< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 17:2:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 17:2:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Temmuz 2025; 17:22:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
kumar sitesi desteklileri değil de kendi parasını harcayan basiretsizleri kaybederken görmek hoşuma gidiyor. ulen biz de oynuyoruz da kıbrıs'a, batum'a gidip oynuyoruz. Viskisi, yemeği geliyor, ambians ortam, hatunlar falan. Limitimiz belli nerede duracağını bilen iradeli insanlarız. Bakıyorum 25-30 yaşında gençler bir çevirmeye 10k - 20 k - 50k basıyor.. lan olm sen hayırdır hiç kazandın mı o parayı gerçekten emek verip çalışarak? bizim devleti de anlamıyorum, twitch'de, kick'de olumsuz örnek oluyor diye kumar bölümünü engelletti. Öncesinde komple yasaklamıştı. sabah akşam tv'de cayır cayır milli piyango'nun dandik kumar reklamları dönüyor. bu ne perhiizzzz bu ne lahana turşusu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 20 Temmuz 2025; 18:26:0 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 16:42:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |