Şimdi Ara

Kumho Lastikler nasıldır ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
304.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sık sık lastik havalarını kontrol ederim. Bende düşük hava ile kullanma olasılığım zor. Sanıyorum aynı sorunlar sızın lastiklerde resimlerde görünüyor. Ben göndermiştim firmaya resim olanagım yok. İmalat hatası kanaatindeyim
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    215/55/17 Kumho Solus Ta31 lastik kullanıyorum, Haziran-Kasım/2017 tarihleri arasında 4 ay 7.000 km yol yaptım. Bu sürecte Lastiklerden memnun kaldım. Benim aracım da Avensis 2010. Arabayı yeni almıştım, aldığım kişi sıfır Kumho taktırmış, aracın üzerinde geldi. Kumho almak benim aklıma gelir miydi bilmiyorum. Şans eseri olarak tanıştığım bu lastiklerden memnunum.

Şimdilerde, kışlık lastik arayışı içinde idim, ama kullandığım lastikler dört mevsim imiş, sonradan öğrendim. Bu yuzden belki kışlık almaya gerek kalmaz. Emin değilim tabi, kafam karışık, şehir de Ankara.

Gecenlerde lastikçiye ugradım, lastik basınçları 25 e düşmüş, onları 32 yaptı, ama arac kitabında 35-34 yazıyor. Özellikle de belirttim arac kitapçığında 35-34 yazıyor diye, ama lastikçi ısrarla 32 olmalı deyince,32 yaptırdım ben de. Ama hala zihnim kurcalanıyor.

Siz, avensise 215/55/17 lastikler için kaç hava basıncı basıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: e101065

215/55/17 Kumho Solus Ta31 lastik kullanıyorum, Haziran-Kasım/2017 tarihleri arasında 4 ay 7.000 km yol yaptım. Bu sürecte Lastiklerden memnun kaldım. Benim aracım da Avensis 2010. Arabayı yeni almıştım, aldığım kişi sıfır Kumho taktırmış, aracın üzerinde geldi. Kumho almak benim aklıma gelir miydi bilmiyorum. Şans eseri olarak tanıştığım bu lastiklerden memnunum.

Şimdilerde, kışlık lastik arayışı içinde idim, ama kullandığım lastikler dört mevsim imiş, sonradan öğrendim. Bu yuzden belki kışlık almaya gerek kalmaz. Emin değilim tabi, kafam karışık, şehir de Ankara.

Gecenlerde lastikçiye ugradım, lastik basınçları 25 e düşmüş, onları 32 yaptı, ama arac kitabında 35-34 yazıyor. Özellikle de belirttim arac kitapçığında 35-34 yazıyor diye, ama lastikçi ısrarla 32 olmalı deyince,32 yaptırdım ben de. Ama hala zihnim kurcalanıyor.

Siz, avensise 215/55/17 lastikler için kaç hava basıncı basıyorsunuz.

33 34 35 kafama göre basıyorum 32 konforlu olur yakıt artar 34 idealdir

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Dün lastikçiye yeniden gittim ve 33 hava bastırdım (ilk defa 33 denedim, şimdiye kadar hep 30-32 arası kullanmıştım, daha önceki araclarımda).
    32 den 33 e gecince Konfor azalıyor, direksiyonda yol bozukluklarını daha net hissediyorsunuz. 32 ile 33 arasında yakıt konusunda bir fark yok. Sürüş olarak 33 hava ile araba daha atak, yol tutuş az da olsa bence zayıflıyor. 32 bence en uygunu. Aracın kitapçığında yuksuz 35 hava basıncı yazıyor. Ben de bu aracı yeni aldığımdan, 32 olsa 35 mi olsa tereddüt ediyordum... Aracım 2010-Avensis 1.6 ve 1.5 tona yakın ağırlık, tüm bakımları yeni, akü, balata, bujıler, yag vs herşey yeni. Lastik 2017 yılı, Kumho Solus 215/55/17 ta31 M+S. Aracı 32 ve 33 te deneyince
  • arkadaşlar linkteki lastiği aldım çivi delikleri mevcut . sorun yaşarmıyım yakıt yol tutuş ve ses konusunda.[simage]https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kumho-215-55r17-98t-wi31-kis-lastigi-2016-ana-bayi-den-ucretsiz-kargo-306160179
     Kumho Lastikler nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 9 Kasım 2017; 21:26:42 >

• kardesım kullanıcısıyım 1 yıldır golf 7 ıcın 19 jantda kullanıyorum. berbat derım ama ınce yanak benımkısı.
  • Hocam, yazin kumho ta31 kullandim. Memnun kaldim. Kis icin, sava lastik aldim. Ondan da memnun kaldim. Yalniz sunu belirteyim, daha fiat arabam vardi, good year ve bridgstone kullanmistim ve memnun kalmamistim, ve fiata michelin almistim, araba kendine geldi, fren ve suspansiyanlar bi rahat nefes almisti, yoldan gelen ses azalmosti. Ama avensiste ise lastik degisiminden hic bisey anlamadim, bi da sanirim, avensisin guzelloginden olsa gerek. Bir de bulundugum semte yakin petlas bayii olsa idi, petlas alirdim. Good year bayisi iki adim otemde oldugundan good year yan urunu olan Sava kislik aldim. Bir acayip Adam nikli hocama cevaben yazdim. Ama mj gonderemedim. Genele yazayim dedim ben de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbattır.
  • 1 ay önce 215/50/17 2018 üretim aldım.
    Yol tutuşu fren mesafesi çok hoşuma gitti, kötü diyenler arabalarına suç bulsunlar bence :)
  • Kumho 225 40 18 arkalara taktırdım havası az indi lastikciye kadar gittim içten varılmış 15 ps içinde hava vardı ..30 ps bastim 2 gün sonra yine baktım iniyo söktürdüm cantın içine bi baktım baştan sona yarılmış biraazdaha gitsem gümliycek ti sakın almayın
  • Hort:
    Kumho 4 mevsim almanın arifesindeyim,ne diyelim hayır olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

Hort:
    Kumho 4 mevsim almanın arifesindeyim,ne diyelim hayır olsun

aldınız mı hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.