Şimdi Ara

Kung-Fu Temalı Matematikli Oyun, Sayıların Efendisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki farklı modu ve renkli kuşaklarıyla zorluk derecesi giderek artan, dövüş sanatlarından esinlenen ara yüz ve ses efektleriyle matematiğe eğlence katan yeni ve özgün bir oyun. Şimdilik reklam veya ücretli bir şey koymadık. Türkçe açıklamaları Play Store'da bulabilirsiniz. Denemek ve destek vermek isteyenleri bekleriz. Umarım beğenirsiniz, teşekkürler.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jappetto.mathfu&hl=tr

Kung-Fu Temalı Matematikli Oyun, Sayıların Efendisi Kung-Fu Temalı Matematikli Oyun, Sayıların Efendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jappetto -- 31 Mayıs 2015; 21:16:45 >

• up up and away web!
  • Başarılarınızın devamını dilerim, tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederiz. Sağ olun. :)
  • beğendim ortalamanın üstünde türk yapımcılarına göre.
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Elimizden geldiğince özgün ve düzgün olmaya çalışıyoruz ama yine de mağazada gömülü kalıyoruz. Bağımsız ve reklam bütçesi olmayan oyunların kaderi bu sanırım. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli, teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jappetto

Elimizden geldiğince özgün ve düzgün olmaya çalışıyoruz ama yine de mağazada gömülü kalıyoruz. Bağımsız ve reklam bütçesi olmayan oyunların kaderi bu sanırım. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli, teşekkür ederiz.

zate büyük yapımcıların altında çalışmayınca popülerlil olmuyor tabi arada kendi başına yükselenler oluyor flappy bird gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Evet, bildiğim kadarıyla flappynin popüler olması bile 1 seneyi bulmuş. Google'ın da bu konuda yanlışları var bence. Yine de yılmadan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek.
  • Matematik işlemlerini kafadan yapmayı hızlandırmaya pratikleştirmeye yarıyor. Bütün yaz boyunca oynarım inş. Elinize saglık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadıkça pratikleşiyor, ayrıca taktik de geliştirebiliyorsunuz, bu yüzden siyah kuşak skorunu biraz yüksek tuttuk. Bütün yaz oynayarak gerçek bir sayıların efendisi olabilirsiniz sanırım siyah kuşağı alan olmadı henüz, sizedir belki kısmet :) Teşekkür ederiz. Severek oynarsınız umarım.
  • Gayet iyi şuan duşünmedigim şeyleri kafada pratikleştiriyom. Pilide cok az yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 11 Haziran 2015; 7:39:20 >
  • Sevindim :)
    Oyun motoru kullanmadık, zorlu grafikler sürekli internet bağlantısı gerektiren özellikler de olmadığı için pil performansını ona borçluyuz sanırım.
  • Mavi kuşak oldum 38 rekorum. Bunu görünce yamuldum. Az acıyın :) artık yaklaşık degerleri düşünerek yapıyom :)
     Kung-Fu Temalı Matematikli Oyun, Sayıların Efendisi

• Tebrik ediyorum :) Test zamanında şahsen ben 50'yi gördüm maraton modunda, 50 yapılıyorsa 55 de yapılır dedik. Kuşak seçip oynanırsa sonraki kuşağa 25 ve katlarında geçiyor, orda problem olabilir. Kullanıcı geri dönüşlerine göre yeniden düzenleyebiliriz skorları.

İlk test versiyonunda bu sayı ve işlemlerin hepsini kullanma zorunluluğu vardı, sonra iki işlem olsun yeter dedik :) biraz zor biliyorum ama insanlar uğraşmayı seviyor bir yandan da. Çok büyük hedef sayılar olduğu zaman yaklaşık değer düşünerek yapmak zaten en mantıklısı. Başarılarınızın devamını diliyorum ve teşekkür ediyorum tekrar.
  • Bir matematik oyunu ancak bu kadar güzel ve eğlenceli olabilirdi. Matematikle ilgili Türk yapımı birkaç oyun gördüm ama sizinkisi oldukça güzel. Ayrıca oyunun fazla izin istememesi ve o dokunuş sesi de gayet yerinde olmuş. Başarılarınızın devamı dileğimle.
  • KatranKatırı kullanıcısına yanıt
    Böyle geri dönüşler almak da bizi çok mutlu ediyor. Beğendiğinize sevindim, desteğiniz ve yorumlarınız için de çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız :) sağolun.
  • yok mu siyah kuşağa talip? Alan yok henüz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.