Şimdi Ara

Kung Fu Hustle (Gong Fu) - (Kung Fu Sokağı) Çok Güzel Bir Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay izledim bu filmi ve bence çok hoş bir film.Romantizm macera dövüş herşey var.Ve çok da komik bir film.İzlemediyseniz mutlaka izleyin derim.Çok eğleneceksiniz.

1930'larda Çin değişik bir havadadır. Balta Çetesi tüm zengin mahallerini kontrol altına almıştır. Sadece fakir ve kıyıda köşede kalmış mahallelere dokunmamaktadırlar. Sing, Balta Çetesi'ne katılmak isteyen, ama bunun için pek bir şey beceremeyen biridir. Bir nevi döneminin kaybedenidir. Bir gün arkadaşıyla haraç kesmek için bir fakir mahalleye gidip kendilerini Balta Çetesi gibi tanıtırlar, ama baltayı taşa vururlar. Balta Çetesi de onlardan kısa bir süre sonra mahalleye gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 12 Mayıs 2007; 21:53:22 >

• Bende izledim ya gece yarısı milleti uyandırmıştım gülmekten :) karnıma ağrılar girmişti
    süper bir komedi hepsi var gerçi balta çetesinin patronu çok komikti mutlaka izlenesi bi film
    ekleme: birde aynı yönetmen ve başrol oyuncusunun bulunduğu bi bu kadar komik olan shaolin soccer var süperdi en az 10 kere izlemişimdir 2-3 günde o kadar komikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 12 Mayıs 2007; 22:33:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sleep

Bende izledim ya gece yarısı milleti uyandırmıştım gülmekten :) karnıma ağrılar girmişti
    süper bir komedi hepsi var gerçi balta çetesinin patronu çok komikti mutlaka izlenesi bi film
    ekleme: birde aynı yönetmen ve başrol oyuncusunun bulunduğu bi bu kadar komik olan shaolin soccer var süperdi en az 10 kere izlemişimdir 2-3 günde o kadar komikti

Aynen katılıyorum.Shaolin soccer i de izledim.O da şahane bir filmdi.Biraz fantastico ama hoş bir filmdi.Ama bu kung fu sokagını izlediğimde ben de gülmekten yerlere serildim.Hele o " dostum sakın konusma sadece ıslık çal ıslık çalarsan yılanlar karısmaz " dedikten sonra ıslık çaldıgında yılanların agzına yapısması tam komedi idi.Ayrıca bir sürü boyle komik sahnesi var cok matrak bir film.Seyretmeyenler kesinlikle izlesin pişman olmayacaksınız

• Süper eglenceli bir film kesinlikle izlenmeli.Terzi zaten evlere senlik.Rahatlamak ve stres atmak icin süper bir ilac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Mayıs 2007; 22:46:11 >
  • ilk izlediğimde ciddiye almıştım dedim heralde güzel bi aksiyon yaşayacağız sonra gülmekten çenem tutulmuştu
  • o önümden çekil deyip adamın kafasına vuruyorya sürekli bende en çok orada gülmüştüm
  • quote:

o önümden çekil deyip adamın kafasına vuruyorya sürekli bende en çok orada gülmüştüm

Tam komedi yaw 2 defa izledim.en yakın zamanda tekrar izlerim.moralim yerine geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben evdeki herkese ayrı ayrı izlettim ve bende onlarla izledim o yüzden 4-5 kez izledim 2 günde
    sıkılmasım ama hiç
  • Ee
  • çok zor film beyenirim ben
    bu film super kesinlikle izleyin
    (bıçak sahnesi super)

• quote:

Orjinalden alıntı: ussaki

çok zor film beyenirim ben
    bu film super kesinlikle izleyin
    (bıçak sahnesi super)

Evet bıçak sahnesi acaip matraktı. Bıçağın sapı nerde? Tanrı Bilir
  • Kung fu' yu iyi bilmekkk suçmuuuuu (Totoş her zaman totoştur.)
  • japon dövüş komedi iyi oluyo
  • Bunuda Shaolin Soccer'i da izledim ikiside birbirinden komik filmler. :)
    izlememiş olanlara tavsiye edilir :D
  • bi daha izliyorum şimdi
  • quote:

bi daha izliyorum şimdi

yaw cd yi kardeşim almış. seyredemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

quote:

bi daha izliyorum şimdi

yaw cd yi kardeşim almış. seyredemiyorum

ben bunu kimseye vermiyorum shaolin socceri izlettiğim arkadaşlar evdekilere izleticem getiririm diye almıştı getirmedi bi daha vermiyom kimseye filmlerimi

• tam bir klasik
    hem aksiyon var hemde komedi.özel efektleriyde dehşet. kesinlikle izlenmesi gereken bi film
  • film bittiginde ne yalan söyliyim üzülmüştüm.Sabaha kadar sürse izlerdim.Son zamanlarda keyif alarak izledigim ender filmlerdndir.
  • 3-4 kere izledim

milyonlarca kez izlesem bıkmamm süper bi film ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.