Şimdi Ara

Kumandasını Bulamadığım Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Firstline FAS300 Ses sistemi var. Çok aradım taradım kumandasını bulamadım bazı kumandaları var fcr800 ve fht 100 isimli ama onlar uyumlu mu bilemiyorum? bilen anlayan var mı? Sahip olan varsa kumandasının resmini atabilir mi?

Dünya, üzerinde hayat barındırdığını bildiğimiz tek gezegen. En azından yakın gelecekte, gidebileceğimiz başka yer yok. Ziyaret edebiliriz, ama henüz yerleşemeyiz. Beğenin veya beğenmeyin, şu anda Dünya sığınabileceğimiz tek yer.Carl Sagan 11/05/1996 --- Mak. müh. ZIPKINCI
  • _____________________________
    Dünya, üzerinde hayat barındırdığını bildiğimiz tek gezegen. En azından yakın gelecekte, gidebileceğimiz başka yer yok. Ziyaret edebiliriz, ama henüz yerleşemeyiz. Beğenin veya beğenmeyin, şu anda Dünya sığınabileceğimiz tek yer.Carl Sagan 11/05/1996 --- Mak. müh. ZIPKINCI
  • Aynısı var kumanda bulamayınca analog hpf ve lpf filtreler yapıp
    İçindekini söktüm attım. Canavar gibi kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • çok güzel sesi var kumanda konusu yüzünden krize girdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Müzik için ses sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.