Bildirim
Kumar cezası almak memurluğa engel mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
kumar oynamak yüzünden para cezası almak memur olmaya engel midir ?
Kesin bilgim yo ama pkklı olanlar bile memur oluyorlar (polis tarafından fişlenmiş) dediğim olay kesindir ve şahitlidir :)
Kumar borcu olanı niye almasınlar. Allamazlarsa dağa çıksın o şahıs af ve iş garanti -
quote:
Orijinalden alıntı: erendiz001
quote:
Kesin bilgim yo ama pkklı olanlar bile memur oluyorlar (polis tarafından fişlenmiş) dediğim olay kesindir ve şahitlidir :)
Kumar borcu olanı niye almasınlar. Allamazlarsa dağa çıksın o şahıs af ve iş garanti
kumar oynama yüzünden para cezası alanların polis olamadığını biliyorum ancak diğer memurluklarda durum ne bilmiyorum açıkcası. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erendiz001
quote:
Kumar borcu olanı niye almasınlar. Allamazlarsa dağa çıksın o şahıs af ve iş garanti
kumar oynama yüzünden para cezası alanların polis olamadığını biliyorum ancak diğer memurluklarda durum ne bilmiyorum açıkcası.
doğrudur bazı şeylere anlam vermek güç. yılında pkk sempatizanı kişi (isimleri polis tarafından bilinen) olaylara karışmış kişi, 2007 yılında polis oldu diğer arkadaşımla aynı okulda eğitim aldı ve hepimiz şaşırmıştık.
Demekki kumar cezası daha kötüymüş
Mevzuatı iyi bilen birine sormak lazım aslında, bazı memur tipleri var adamın işi gücü mevzuat okumak.
-
Sicile işleyen istisnasız herşey memur olurken önünüze engel oluyor. Lisede aldığınız disiplin suçları da buna dahil. -
kumar cezası yüz kızartıcı suç mu emin değilim ama memuriyette yüz kızartıcı suç sorun diye biliyorum. -
ben mali müşavir adayıyım dediğin konudada resmi olarak bir suç isnat olmasada sicil kaydına yansıyacaktır ve buda kişisel insiyatife olumsuz yansıyacaktır (memur amirine) -
quote:
Orijinalden alıntı: crona
kumar cezası yüz kızartıcı suç mu emin değilim ama memuriyette yüz kızartıcı suç sorun diye biliyorum.
yüz kızartıcı suç değil. kabahatler kanununa giriyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: crona
kumar cezası yüz kızartıcı suç mu emin değilim ama memuriyette yüz kızartıcı suç sorun diye biliyorum.
yüz kızartıcı suç değil. kabahatler kanununa giriyor
doğrudur öğrenmiş olduk -
657 sayılı devlet memurları kanununda memur olmak için aranan şartlar açık şekilde yazar.
Memuriyete engel olması için kasıtlı suçlardan 1 yıl ve üzeri hapis cezası alman lazım. -
bahsettiğiniz suç değil kabahat kapsamındadır, yani yere tükürmek gibi bir durum kafaya takılacak bir durum değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X