Şimdi Ara

Küpe Çıkarmak ! Lütfen Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
53.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kulağımı deldirdim bir gün önce ve küpeyi çıkarmak istiyorum ama çıkmıyor klipsi çok sert. Tabanca ile taktı gümüşçü de taktırdım küpeyi. Gümüş küpe aldım bunu çıkarıp onu takacağım ama bunu çıkaramıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Küpe Çıkarmak: Adım Adım Kılavuz

Küpenin arkası çıkmıyor ve kulağından çıkaramıyor musun? Endişelenme, bu yaygın bir sorundur ve çözümü oldukça basittir. İşte küpelerini güvenli ve ağrısız bir şekilde çıkarmak için adım adım bir kılavuz:

Vidalı Küpe Çıkarma

1. Küpenin önündeki vidayı gevşetmek için saat yönünün tersine döndür.
    2. Vidayı tamamen çıkarma.
    3. Küpeyi kulak memesinden öne doğru kaydır ve çıkar.

Silikon Küpe Arkası Çıkarma

1. Silikon arkasını küpenin üzerine sıkıca bastır.
    2. Silikon arkasını öne doğru kaydırırken küpeyi tut.
    3. Küpeyi tamamen çıkar.

Küpem Çıkmıyor

1. Küpenin tıkalı olup olmadığını kontrol et. Kulak memesinin arkasını el feneri ile aydınlatarak küpenin arkasında herhangi bir tıkanıklık olup olmadığını görebilirsin.
    2. Küpeyi hafifçe hareket ettirmeye çalış. Küpeyi kulak memesinde yavaşça öne ve arkaya hareket ettirmek, gevşemesine yardımcı olabilir.
    3. Küpe çıkarma aletlerini kullan. Kulak deldirme stüdyolarından veya internetten küpe çıkarma aletleri satın alabilirsin.

Küpe Kulağımdan Çıkmıyor

1. Küpeyi çıkarmadan önce ellerini ve küpeleri dezenfekte et.
    2. Küpenin tıkalı olup olmadığını kontrol et ve gerekirse temizle.
    3. Küpeyi gevşetmek için küpenin arkasını hafifçe masaj yaparak sık.
    4. Küpeyi nazikçe öne doğru kaydır ve çıkar.

Bu adımları takip ederek küpelerini güvenli ve ağrısız bir şekilde çıkarabilirsin. Ancak, küpeyi çıkarmaya çalışırken aşırı güç kullanmaktan kaçın. Ağrı veya rahatsızlık hissedersen, bir tıp uzmanından yardım alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım vidalı bu hala kulağımda
  • Kardeşim eğer hala çıkartmadıysan çıkartma. Çıkartırsan diğerini takarken çok zorlanırsın ve çok canın acır. O kulağında en azından 4 5 gün kalsın sonra çıkartır değiştirisin.
  • Artık pes ettim zaten bekleyip aldığım yerde çıkarttıracağım.
  • Biri anlatsın arkadaşlar
  • Biraz sert olur ilk alerji küpesi normallerden kalındır 2.gün bence daha çıkarman için erken eğer zorunda değilsen acele etme acı çekersin. Arada çevir küpeyi yapışmasın kulağına
  • vay be bu günleride gördük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    Kız hakkında yardım lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezo5

Biraz sert olur ilk alerji küpesi normallerden kalındır 2.gün bence daha çıkarman için erken eğer zorunda değilsen acele etme acı çekersin. Arada çevir küpeyi yapışmasın kulağına

Sık sık oynuyorum zaten ama çıkarma konusunda tüyo lazım
  • Harakirinin tersini yap hocam. Bi anda çek bakalım ne olacak. Sonra buraya yazarsın Küpede kulağında 1 haftadan fazla kalsın
  • aldığın yere çıkarttır en temizi öyle olur ama 5*6 gün kalsın kulağında yoksa deilk oluşmaz.
  • Arkadasım o küpeyi 1 hafta çıkartma. Aklına geldikçe küpeyi 10-15 sn boyunca sağa sola doğru çevir. Küpeyi kremleyip sağa sola doğru çevirirsen daha iyi olur.
  • sert olur o küpeler sert çek
    tavsiyem 10 gün çıkarma
  • 1haftadan önce çıkartma delik kapanabilir yada küçüle bilir ,
    duş falan normal alabilirsin,
    ayrıca terramycin tarzı bir kremle günlük kremle ..
  • Artık çıkarmak istiyorum biri anlatsın
  • Tutuyorsun, çıkarıyorsun. Ne var ki bunda? Acısa da bişey olmaz.
  • Yok abi tutuyorum çekiyorum çıkmıyo klipsi çok sert
  • Yok mu hiç bilen
  • kaç tane adam çıkarma diye yazmış sen hala diretiyon çıkaracam diye
  • 6 gün oldu.
  • Küpe çok serttir, arkadasım çıkarmıstı benmkni 1hafta acısını çektm gece uyku uyumadm çıkardığımın yerine küpe takmama rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 2 Temmuz 2011; 13:14:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.