Merhaba, ağustosun sıcak günlerinden beri almaya niyetlendiğim ama ihmalkarlık edip bir türlü alamadığım infrared ısıtıcıyı, ALAADDİN LX-2886 INFRARED QUARTZ ISITICI 2000W marka, carrefourSA'dan 168 YTL 6 taksit yaptırarak aldım. Sağolsunlar yanında 31 YTL'lik ayağı hediye ettiler. Eve geldim, kurulumunu yaptım ve hemen test etmeye başladım. Isı yayması, ısıyı hızlı bir şekilde iletmesi fena değil. Elektrik tüketiminin nasıl olduğu fatura geldiğinde belli olacak. (Elektrik saatini aşırı bir hızda döndermiyor.)
Gelelim asıl probleme. Isıtıcıyı açtığımda, TIK sesinden sonra 4-6 saniye kadar bir nnnnnnzzzzzzzzz sesi geliyor. Lamba tamamen kızardıktan sonra ses kesliliyor. Sizce bu normal mi? Bütün infraret ısıtıcılar bu sesi çıkarır mı? Gündüz çevereden gelen seslerle birlikte fazla duyulmuyor ama geceleyin biraz rahatsız edici. Yorumlarınıza göre geri iade etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler....
Evet tüm infrared ısıtıcılar devreye girerken tık sesi çıkarır ve kızarmaya geçiştede bir kaç saniye zzzz sesi çıkarırlar.
Rahat olun.Bu sorun değildir.Normaldir...
quote:
Orjinalden alıntı: daihatsu3259
Evet tüm infrared ısıtıcılar devreye girerken tık sesi çıkarır ve kızarmaya geçiştede bir kaç saniye zzzz sesi çıkarırlar.
Çok teşekkür ederim, rahaladım doğrusu. Yoksa iade için baya bir uğraşacaktım. Kolay gelsin....
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa_Hoca
quote:
Orjinalden alıntı: daihatsu3259
Çok teşekkür ederim, rahaladım doğrusu. Yoksa iade için baya bir uğraşacaktım. Kolay gelsin....
Rica ederim.İyi günlerde kullanın...
Ayrıca carrefourda iade için hiç uğraştırmıyorlar...kolayca iade verebiliyorsunuz.ambalah ve faturası önemli sadece...