Şimdi Ara

Küme Düşürülme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih.balci

Adam gibi cevap verin şu soruma..
    o sene siz saha içinde her hangi bir şey gördünüzmü ? sorum tüm tslilere ve gslilere

50 Defa kendi fikrimi söyledim ama sordun madem bir GS lı olarak yine söyliyeyim.

Sen , Ben şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını gö-re-me-yiz.

Herkez sanıyorki şike yapılınca kaleci topu içeri alacak işte bilmemne dışarı vuracak. Birde üzerine deniyorki e son dk daki şut gol olsa ne olacaktı? Ya arkadaşım şike zaten bütün takım ile yapılmıyor.

Mesela FB de futbolcuların %99'u böyle işler olduğunu bilmiyordur(Emre'yi ayırıyorum , benim gözümde AY nin futbolcu halidir)

Mesela şikeye örnek ; İbrahim Akın oynamasın , Emenike sakatlansın vs.. vs.. bunları şike saymıyorsunuz ama şike bunlar. UEFA olaya böyle bakıyor. Mesela Emenike oynamasın diye bile şike yapmış olsan UEFA "Oynasa belki gol atacaktı" diyebilir.

O yüzden artık bu işleri bırakın. Bugün GS , TS da şike yapsa sen ben bunu belgeler olmadıkça göremeyiz.

Lyon'u hatırla adamlara 7 gol mü ne lazımdı maç 7-0 bitti , şimdi sen ben 7-0 lazım olduğunu bilmesek , o maçta ulan şikeye bak diyebilirmiydik? Ki bu maç 7 gollü bir maç.

Şu saatten sonra bunları düşüneceğinize bence AY'ı göndermenin yollarına bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

quote:

o sene siz saha içinde her hangi bir şey gördünüzmü ? sorum tüm tslilere ve gslilere

Hocam saha içinde şike yapıldı diye ceza verilmedi size? Bu şike sahaya yansıdı yansımadı durumu bizim ülkeye has bir konu. O yüzden sorunuza cevap vereyim; Fenerbahçeli futbolcuların sahada döktükleri ter helaldir, hiçbirinin büyük ihtimalle birşeyden haberi yoktu. Ama bu Fenerbahçe'nin şikeden ceza aldığı gerçeğini değştirmiyor. Aziz Yıldırım'a soracaksınız "başgan ne oldu hani şike sahaya yansımamıştı, biz neden ceza aldık" diye?

+1 000 000

• quote:

Şu soruya bin kere cevap verildi, kabul etmiyor etmek istemiyorsunuz işte zorlamanın anlamı yok.

Şie olsa veya olmasa bile en kral futbol uzmanı bile anlayamaz. Bi kaleci topa bi saniye geç atlar, atlarken estetik artislik öyle bi uçuş yapar ki ulan ne uçtu ama gene de golü yedi dersin. Bir defans oyuncusu hamlesini 1 saniye geç yapar kimsenin ruhu duymadan gol olur. Bir forvet oyuncusu topa öyle bi vurur ki hiç kimse anlayamaz topu bilerek mi yoksa kazmalığına mı dışarı vurduğunu?

Ha bunlar nasıl ispatlanır. Saha dışı ilişkilerine bakarak. Zaten evrensel futbolda da şikenin tanımı bu. O yüzden kendinizi zorlamanın bir anlamı yok. Tek tek bu muhabbetleri açıp, isimleri takımları da yazmanın anlamı yok, ciddi anlamda sıktı yani. Siz şike derken sanırım Kemal Sunal'ın filmindeki gibi herifin birinin elinde çekle kaleciye falan gitmesini bekliyorsunuz. Her neyse.

• quote:

quote:

Hocam saha içinde şike yapıldı diye ceza verilmedi size? Bu şike sahaya yansıdı yansımadı durumu bizim ülkeye has bir konu. O yüzden sorunuza cevap vereyim; Fenerbahçeli futbolcuların sahada döktükleri ter helaldir, hiçbirinin büyük ihtimalle birşeyden haberi yoktu. Ama bu Fenerbahçe'nin şikeden ceza aldığı gerçeğini değştirmiyor. Aziz Yıldırım'a soracaksınız "başgan ne oldu hani şike sahaya yansımamıştı, biz neden ceza aldık" diye?

azizi tenhada bi sıkıştırayım zaten adama rleri söyletecem düzgübcene

• Biz ve Fb küme düşsek maçları Trt mi verir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Biz ve Fb küme düşsek maçları Trt mi verir?

• Uefa tff den de ceza vermesini isteyecektir. Eğer cezanın küme düşme olmasında ısrar ederse kurtuluş yok. Puan silmeye razı olurlar normalde ama adamlarla 2 kez caslık oldunuz o yüzden husumet yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tek dert bu kalsa keşke
  • Birincisi kimsenin düşmesine gerek yok puan silinse yeter ikincisi beşiktaş boşuna kuruntu yapıyor siz şike yapanları kovdunuz başınızdan hem ligde değil kupada yaptınız ki birşey olacaksa ordan ceza yersiniz ligle alakası yok üçüncüsü fenerli arkadaşın biri sahaya yansımış mı falan gevelemiş ulan öyle bir ölçme sistemi bilmem nesi olsa yapalım bunun girişimi zaten ağır suç bazen yazanlar neyin kafasını yaşıyor çözemiyorum...Ve fenerden nefret etmeme rağmen ben düşürülmesinden yana değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

quote:

tek dert bu kalsa keşke

Neyi dert edelim ki taraftar olarak? Kombine forma, yağmur çamur dinlemeden takımına koşulsuz destek veren taraftar daha ne yapsın.

Ben şike yapmadığımıza adım gibi eminim. Takım sokakta maç yapsa kaldırımda bile destekleriz diyen biz değilmiydik.

Düşürsünler işte görelim bakalım ligimizin marka değerini. Ligtvmi izleniyor Trtmi görelim.
  • şu okullar bi açılsaydı
  • Bence, Kupa geri alınsın,Fenerbahçe'ye ilk 8'e giremeyecek şekilde eksi puan cezası verilsin.Düşürülmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Bence, Kupa geri alınsın,Fenerbahçe'ye ilk 8'e giremeyecek şekilde eksi puan cezası verilsin.Düşürülmesin.

• Bu ligin en önemli para kaynağı gs-fb rekabetidir.
    Fb küme düşerse, yayıncı kuruluş o kadar para vermez.
    Takımların büyük çoğunluğunun taraftar geliri yok. Yani bilet geliri yok, ürün satış geliri yok. Sadece yayıncı kuruluş geliri var.
    Bütün takımlar alacakları parayı tahmin ederek borçlanmışlardır, fener düşer ve yayıncı kuruluş daha az para verirse, lig çok büyük darbe yer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Temmuz süreci başladığında da herkes aynı şeyi söyleyip duruyordu. İşte aman efendim Fener BJK vs. küme düşerse ekonomi çöker ligimiz şöyle olur böyle olur hede. E ne oldu sonuç şu an daha mı iyi oldu? Ülke olarak dünyanın dilindeyiz, Avrupa'da Fener iki sene muhtemelen Beşiktaş 1 sene yok geçemezse seneyede olmayacak. Juventus küme düştü ne oldu İtalya ligi mi battı, adamlar çıktı geri ŞL'de şimdi. Ha Fenerbahçe küme düşsün demiyorum ama artık Aziz Yıldırım kafasını da bırakmak gerekiyor. Trt falan vermez maçları da merak etmeyin, Trt -smart diye kanal yaparlar aylık cukkalanırız yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Bu ligin en önemli para kaynağı gs-fb rekabetidir.
    Fb küme düşerse, yayıncı kuruluş o kadar para vermez.
    Takımların büyük çoğunluğunun taraftar geliri yok. Yani bilet geliri yok, ürün satış geliri yok. Sadece yayıncı kuruluş geliri var.
    Bütün takımlar alacakları parayı tahmin ederek borçlanmışlardır, fener düşer ve yayıncı kuruluş daha az para verirse, lig çok büyük darbe yer.

benim anlatmak istediğim bu
  • quote:

3 Temmuz süreci başladığında da herkes aynı şeyi söyleyip duruyordu. İşte aman efendim Fener BJK vs. küme düşerse ekonomi çöker ligimiz şöyle olur böyle olur hede. E ne oldu sonuç şu an daha mı iyi oldu? Ülke olarak dünyanın dilindeyiz, Avrupa'da Fener iki sene muhtemelen Beşiktaş 1 sene yok geçemezse seneyede olmayacak. Juventus küme düştü ne oldu İtalya ligi mi battı, adamlar çıktı geri ŞL'de şimdi. Ha Fenerbahçe küme düşsün demiyorum ama artık Aziz Yıldırım kafasını da bırakmak gerekiyor. Trt falan vermez maçları da merak etmeyin, Trt -smart diye kanal yaparlar aylık cukkalanırız yine

Hocam sen Gsli değilmiydin? Avatarında niye Trabzon başkanının resmi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Bence, Kupa geri alınsın,Fenerbahçe'ye ilk 8'e giremeyecek şekilde eksi puan cezası verilsin.Düşürülmesin.

Hocam herşeyi bizim çıkarlara göre veriyorlarsa oldu olacak biraz tazminat ve sowu falanda alalım
  • quote:

quote:

3 Temmuz süreci başladığında da herkes aynı şeyi söyleyip duruyordu. İşte aman efendim Fener BJK vs. küme düşerse ekonomi çöker ligimiz şöyle olur böyle olur hede. E ne oldu sonuç şu an daha mı iyi oldu? Ülke olarak dünyanın dilindeyiz, Avrupa'da Fener iki sene muhtemelen Beşiktaş 1 sene yok geçemezse seneyede olmayacak. Juventus küme düştü ne oldu İtalya ligi mi battı, adamlar çıktı geri ŞL'de şimdi. Ha Fenerbahçe küme düşsün demiyorum ama artık Aziz Yıldırım kafasını da bırakmak gerekiyor. Trt falan vermez maçları da merak etmeyin, Trt -smart diye kanal yaparlar aylık cukkalanırız yine

Hocam sen Gsli değilmiydin? Avatarında niye Trabzon başkanının resmi var?

Harbi benziyor ha. Ama tek benzerlikleri bu

• Normal şartlar altında, yasalar uygulanarak küme düşürülmeniz gerekiyor ama böyle bir durumun olmayacağı açık ve net şekilde belli. Ekonomik sebepleri gösteriyorsunuz hala, insan şunları yazarken biraz utanır, sıkılır. Dünya kamuoyu önünde şike sebebiyle ceza aldığınızı hatırlatmama gerek yok sanırım. Bir yanda bu duruma isyan edip neyse cezamız çekelim ve üzerimizdeki bu lekeden arınalım diyen aklı başında bir kesim var, diğer yanda ise sizin gibi hala direten bir kesim var. Kupa müzemizde sıkıyorsa alın falan yazılmış bir de. Takımınızın şu durumundan gerçekten rahatsız değil misiniz? Bu nasıl bir mantık ben çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.