim(Örnek aSIKan)

Koray arkadasim iiki aSIKaN la arkadas deilmisin sengercektende agzini yüzünü dagitman icin cokda müsait bir arkas deil.Kendisini sahsen tanirim ve cevresinde de çok sevilen,sayilan ve çekinilen biridir.O da senin gibi düsünen insanlari pek sewmiyor.Dedimya hersey karsilikli bu dünyada

aSIKaN bu lafinada katiliyorum ''Babam hep derdiki Baskasının Yumrugunu Yemiyen kendi Yumrugunu Balyoz zannedermiş '' Buda ayri bir konu zaten

• saoL PeGaSuS KArdeşim Yane Bu oLAy Burada Bier Ve Ben guLEr Giderim.

Yureğimde Bir Cocuk Cebimde Bir RevoLver ( yada Mouser SAf ceLik bişide oALbiLir)

d;=)))

HErKese REsPect Set By aSi`KaN

Koray KArdeşim SAna No REsPect Gokhanın dediği gibi ( Athena die biLirsiniz siz Hane Kupesi varya o ysuden)
  • asikan
    amma konuşmuşsun yaw 2 reply de bi sen cevap yazmışsın
    heralde bu konu sana çok dokundu

quote:

Burda herkes istediği stil yazar.Kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok bu forumda.Ne demek o sen git yazını düzelt filan.

Adam kendi bildiği bişeyi savunuyor.

Yazı yazmak kendini ifade etme biçimidir.O kendisini Böle ifade ediyorsa bize de bişey düşmez.

adam istediği şekilde yazabiliyo ama biz istediğimiz şekilde tarz değiştirince osentik oluyoruz öylemi
  • ,Mrk Bu bnm Nete aLemine takıLdıgımfdan BEri surekLi kuLLandıGım Bi yası

SitiLi yane Bu sekiLDe ben oısenti oLmuorum ama siz SurekLi

Tarz değişince oSEnti oLursunuz tabikide Bu yusden diorum

Bakın daLganıza Ve Laf atıcak Yeny bitmeLEr buLun oKé

Respect aSi`KaN
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.