Şimdi Ara

KÜLTÜRLÜ OLMANIN ARTISI NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her konu hakkında bilgili olmak ileride ne gibi artılar getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 19 Mart 2016; 9:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artizmi artizde ne arar la kültür
  • Kültürlü olmak diye bir şey yoktur. Fazla okumak vardır. Erken yaşta babam sayesinde internetle tanışmamdan dolayı arkadaşlarım altlarına işerken ben oturup tarih okuyordum. Sadece tarih değil tabi. İyi yanı ise insanların ne kadar boş konuştuğunu anlayabilirsin. Ama asla bilmediği halde biriyle bir konu hakkında tartışmaya girme

• quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Kültürlü olmak diye bir şey yoktur. Fazla okumak vardır. Erken yaşta babam sayesinde internetle tanışmamdan dolayı arkadaşlarım altlarına işerken ben oturup tarih okuyordum. Sadece tarih değil tabi. İyi yanı ise insanların ne kadar boş konuştuğunu anlayabilirsin. Ama asla bilmediği halde biriyle bir konu hakkında tartışmaya girme

Arkadaş çevremi ona göre yaptım. Bazı erkeklerin kızlarla yaptığı boş muhabbetleri duyunca bi tiksinme geliyor artık nedense

• Hiçbir şey gerçek manasıyla hiçbir şey. Evdeyken sürekli genel kültür veya bilgi ne derseniz o yarışmaları izlerim ve soruların neredeyse hepsinin cevabını bilirim. Gerçek hayatta hiçbir faydası olmuyor hatta tüm gün şu çocuk yakışıklı şu kızın fiziği kötü muhabbeti yapan insanlar yaptığınız göndermeleri, referansları, sarkazmları anlamaz ve size boş konuştuğunuzu söylerler. Kişilikten kişiliğe farklı tepkiler doğurabilir bu. Bazıları çok üzülür içine atar, bazıları hiç kafaya takmaz çünkü karşısındakinin ne kadar işe yaramaz ve içi boş insan olduğunu bilir ben ise çata çat kavga ederim sözlü tartışma ile bir şey olmadığını anlarsam gerçek manada fiziksel saldırıya geçerim. Herkesin kişiliği farklı yapacak bir şey yok.
  • Kültürlü olmak diye bir şey yoktur. Blok vardır. Seni blokladım.

• Suana kadar bana yanlizca yanlizlik getirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çevren saçma sapan konularda konuşur sen konuşmazsın onlara bakınca tiksinirsin ve yalnız kalırsın bu kadar

• Belli bir alt kültürün teşkilatlanmalarında yer bulabilirsin
  • Kültürlü insanların ortamında iyidir
    Ama boş insanların içinde yabancılık çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: RSteel

Kültürlü insanların ortamında iyidir
    Ama boş insanların içinde yabancılık çekersin

Tam olarak bunu demek istedim ama etrafımda kültürlü tek bir insan var. Ben de onunla sohbet ediyorum tüm gün.
  • Aslında "kültürlü" ne demek birisi tanımını yapsın önce.

Yola çıkıp kimse sorsan kültürlü olduğunu iddia edecek çünkü.
  • mesela senden uzak yaşarlar.
  • Biraz da zeki isen toplumu şaşırtabilir ve yönetebilirsin. Ancak toplumla tartışmak, kavga etmek yerine nasıl davranması gerektiğini bilen biri olmalısın. Huyuna suyuna gitmelisin ki yönetebilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

Biraz da zeki isen toplumu şaşırtabilir ve yönetebilirsin. Ancak toplumla tartışmak, kavga etmek yerine nasıl davranması gerektiğini bilen biri olmalısın. Huyuna suyuna gitmelisin ki yönetebilesin.

konuya gelen yorumların aksine herkesin seviyesine inebilen arkadaşlarla genellikle goygoy muhabbetler yapan biriyim, fularlı entellerden değilim yani
    ama girişken olduğum hiç söylenemez
  • Kültürü genel kültürden ibaret sayanlar için elbetteki hiç bir şey.

Kültürlü olmak ne güzeldir, seni geliştirir çevren güzel olur, düşüncen değişir, bilgili olursun, aynı şekilde aktivitelerin ve tanışacağın insanlarda senin gibi olduğu için arkadaşlık çevren çok elit ve iyi olur.

Bilgi kapasiten geniş olduğundan bazı şeyleri daha çabuk idrak edersin, düşüncelerin özgürleşir ve daha bir sürü şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.