Şimdi Ara

Kültürsüz kızlarla da muhabbet yürümüyor be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapmaktan hoşlanırsın dedim movie dedi. Ben de en sevdiğin yönetmen kim dedim. Sonra kendiminkileri sıraladım My 1. Akira kurosawa
    2 stanley kubrick
    3 tarantino

Bilmiyorum o isimleri diyor sadece seyretmeyi seviyormuş.
    Ne diyeyim şimdi ben bu boş insana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes isim ezberleyip millete entelektüelim knks demek zorunda değil.

senin bilmediğin konuda bilgili bir insan da senin baktığın gibi bakıyor

• fılmın yonetmenını orasını burasını bılmeyebılır ama movıe dedıyse harbıden bosver zaten

• tarantinoyu 1. sıraya koymayan insanlarla da yürümüyor be. 

• Kardeş kusura bakma kültür dediğin şey yönetmen bilmekle alakalı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onu boş olarak etiketlemişsin, ama ben burada senin bildiğin bir iki isim dışında sende de bir doluluk göremiyorum.

Kız boşsa doldur o kızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD61D2951

herkes isim ezberleyip millete entelektüelim knks demek zorunda değil.

senin bilmediğin konuda bilgili bir insan da senin baktığın gibi bakıyor

Ne ezberlemesi bu yönetmenlerin her filmini izledim neredeyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Kardeş kusura bakma kültür dediğin şey yönetmen bilmekle alakalı değil.
    Kültür bilgi demektir bilmiyorsan öğren kardeş.
    Elbette bilmeyebilir de insan bari muhabbet açar şu tarz filmlerden hoşlanıyorum falan diye. O mesajı göndermeden önce ben mesela gerçekci filmleri seviyom dedim.

• Sen cüneyt arkınmısın

• Film yönetmenlerini bilmek = kültürlü olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

fılmın yonetmenını orasını burasını bılmeyebılır ama movıe dedıyse harbıden bosver zaten

Ya ben de çok takmıyorum ingilizce pratik için takılıyorum. Dişi biri ile mesajlaşınca daha çok akılda kaliyor sanki kelimeler? XD

• Kültür bilgi demektir buna itirazım yok ama film seviyor diye yönetmeni illa bilmesi gerekmez yada bilmiyorsa kültürsüz olmaz. Ben at binmeyi seviyorum atın cinsi ve türünü bilmiyorum kültürsüz mu oluyorum ? Yada film izlemeyi seviyorum aksiyon filmi hatta baskın filmi çok hoşuma gidiyor ama yönetmeni kimdir bilmiyorum. Kusura bakma kendini de çok kasma kültürsüzlük böyle bir şey değil.

Bu arada kız muhabbet açmak isterse her türlü açar.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Kültür bilgi demektir buna itirazım yok ama film seviyor diye yönetmeni illa bilmesi gerekmez yada bilmiyorsa kültürsüz olmaz. Ben at binmeyi seviyorum atın cinsi ve türünü bilmiyorum kültürsüz mu oluyorum ? Yada film izlemeyi seviyorum aksiyon filmi hatta baskın filmi çok hoşuma gidiyor ama yönetmeni kimdir bilmiyorum. Kusura bakma kendini de çok kasma kültürsüzlük böyle bir şey değil.

Bu arada kız muhabbet açmak isterse her türlü açar.
    Ya ne bileyim bana biraz öyle geliyor ama kısmen haklısın.

• Kültür sadece bilgi birikimi ile olmuyor, karakter ile tamamlanması lazım. En önemlisi zaten yeterince kültürlü isen illa ki karşıdakine değinecek bir nokta yakalayabiliyorsun. Bilgi birikimi eşit değildir kültürlü demek. O zaman her tez yazan kültür abidesi olurdu.

• İki üç mainsteam yönetmen ismi de bilirsin.Hani izle geççi olsan bile bilirsin.Ama sinefil beyefendiler de seni küçümseyebilir iki üç isimle kaldığın için tam olarak aynı şey olmasa bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

İki üç mainsteam yönetmen ismi de bilirsin.Hani izle geççi olsan bile bilirsin.Ama sinefil beyefendiler de seni küçümseyebilir iki üç isimle kaldığın için tam olarak aynı şey olmasa bile

Daha çok sayarım da en sevdiklerim bunlar.
    Bir de bunların özelliği yaptıkları filmlerin %95i 8 üstü almışır benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Kültür sadece bilgi birikimi ile olmuyor, karakter ile tamamlanması lazım. En önemlisi zaten yeterince kültürlü isen illa ki karşıdakine değinecek bir nokta yakalayabiliyorsun. Bilgi birikimi eşit değildir kültürlü demek. O zaman her tez yazan kültür abidesi olurdu.

Karşındakinin de muhabbet etmeye açmaya çalışması önemli ama aksi halde insanın yazası gelmiyor ya da konuşası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.