Şimdi Ara

KÜNEFE İLE İLGİLİ Bİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dondurulmuş künefe alsam arkadaşlar ki çoğu yerde öyle mikrodalgada ısıtsam şerbetini yapsam yiyebilirmiyim

• Yersinde Orjinaline Benzeyeceğini Sanmıyorum
  • Benzemez bence. Odun ateşinde pişmiş gibi olmaz...
  • orjinale benzemez hiç yoktan iyidir ama
  • dondurulmuş al odun atesinde pişir ısıt bişeyler yap ye
    yada git nutella fln kaşıkla
  • Künefe güzel bi tatlıdır diyolar tadını çok merak ediyorum daha önce yedim ama çorbacıda yemiştim hiç güzel değildi ayçiçek yağıyla yaptı gördüm normalde tereyağıyla yapılıyomuş galiba

Tatlı deyince kadayıftan başkasını tanımam ama o şerbetin içine koyulan yumuşak kadayıflardan değil böyle sert olcak içinde ceviz falan olcak offfffffff gece gece canım çekti gerçi zaten parada yok

Bide ev baklavası Mesala tatlıcılarda satılan baklavadan iki tane yerim ama ev baklavası olunca insan doymuyo ne varsa içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Künefe güzel bi tatlıdır diyolar tadını çok merak ediyorum daha önce yedim ama çorbacıda yemiştim hiç güzel değildi ayçiçek yağıyla yaptı gördüm normalde tereyağıyla yapılıyomuş galiba

Tatlı deyince kadayıftan başkasını tanımam ama o şerbetin içine koyulan yumuşak kadayıflardan değil böyle sert olcak içinde ceviz falan olcak offfffffff gece gece canım çekti gerçi zaten parada yok

Bide ev baklavası Mesala tatlıcılarda satılan baklavadan iki tane yerim ama ev baklavası olunca insan doymuyo ne varsa içinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    saat hakkında bi soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ohaa kaymak bile var
  • quote:

Ohaa kaymak bile var

dondurma o
  • pek künefe sevmezdim ta ki hatay'a gidene kadar. hatay'da bi peynirli künefe yemişim o kadar herşeyi yerinde ki noksansız harika bi tad vardı. ağzım sulandı yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Ohaa kaymak bile var

dondurma o

ohh be içim rahatladı azıcık

Hacı para yok diyoz sen ne yapıyon ya

• quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

Dondurulmuş künefe alsam arkadaşlar ki çoğu yerde öyle mikrodalgada ısıtsam şerbetini yapsam yiyebilirmiyim

Mikrodalga yerine normal bir fırında peyniri eriyene kadar ısıtıp ve şerbetinide aynı bir yerde ısıtarak üzerine döküp yemeniz alacağınız tadı daha çok arttıracaktır.
  • Hocam bu saatte yapılırmı bize bu ağzım sulandı valla

Künefe sevilmez mi
  • Normal bir fırın olmasa bile anladığım kadarı ile öğrencisiniz, bir yanmaz tavada güzelcene ısıtıp üstüne şerbet dökerseniz mikrodalgaya göre çok daha iyi olacaktır. Mikrodalga fırın kızartma yapmadığı için yumuşacık olacak ve o çıtırlığı kalmayacaktır künefenin.

Aslında en güzeli gidip bir künefecide yemek. HD iskenderin künefesi çok güzeldir, özellikle Hatay'ın künefesi meşhurdur büyük bir şehirdeyseniz mutlaka Hataylı biri dükkan açmıştır
  • dikkat ediyorumda çok ciddi oldu konu dışı ya atılan mesajlara açılan konulara bak eskiden tatlı konusu açıldığı zaman birisi kaymak derdi diğeri kaymak gibi kız derdi başkası kız resimleri koyardı

ben yapılan düzelme açılımından desteğimi çekmek üzereyim fazla düzeldi buralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 28 Aralık 2009; 5:36:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Normal bir fırın olmasa bile anladığım kadarı ile öğrencisiniz, bir yanmaz tavada güzelcene ısıtıp üstüne şerbet dökerseniz mikrodalgaya göre çok daha iyi olacaktır. Mikrodalga fırın kızartma yapmadığı için yumuşacık olacak ve o çıtırlığı kalmayacaktır künefenin.

Aslında en güzeli gidip bir künefecide yemek. HD iskenderin künefesi çok güzeldir, özellikle Hatay'ın künefesi meşhurdur büyük bir şehirdeyseniz mutlaka Hataylı biri dükkan açmıştır

Söylemesi ayıp haftada en az 2 kez hiç affetmem.

• quote:

dikkat ediyorumda çok ciddi oldu konu dışı ya atılan mesajlara açılan konulara bak eskiden tatlı konusu açıldığı zaman birisi kaymak derdi diğeri kaymak gibi kız derdi başkası kız resimleri koyardı

ben yapılan düzelme açılımından desteğimi çekmek üzereyim fazla düzeldi buralar

Eskidendi o. Böyle bir konuya söylediğin türden resimler koymak arkadaşlarımın kendi bileceği iştir. :)

• tam uykum geldi diyordumki bi anda o uyku hissi yerini tatlı istegine bıraktı gece gece konurmu o resimler ya gidip bikaç kaşık nuti yiimde sonrada zıbarıp yatıım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Normal bir fırın olmasa bile anladığım kadarı ile öğrencisiniz, bir yanmaz tavada güzelcene ısıtıp üstüne şerbet dökerseniz mikrodalgaya göre çok daha iyi olacaktır. Mikrodalga fırın kızartma yapmadığı için yumuşacık olacak ve o çıtırlığı kalmayacaktır künefenin.

Bende burda hataylı bir adam dükkan açmış aynı Mersin/taşucunda yediğim künefenin tadı var çok güzel hep ordan alıyorum , birde fıstıklı tel kadayıf tatlısı varki offf off canım çekti bak

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Hocam bizde büyükşehirde yaşasak küçük yerlerde yokki böyle şeylere rağbet bizde yılda 1 kere yeriz anca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.