jappetto
=> Kung-Fu Temalı Matematikli Oyun, Sayıların Efendisi
(25.5.2015 18:15:14)
jappetto
(5.6.2015 21:59:03)
up up and away web!
dreameren
(7.6.2015 02:37:15)
Başarılarınızın devamını dilerim, tebrikler.
jappetto
(8.6.2015 21:06:49)
Çok teşekkür ederiz. Sağ olun. :)
Hyperior
(9.6.2015 00:05:43)
beğendim ortalamanın üstünde türk yapımcılarına göre.
jappetto
(9.6.2015 22:29:37)
Elimizden geldiğince özgün ve düzgün olmaya çalışıyoruz ama yine de mağazada gömülü kalıyoruz. Bağımsız ve reklam bütçesi olmayan oyunların kaderi bu sanırım. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli, teşekkür ederiz.
Hyperior
(9.6.2015 22:36:24)
quote:
Orijinalden alıntı: jappetto Elimizden geldiğince özgün ve düzgün olmaya çalışıyoruz ama yine de mağazada gömülü kalıyoruz. Bağımsız ve reklam bütçesi olmayan oyunların kaderi bu sanırım. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli, teşekkür ederiz. |
zate büyük yapımcıların altında çalışmayınca popülerlil olmuyor tabi arada kendi başına yükselenler oluyor flappy bird gibi..
jappetto
(9.6.2015 22:42:02)
Evet, bildiğim kadarıyla flappynin popüler olması bile 1 seneyi bulmuş. Google'ın da bu konuda yanlışları var bence. Yine de yılmadan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek.
Kevin De Bruyne
(9.6.2015 23:46:00)
Matematik işlemlerini kafadan yapmayı hızlandırmaya pratikleştirmeye yarıyor. Bütün yaz boyunca oynarım inş. Elinize saglık.
jappetto
(10.6.2015 01:15:20)
Oynadıkça pratikleşiyor, ayrıca taktik de geliştirebiliyorsunuz, bu yüzden siyah kuşak skorunu biraz yüksek tuttuk. Bütün yaz oynayarak gerçek bir sayıların efendisi olabilirsiniz sanırım siyah kuşağı alan olmadı henüz, sizedir belki kısmet :) Teşekkür ederiz. Severek oynarsınız umarım.
Kevin De Bruyne
(10.6.2015 12:26:29)
Gayet iyi şuan duşünmedigim şeyleri kafada pratikleştiriyom. Pilide cok az yiyor.
jappetto
(10.6.2015 22:27:49)
Sevindim :)
Oyun motoru kullanmadık, zorlu grafikler sürekli internet bağlantısı gerektiren özellikler de olmadığı için pil performansını ona borçluyuz sanırım.
Kevin De Bruyne
(14.6.2015 22:12:15)
jappetto
(15.6.2015 00:17:47)
Tebrik ediyorum :) Test zamanında şahsen ben 50'yi gördüm maraton modunda, 50 yapılıyorsa 55 de yapılır dedik. Kuşak seçip oynanırsa sonraki kuşağa 25 ve katlarında geçiyor, orda problem olabilir. Kullanıcı geri dönüşlerine göre yeniden düzenleyebiliriz skorları.
İlk test versiyonunda bu sayı ve işlemlerin hepsini kullanma zorunluluğu vardı, sonra iki işlem olsun yeter dedik :) biraz zor biliyorum ama insanlar uğraşmayı seviyor bir yandan da. Çok büyük hedef sayılar olduğu zaman yaklaşık değer düşünerek yapmak zaten en mantıklısı. Başarılarınızın devamını diliyorum ve teşekkür ediyorum tekrar.
KatranKatırı
(1.7.2015 17:59:42)
Bir matematik oyunu ancak bu kadar güzel ve eğlenceli olabilirdi. Matematikle ilgili Türk yapımı birkaç oyun gördüm ama sizinkisi oldukça güzel. Ayrıca oyunun fazla izin istememesi ve o dokunuş sesi de gayet yerinde olmuş. Başarılarınızın devamı dileğimle.
jappetto
(2.7.2015 22:38:22)
Böyle geri dönüşler almak da bizi çok mutlu ediyor. Beğendiğinize sevindim, desteğiniz ve yorumlarınız için de çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız :) sağolun.
jappetto
(6.1.2016 14:10:39)
yok mu siyah kuşağa talip? Alan yok henüz :)