Şimdi Ara

kulunç kırmayı bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu omuz sırt tarafında oluşan kulunçlardan nasıl kurtulunur ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA983A317 -- 15 Haziran 2019; 15:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-FA983A317

Direk doktora giderseniz iyi olur
    Noral terapiye gittim, fizik tedaviye gittim, masaj salonlarına gittim ama nafile

Doktorlar hallediyor onu genelde, neden bir şey yapmadılar acaba?

Orijinalden alıntı: Guest-FA983A317

Doktorlar hallediyor onu genelde, neden bir şey yapmadılar acaba?
    bilmiyorum , bünyeyle alakalı galiba , çünkü gitmediğim özel , devlet hastanesi kalmadı , birazda meslekten dolayı oluyor sanırım sabah 9 akşam 5 hep oturuyoruz
  • rahatsızlığım nedeniyle 3 aydır adamakıllı hareket edemiyorum ve kulunç belası çıktı. günde 10 kere de masaj yaptırsam 50 kere de çıtlattırsam gram düzelmiyor. anlık rahatlama sadece. internette fizik tedaviye gidin önerisi vermişler ama orda ne yaparlar bilmiyorum. bu işin çaresi düzenli spor. haftada 3 kez bile spor yapsan gram kulunç kalmaz.
    Daha Fazla Göster
  • Dambıl çalışmak da iyi gelebilir

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

rahatsızlığım nedeniyle 3 aydır adamakıllı hareket edemiyorum ve kulunç belası çıktı. günde 10 kere de masaj yaptırsam 50 kere de çıtlattırsam gram düzelmiyor. anlık rahatlama sadece. internette fizik tedaviye gidin önerisi vermişler ama orda ne yaparlar bilmiyorum. bu işin çaresi düzenli spor. haftada 3 kez bile spor yapsan gram kulunç kalmaz.
    hocam düzenli yüzmeye gidiyorum, haftada 3 gün
    valla hocam ben 3 ay evveline kadar düzenli spor yapan birisiydim bu yaşıma kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, sadece zevk için çıtlattırırdım ara sıra. şu an omzumu kendim hareket ettirsem dahi çatır çutur kütlüyor. spor yapmanıza rağmen bu sıkıntı varsa bilemeyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kas gevşetici kullan 10 yıldır aynı bela var bende adını istersem pm den mesaj at.

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

bilmiyorum , bünyeyle alakalı galiba , çünkü gitmediğim özel , devlet hastanesi kalmadı , birazda meslekten dolayı oluyor sanırım sabah 9 akşam 5 hep oturuyoruz

Alıntıları Göster
    Hocam bu işle tanınmış bir doktor vardı. Amasya Sabuncuoğlu Devlet Hastanesine gittiniz mi?

Rust in Peace
  • bi tarafını sakatlamamak için yoga hareketlerini tavsiye ederim:https://movementupgraded.com/top-5-thoracic-spine-mobility-exercises/

3 numaralı hareketi yapınca kırılır. yaparken üst sırtı içeri(yere doğru) bastırıp alt sırtı tavana doğru çıkar biraz. etkili olmazsa 4 numarayı yap. 4 numarayı yapacaksan havluyu rulo haline getirip silindir olarak kullanabilirsin. eğer bi şey olmuyosa kulunç değil kas gerginliği vardır. duruş bozukluğundan kaynaklanıyordur. iki hareketi de fazla zorlama zira omurgaya baskı yapan hareketler. kademeli olarak baskıyı arttır, gerekli gördüğünde bırak. bu hareketleri düzenli yapmak uzun vadede sırt ağrısından kurtarıyor.
    edit: 4 numarayı sürekli yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 15 Haziran 2019; 21:25:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Hocam bu işle tanınmış bir doktor vardı. Amasya Sabuncuoğlu Devlet Hastanesine gittiniz mi?

Alıntıları Göster
    Ankarada ikame ediyorum başka şehirde hiç bi doktora gitmedim hocam

• Konuştuğum ftrci kız onun çözümünün belli bir rutinle o bölgeye masaj yapılması olduğunu söylemişti. Sebebi de kan dolaşımı arttırıp gevşemelerini sağlamak mı neymiş. Kıtlatmanın falan bir etkisinin olduğunu sanmıyorum

Orijinalden alıntı: Marksman84

kas gevşetici kullan 10 yıldır aynı bela var bende adını istersem pm den mesaj at.
    hocam kas gevşetici konusunda haklısınız ama devamlı kullanmak iyi olmayacaktır bu kulunç un herhangi bir tedavisi yok sanırım 5 aydır spor yapıyorum düzelir gibi oldu ama tekrar arttı

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.