Şimdi Ara

Kullanılamayan skinler hakkında ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sanırım bu skinler eski skinler oluyor artık satın alamıyoruz ama bir yolu yok mudur elde etmenin? Şanlı Janna yı almak istiyorum ://

• Kullanılmayan skinler özel günlerde çıkan skinlerdir bir daha açılmaz (istisnalar dışında) mesela cadılar bayramı için nocturne ve hecarim'in skini var o açılmaz yada yine cadılar bayramında açılabilir
  • Bazıları tekrar satışa sunulabiliyor fakat bazılarını bir daha asla satışta göremeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Bazıları tekrar satışa sunulabiliyor fakat bazılarını bir daha asla satışta göremeyeceğiz.

PAX Twisted Fate
  • Şanlı janna sezon 2'yi gold ve üstü bitirenlere özel verildi sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Kullanılmayan skinler özel günlerde çıkan skinlerdir bir daha açılmaz (istisnalar dışında) mesela cadılar bayramı için nocturne ve hecarim'in skini var o açılmaz yada yine cadılar bayramında açılabilir

Brand'inde var.
  • Bewitching Nidalee olsa her gün Nidalee oynardım. Nefes almadan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Kullanılmayan skinler özel günlerde çıkan skinlerdir bir daha açılmaz (istisnalar dışında) mesela cadılar bayramı için nocturne ve hecarim'in skini var o açılmaz yada yine cadılar bayramında açılabilir

+1
  • Lolskins kullan dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bazıları tekrar satışa sunulabiliyor fakat bazılarını bir daha asla satışta göremeyeceğiz.

fioraya da öyle demişlerdi ama çıktı. riot bu her şeyi yapar

ayrıca lolskins+1 bi de şu udyr skini gelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

fioraya da öyle demişlerdi ama çıktı. riot bu her şeyi yapar

ayrıca lolskins+1 bi de şu udyr skini gelse

Lol skins açınca cc yersem bug splat veriyor. Nedeni ne bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol Skins derecelide falan kullanmayın hocam tavsiye edilmez hiç. Çok sorun çıkartıyor.
  • o skini istesende alamazsın gecen sezon altın olman lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Hunter

Lol Skins derecelide falan kullanmayın hocam tavsiye edilmez hiç. Çok sorun çıkartıyor.

ben bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

quote:

Lol Skins derecelide falan kullanmayın hocam tavsiye edilmez hiç. Çok sorun çıkartıyor.

O zaman şanslısınız bende ve çoğu arkadaşımda var bu durum. Bilgisayardan kaynaklıdır diyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

quote:

O zaman şanslısınız bende ve çoğu arkadaşımda var bu durum. Bilgisayardan kaynaklıdır diyelim

sorun ne peki belki yardımcı olabilirim ?

• Teşekkürler ama sanmıyorum belli başlı bi sorun da yok çünkü. Ya alta alıyor oyunu kendisini kapatıyor ya hata veriyor vsvs Programın laneti :P
  • Ben TF'nin ve Brand'in halloween skinlerine hayranım. Şuan lolskins kullanıyoruz ama bakalım, birkaç yerde duydum önümüzdeki halloweende gelecekmiş.
  • Legacyler var bide limited editionlar var.legacyler geri gelebilir limietler gelemez
  • mighty jax skini çok hosuma gidiyor. hokey kıyafetli felan. oyunda yürürüken tam hokey oyuncusunun macta yürümesi gibi yürüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.