Şimdi Ara

Kullanmaya çalıştığınız özellik şu anda kullanılamayan bir ağ kaynağı üzerindedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna update yüklerken Kullanmaya çalıştığınız özellik şu anda kullanılamayan bir kaynağı üzerindedir.hatası veriyor ne yapmalıyım? Ss atayım mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kullanmaya çalıştığınız özellik şu anda kullanılmayan bir ağ kaynağı üzerindedir

Bu hata mesajıyla karşılaşman, kullanmaya çalıştığın özelliğin şu anda erişilemeyen bir ağ kaynağına bağlı olduğu anlamına gelir.

Bu durum, aşağıdakiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Ağ kaynağı bakım veya onarım nedeniyle çevrimdışı olabilir.
    • Ağ kaynağı aşırı yüklenmiş olabilir ve geçici olarak kullanılamıyor olabilir.
    • Ağ kaynağı kalıcı olarak kapatılmış olabilir.

Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Birkaç dakika bekle ve özelliği tekrar kullanmayı dene.
    • Ağ kaynağının durumunu kontrol et ve çevrimdışı olup olmadığını veya aşırı yüklenip yüklenmediğini öğren.
    • Özelliği kullanan diğer kullanıcılarla iletişime geç ve onların da benzer sorunlar yaşayıp yaşamadıklarını sor.

Sorun devam ederse, ağ kaynağını barındıran yöneticiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Önemli Not: Bu hata mesajı genellikle geçici bir sorunu belirtir. Lütfen sabırlı ol ve özelliği daha sonra tekrar kullanmayı dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Windows kullanıyorsanız, bu kapatmak için şu adımları izleyin;

1. Yöneticiler grubunun bir üyesi olarak oturum açın.
    2. Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın.
    3. Aç kutusuna yazın MMC ve sonra da Tamam' ı tıklatın.
    4. Grup İlkesi ek bileşenini ekleyin.
    5. Görünümü genişletmek için Yerel bilgisayar ilkesi nesnenin yanındaki artı işaretini (+) tıklatın.
    6. Görünümü genişletmek için Bilgisayar Yapılandırması artı işaretini (+) tıklatın.
    7. Yönetim Şablonları' nı genişletin.
    8. Windows bileşenleri' ni genişletin ve Windows Installer ilke ayarlarını görünmesini sağlayacak şekilde Windows Installer' ı tıklatın sağ bölme.
    9. Çift tıklatın Kaynağına gözatmak kullanıcının izin ver while yükseltilmiş ilke ayarı.
    10. Etkin'itıklatın ve sonra seçmek için tıklatın Bu ayarı zorlamak için onay üzerinde onay kutusunu tıklatıp işaretini değiştirin.
    11. Yeni ilke ayarını kabul etmek için Tamam ' ı tıklatın.
    12. Çift tıklatın Kullanıcının ortam kaynağını kullanmasına izin ver while yükseltilmiş ilke ayarı.
    13. Etkin'i tıklatın ve sonra seçmek için tıklatın Bu ayarı zorlamak için onay üzerinde onay kutusunu tıklatıp işaretini değiştirin.
    14. Yeni ilke ayarını kabul etmek için Tamam ' ı tıklatın.
    15. Microsoft Yönetim Konsolu çıkın ve yeniden başlatın $$$$

Not: Bu ilkeleri'nde açma hakkında daha fazla bilgi için Windows 2000'de, lütfen Microsoft Yönetim Konsolu'nda çevrimiçi Yardım'a bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Windows kullanıyorsanız, bu kapatmak için şu adımları izleyin;

1. Yöneticiler grubunun bir üyesi olarak oturum açın.
    2. Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın.
    3. Aç kutusuna yazın MMC ve sonra da Tamam' ı tıklatın.
    4. Grup İlkesi ek bileşenini ekleyin.
    5. Görünümü genişletmek için Yerel bilgisayar ilkesi nesnenin yanındaki artı işaretini (+) tıklatın.
    6. Görünümü genişletmek için Bilgisayar Yapılandırması artı işaretini (+) tıklatın.
    7. Yönetim Şablonları' nı genişletin.
    8. Windows bileşenleri' ni genişletin ve Windows Installer ilke ayarlarını görünmesini sağlayacak şekilde Windows Installer' ı tıklatın sağ bölme.
    9. Çift tıklatın Kaynağına gözatmak kullanıcının izin ver while yükseltilmiş ilke ayarı.
    10. Etkin'itıklatın ve sonra seçmek için tıklatın Bu ayarı zorlamak için onay üzerinde onay kutusunu tıklatıp işaretini değiştirin.
    11. Yeni ilke ayarını kabul etmek için Tamam ' ı tıklatın.
    12. Çift tıklatın Kullanıcının ortam kaynağını kullanmasına izin ver while yükseltilmiş ilke ayarı.
    13. Etkin'i tıklatın ve sonra seçmek için tıklatın Bu ayarı zorlamak için onay üzerinde onay kutusunu tıklatıp işaretini değiştirin.
    14. Yeni ilke ayarını kabul etmek için Tamam ' ı tıklatın.
    15. Microsoft Yönetim Konsolu çıkın ve yeniden başlatın $$$$

Not: Bu ilkeleri'nde açma hakkında daha fazla bilgi için Windows 2000'de, lütfen Microsoft Yönetim Konsolu'nda çevrimiçi Yardım'a bakın.

Onu yapmaya çalıştım ama şu grup ilkesini bulamadım

• - Grup ilkesini aktif etmek için ise;

1- Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
    2- Aç kutusuna mmc yazın ve sonra da Tamam'ı tıklatın.
    3- Dosya menüsünde, Ek Bileşen Ekle/Kaldır'ı tıklatın.
    4- Ekle'yi tıklatın.
    5- Kullanılabilir Tek Başına Ek Bileşenler altında, Grup İlkesi'ni ve sonra da Ekle'yi tıklatın.
    6- Yerel Bilgisayar ilkesini düzenlemek istemezseniz, Gözat'ı tıklatarak istediğiniz grup ilkesi nesnesini bulun. İstendiğinde kullanıcı adınızı ve parolanızı girin ve Grup İlke Nesnesi Seç iletişim kutusuna döndüğünüzde Son'u tıklatın.

NOT: Sitelere, etki alanlarına, kuruluş birimlerine (OU) veya bilgisayarlara bağlantılı grup ilkesi nesnelerini bulmak için Gözat düğmesini kullanabilirsiniz. Yerel bilgisayardaki ayarları düzenlemek üzere varsayılan Grup İlkesi Nesnesi (GPO) (Yerel Bilgisayar) öğesini kullanın.

7- Kapat'ı tıklatın ve Ek Bileşen Ekle/Kaldır iletişim kutusunda Tamam'ı tıklatın.

@JensenAckles

• Kullanılabilir Tek Başına Ek Bileşenler altında, Grup İlkesi'ni bulamadım.Yerel kullanıcılar ve gr.. diye bir şey onda da
    Bu ek bileşen bu windows 8 sürümüyle kullanılmayabilir.Bu bilgisayardaki kullanıcı hesaplarını yönetmek için denetim masasındaki kullanıcı hesapları aracını kullanın. hatası verıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JensenAckles -- 21 Eylül 2013; 20:54:10 >
  • - Sizin bulunduğunuz oturum Yönetici oturumu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

- Sizin bulunduğunuz oturum Yönetici oturumu mu?

evet yönetici
  • - gpedit.msc'yi Çalıştır'a girerek Grup İlkesi'ni açmayı deneyiniz.
  • gpedit.msc bulunamıyor yani çalıştırda bulunamıyor
  • - Sanırım daha büyük bir sorunumuz var.

- İşlemlerden RVHOST.exe'ye bakınız.

- Eğer bu işlem var ise sisteminize trojan bulaşmış olabilir.
  • Rvhost diye bir şey yok
  • - Tüm Kullanıcıların İşlemlerini Göster'i tikleyin.
  • quote:

- Tüm Kullanıcıların İşlemlerini Göster'i tikleyin.

İşlemler menüsünde öyle bir seçenek yok
  • - Sisteminiz Win7 değil mi?
  • win 8
  • - Win8'ler de o İşlemler kısmını pek bilmiyorum. Hiç kullanmadım.

- Biraz araştırın.
  • Cuma gününden beri araştırıyorum ama bulamadım.Ne olur yardım edin
  • - Biraz araştırma yaparak size tekrar döneceğim.
  • Lütfen çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JensenAckles -- 21 Eylül 2013; 21:24:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.