2001 model hb cliomun anahtarını kaybettiğimi zannediyorum... zannederim çok masraflı oluyormuş yenisini yaptırmak... ayrıca o anahtar olmadan arabaya binmek ve hareket ettirmek de mümkün olamadığında ne şekilde halledilebileceği konusunda bilgi fikir ve önerilerinize ihtiyacım var... bu işten mümkün olduğunca az zarrala sıyrılmanın bir yolu yordamı var mıdır... yoksa da prosedür nedir?
Bazı kaskoların anahtar değiştirme teminatları vardı. Eğer aracınız kaskoluysa bir bakın başınızı agrıtmayın.
geçmiş olsun dostum.... yedek anahtar varsa çalıştırırsın yoksa sanıyorum kasko bu konuda sana yardımcı olacaktır.....
Kaskon yoksa biraz tuzlu olacak senin için. Benim arkadaşın 2005 focus var, onun anahtarı için 400 ytlye yakın para çıktı...
renoda 250-450 civarı bir fiyat çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam....
sigorta şirketiniz???
quote:
Orjinalden alıntı: hlkkln
2001 model hb cliomun anahtarını kaybettiğimi zannediyorum... zannederim çok masraflı oluyormuş yenisini yaptırmak... ayrıca o anahtar olmadan arabaya binmek ve hareket ettirmek de mümkün olamadığında ne şekilde halledilebileceği konusunda bilgi fikir ve önerilerinize ihtiyacım var... bu işten mümkün olduğunca az zarrala sıyrılmanın bir yolu yordamı var mıdır... yoksa da prosedür nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: kajmer88
Kaskon yoksa biraz tuzlu olacak senin için. Benim arkadaşın 2005 focus var, onun anahtarı için 400 ytlye yakın para çıktı...
İyi de anahtar değişmeyecek ki ?, tekrar sistem immoblizer falan hepsi yeninden programlanıp değiştirilecek. Aracın çalınmasını istemiyorsa tabi
İyi de anahtar değişmeyecek ki ?, tekrar sistem immoblizer falan hepsi yeninden programlanıp değiştirilecek. Aracın çalınmasını istemiyorsa tabi
Aman hocam yenisini yaptır ve kasko şirketine bildir. Anahtarın yokken Allah göstermesin aracın çalınırsa kasko şirketin aracın tutarını felan ödemez.
Bir an önce yaptırmaya bak.
sigorta şirketi başak sigorta... poliçeye bakmadım ama teminatta olduğundan şüpheliyim... araba otoparkımızda oldıuğu için çalınma riski yok... ama öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim
gecenlerde arkadas 307 nin kini aldi 80 € falandi galiba
Aracın kaskoluysa yenisini yaptırman gerekebilir.Çünkü bir şekilde aracın çalınırsa kasko şirketin ödeme yapmayabilir.Fakat duyduğum kadarıyla cüzi bir parayla anahtarı ve şifresini kopyalayabiliyorlarmış.Ancak araç ve ruhsatla gidersen.
Bildiğim kadarıyla Renault marka araçların anahtar kod bilgileri Fransada tutuluyor ve anahtarınızı kaybedip yenisini çıkarmak istediğinizde yeni anahtar Fransadan geliyor. 200-250 YTL. kadar da maliyeti var tek anahtarın.
oyüzden sanıırım biz clio yu alırken...... bizi 2 tane kumandlı anahtar verdiler...... kaybedersek diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme