artık hiç birimizde heyecan kalmadı zaten...ama bunlar para için herşeyi yapar ...
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
futbolu o zaman kim izler şahsen izlemem
Başkanınız "Kim ne düşünürse düşünsün ligden düşürülme kaldırılsın" dedi. Bana göre de kaldırılacak.
Kaldırılmasın.Mahkeme Sonucunda Kimin Şike Yaptığı Ortaya Çıkarsa Yapan Takım Küme Düşsün.
quote:
Orijinalden alıntı: tergen
quote:
Başkanınız "Kim ne düşünürse düşünsün ligden düşürülme kaldırılsın" dedi. Bana göre de kaldırılacak.
başkanım?
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfc
quote:
quote:
başkanım?
Sana demedimki. wesker7'nin mesajına karşılık dedim.
bence YEMEZ kaldırılması, öyle bir durumda açıkça söylüyorum Facebookta harekat başalatırız. TFF ye yürürüz MAA yı yumurtalarla öldürürüz.
türk futbolu zaten kötü gidiyo birdaha hiç toparlanamaz..
Cok zor.yapan dusecek arkadas.
olurda federasyon düşürmezse uefa el atar zaten o riske girmez federasyon bnce
Şike yapanlar kalır, yapmayanlar gider...
Federasyon şiddet yasasının değişmesini örnek olarak verip disiplin talimatını değiştirebilir, birkaç takım -biz, Trabzon, Ordu vs- dışında buna itiraz eden de olmaz.
ZATEN TELEGOLDE ERMANIN CEBİNE ÇOK SAĞLAM BİR KAYNAKTAN SMS GELDİ.
18 TAKIMDA KABUL EDERSE GEÇEN SENEKİ LİGİ HİÇ OYNANMAMIŞ KABUL EDECEKLERMİŞ, KÜME DÜŞME VE ŞAMPİYON OLMUYACAKMIŞ .
17 Sİ KESİN KABUL EDER, BİR GS DA TEK BAŞINA KARŞI KOYAMAZ GS DA KABUL EDER BİTTİ GİTTİ.
UEFA içişlere karışmaz o yüzden kalkabilir ama ondan sonra kime futbol izletirsin bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: GS_1905_
UEFA içişlere karışmaz o yüzden kalkabilir ama ondan sonra kime futbol izletirsin bilemem.
UEFA iç işlerine karışmaz da bizi UEFA'dan da çıkartabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: marophat
quote:
Orijinalden alıntı: GS_1905_
UEFA iç işlerine karışmaz da bizi UEFA'dan da çıkartabilir.
Emin ol bunu değerlendirebilecek kadar zeki insanlardır TFF dekiler.Yani Fenerbahçe düşmez ama taraftarı bunu kabul eder mi yada etse bile bunu nasıl sindirir bilemem .Yani tamamdır bu iş .Düşmez kimse.
ZATEN TELEGOLDE ERMANIN CEBİNE ÇOK SAĞLAM BİR KAYNAKTAN SMS GELDİ.
18 TAKIMDA KABUL EDERSE GEÇEN SENEKİ LİGİ HİÇ OYNANMAMIŞ KABUL EDECEKLERMİŞ, KÜME DÜŞME VE ŞAMPİYON OLMUYACAKMIŞ .
17 Sİ KESİN KABUL EDER, BİR GS DA TEK BAŞINA KARŞI KOYAMAZ GS DA KABUL EDER BİTTİ GİTTİ.
Eğer geçen seneki lig hiç oynanmamış kabul edilirse bizim - averaj ve yenilgi sayısı da olmamış kabul edilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfc
quote:
quote:
başkanım?
Sana demedimki. wesker7'nin mesajına karşılık dedim.
Kulüpler birliğinde ortak alınmış karardır. Başkanınız diyip aradan sıyrılacağınızı mı sanıyorsun. Sanki sizin yönetim imzalamadı
Büyükler korunuyor bizim haklarımız gaspediliyor diyen Anadolu kulüpler eğer böyle bir teklife evet derlerse samimiyetsizlikleri belli olur.
O zaman onların derdi başarılı olmak değil, büyüklere futbolcu kakalamaktır. Artık böyle bir durumda Anadolu kulüplerinin taraftarlar gereken tepkiyi göstermelidir.