Şimdi Ara

Itazura Na Kiss Tarzı Anime?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Itazura Na Kiss isimli animeyi tesadüfen gördüm ve bitirdim. Gerçekten de çok beğendim. Bu tarz platonik aşk içeren anime tavsiyeleriniz var mı? Komedi/Dram/Ecchi türünde de olabilir. Türk dizilerinden daha çok duygulandım nedense bu anime de.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • Sekaichi no hatsukoi

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
    Dram istiyorsan izlemeni öneririm.Beğenmeyenler olabilir ama son bölümü izlerken ağlamıştım.
  • Sekai-ichi Hatsukoi'e başladım ve 2 bölüm izledim. Yorumdaki şeytani gülücüğün() ne anlama geldiğini izledikten sonra anladım. Aslında konusu fena değil, ilgimi çekti ancak karakter seçimini de biraz rahatsız edici buldum. Olsun, yine de güzel bir animeye benziyor. Öte yandan diğer tavsiyeleride kurcalayacağım biraz. Teşekkürler.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Toradora Lovely Complex Anohana. Seç beğen al bunlardan.

Lovely Complex gerçekten ıyi bir öneri olmuş. Ben pek sevmem aşk turunde animeleri ama bu seri gerçekten çok güzeldi. Bazı bölümler ise gerçekten duygusaldır göz yaplarına hakim olmazsın (;
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konudaki serilere göz atmak gerekir.
  • Toradora, Midori Days ve Hatsukoi Limited'i bitirdim bu hafta sonu. Lovely Complex'in çizimleri hoşuma gitmedi. İzlemeye devam etsem mi, karar veremedim? Aslında ben daha çok okul ortamında geçen animeler istiyorum. Platonik Aşk tarzı. School Days var ama bir yerden sonra midem kaldırmadı. Onu yarıda bıraktım. Aslında Toradora ve Hatsukoi tarzı birşey olsada olur. Başrol oyuncu, erkek yada kız, birine aşık oluyor tarzı...

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC-1138

Toradora, Midori Days ve Hatsukoi Limited'i bitirdim bu hafta sonu. Lovely Complex'in çizimleri hoşuma gitmedi. İzlemeye devam etsem mi, karar veremedim? Aslında ben daha çok okul ortamında geçen animeler istiyorum. Platonik Aşk tarzı. School Days var ama bir yerden sonra midem kaldırmadı. Onu yarıda bıraktım. Aslında Toradora ve Hatsukoi tarzı birşey olsada olur. Başrol oyuncu, erkek yada kız, birine aşık oluyor tarzı...

Hocam izlemediyseniz clannadda cok guzeldir lise doneminde gecen platonik ask konusunu aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Toradora, Midori Days ve Hatsukoi Limited'i bitirdim bu hafta sonu. Lovely Complex'in çizimleri hoşuma gitmedi. İzlemeye devam etsem mi, karar veremedim? Aslında ben daha çok okul ortamında geçen animeler istiyorum. Platonik Aşk tarzı. School Days var ama bir yerden sonra midem kaldırmadı. Onu yarıda bıraktım. Aslında Toradora ve Hatsukoi tarzı birşey olsada olur. Başrol oyuncu, erkek yada kız, birine aşık oluyor tarzı...

Hocam izlemediyseniz clannadda cok guzeldir lise doneminde gecen platonik ask konusunu aliyor.

Konusu güzele benziyor. Başlayabilirim. Peki şunlar nasıldır? Amagami SS, Kaichou Wa Maid-Sama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 2 Ocak 2012; 16:14:14 >

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Konusu güzele benziyor. Başlayabilirim. Peki şunlar nasıldır? Amagami SS, Kaichou Wa Maid-Sama...

2. animeyi izlemedim ama arkadaslarimdan guzel oldugu duyumlarini almistim fazla uzun degildi o sanirim.
    İlkini bilmiyorum açikcasi.

• Amagami SS'de baş karekter liseli bir gencin 6 farklı kızla 6 farklı hikayesi anlatılıyor izlenebilir
    Anladım kadarıyla Toradaro'yı sevmişsin o zaman kesinlikle Kaichou Wa Maid-Sama'yı izle beğeneceğini düşünüyorum
    Bide Skip Beat! var oda çok güzeldir izlemeni tavsiye ederim

To Te!
    Utsu Kushiku Saigo Kazerisuke Hime Arunara,
    Saigo Mate... Utsu Kushiki İkio Janega?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.