Şimdi Ara

Kunduzdan memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ???dedikleri gibi sorular ortalama 30 dakikada çözülüyor mu? çözemediğiniz soruyu en küçük ayrıntısına kadar anlatıyorlar mı? teşekkürler.

• Arkadaşlar ben bir program yapıyorum. Tamamen ücretsiz olacak. Öğrenciler gene öğrencinin sorusunu çözecek. Yakın zamanda duyurusunu yapacağım. İçinde herkesin hayran kalacağı mükemmel bir sistem olacak. Beklemede kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Sorun Kalmasın
    Sorumatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 21 Ağustos 2017; 7:51:55 >
  • Ogudeg kullanıcısına yanıt
    O programlardan haberim var hocam. Dediğim gibi içinde öyle bir sistem olacak ki herkes beğenerek kullanacak diye düşünüyorum. Ayrıca programın geleceğinde baska mükemmel uygulamalarda olacak. Yakında duyurusunu paylaşacağım

• Ben kullanıyorum 2 ay oldu 60 tl lik paketi kullanıyorum sorularım genelde 5 10 dk arasi cozuluyor daha erken cozuleni de oluyor en gec 45 dk da cozuldu o da saat gece 1 di.

Cozumleri de anlıyorum anlamadığım yer olursa soruyorum 2 kere oldu birisinde hemen yeni 2 tane cozum gonderdiler birisine de soruyu cozen kisi yazili olarak acikladı.

• Ben baya memnunum. Sorularda 5-10 dakika içinde çözülüyor. Genelde çözüm anlaşılıyor.

• Saat 9-11 arasında eğer pre paket almışsanız 5-10 dakikada çözülüyor.Anlamadığın yeri sorabiliyorsun ayrıntılı bir şekilde anlatıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 10 dakika arasında cevap geliyor sadece tek sıkıntı anlamadığın bir yer olduğunda hocanın sana cevap yazıp yazmaması hocanın insiyatifine kalmış bu şekilde geri dönmeyen de baya kişi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Arkadaşlar ben bir program yapıyorum. Tamamen ücretsiz olacak. Öğrenciler gene öğrencinin sorusunu çözecek. Yakın zamanda duyurusunu yapacağım. İçinde herkesin hayran kalacağı mükemmel bir sistem olacak. Beklemede kalın

uzun ömürlü olmuyor hocam o tarz uygulamalar. millet soru sormaya giriyor soru çözmeye değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

quote:

Arkadaşlar ben bir program yapıyorum. Tamamen ücretsiz olacak. Öğrenciler gene öğrencinin sorusunu çözecek. Yakın zamanda duyurusunu yapacağım. İçinde herkesin hayran kalacağı mükemmel bir sistem olacak. Beklemede kalın

uzun ömürlü olmuyor hocam o tarz uygulamalar. millet soru sormaya giriyor soru çözmeye değil

Onunda sistemi olacak hocam herşey planlandı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

quote:

Onunda sistemi olacak hocam herşey planlandı

ne kadar soru çözersen o kadar soru çözdürürsün

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Soru sormak için soru çözmek zorunlu olsun hocam yoksa soru çözen olmaz. Mesela 1 soru çözünce 3 soru sorma hakkı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.