Şimdi Ara

tytde matematikten 25 net ve üzeri yapan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; bu seneki tytde matematikte (geometri hariç) 25 net ve üzeri yapan var mı? Yapan varsa kaç dakikada çözdü ve çalışma şekli nasıl oldunu konu altından veya özelden mesaj atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotbeyBG

umarım kimse yazmamıştır bide özelden diyo yazsın buraya ihtiyacı olan baksı işte allahı fosforcusu
    konu altından veya

Orijinalden alıntı: pilotbeyBG

umarım kimse yazmamıştır bide özelden diyo yazsın buraya ihtiyacı olan baksı işte allahı fosforcusu
    İsteyen konu altından , isteyen de özelden mesaj atabilir şeklinde bir şey belirtmek dedim. İnsanların faydalanmamasi gibi bir niyetim yok. 10 kişi de ilginctir ki senin mesajını beğenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarabusevlm -- 1 Temmuz 2020; 22:49:43 >

Orijinalden alıntı: yarabusevlm

İsteyen konu altından , isteyen de özelden mesaj atabilir şeklinde bir şey belirtmek dedim. İnsanların faydalanmamasi gibi bir niyetim yok. 10 kişi de ilginctir ki senin mesajını beğenmiş.

Alıntıları Göster
    Burası bencil, troll ve ön yargılı koyunların bolca bulunduğu bir yer. Boşverin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel tavsiyeler süre tutarak problem kitapları çözmek, belirli bir seviyeden sonra da alan denemesi atmak.
    Ben alan denemesi hiç çözmedim 2 senedir. Farklı yayınların kitaplarını pdf olarak indirip problemler kısımlarından birkaç test çıktı alıp çözdüm.
    Olay çözüm yolu üretme kabiliyetini artırmak. Bunu da süre tutarak yapmak zor bence, onun yerine sorular üstüne kafa patlatma gerekiyor. Yani bol bol soru çözmek tek çözüm yolu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 1 Temmuz 2020; 23:2:6 >

Orijinalden alıntı: morticiasays

hocam boşverin ben de gecen gun birinin yanitina saka vari guldum ne ters yapiyosun yazildi djkdkdkd
    Benim açımdan hiç sıkıntı değil. Öğrenciler sınava girip çıkmış belli ki stres atıyorlar

Orijinalden alıntı: LuciliusBagus

Genel tavsiyeler süre tutarak problem kitapları çözmek, belirli bir seviyeden sonra da alan denemesi atmak.
    Ben alan denemesi hiç çözmedim 2 senedir. Farklı yayınların kitaplarını pdf olarak indirip problemler kısımlarından birkaç test çıktı alıp çözdüm.
    Olay çözüm yolu üretme kabiliyetini artırmak. Bunu da süre tutarak yapmak zor bence, onun yerine sorular üstüne kafa patlatma gerekiyor. Yani bol bol soru çözmek tek çözüm yolu bence.
    Denemeyi ve soru bankalarini süre tutup cozuyorum 50 dakikanın üstüne çıkmamaya gayret ediyorum ama çok boş bırakınca iyice bir çöküş yaşıyorum, bu sefer bildiğimi de yapamamaya başlıyorum. Sanırım hız kazanmak için daha çok deneme cozmeliyim
    Cevabın ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim, Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarabusevlm

Denemeyi ve soru bankalarini süre tutup cozuyorum 50 dakikanın üstüne çıkmamaya gayret ediyorum ama çok boş bırakınca iyice bir çöküş yaşıyorum, bu sefer bildiğimi de yapamamaya başlıyorum. Sanırım hız kazanmak için daha çok deneme cozmeliyim
    Cevabın ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim, Allah razı olsun.

Alıntıları Göster
    İşte bence fazla deneme çözmek kişiyi hızlandırmıyor. Sorulara nasıl yaklaşacağını bilmeyen birisinin kısa zamanda soru çözmeye çalışması anlamsız bence. Bol soru çözüp sorulara yaklaşım yöntemlerini öğrenirsen süre sıkıntın da ortadan kalkar. Çünkü sorulara tek atmaya başlarsın. Deneme yapılacak en son şey olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 1 Temmuz 2020; 23:39:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.