Şimdi Ara

!!!!kullanıcı hesapları la ilgili yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün ati ccatalyst control panel yüklerken microsoft net.yükle dedi bende yükledim bu sefer kabul etti ve control panel yüklendi ama şöyle bi sorun var bilgisyarı açışta kullanıcı hangisi girsin çıkıyor basıyosun açılıyor zaten 1 kullanıcı var niye soruyor nerden düzeltcem kendi kendine oldu anlamadım direk açılsın istiyorum bana sormasın nasıl yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege -- 11 Ocak 2006 12:10:19 >

• microsoft framework bir ağ yapılandırma progrmaıdır. bundan dolayı bir nevi server sistemine giriş yaparken kullanıcı adı soruyormuş gibi senden kullanıcı adı istiyor. bunu kapanın bir yolu yok. ancak frameworku silersen sistemin düzelecek fakat bunu silmen halinde catalyst çalışmayabilir...
  • peki ben 5.13 driverın control panelini nerde bulurum hep catalyst control panel var düzü yok mu bu sürümün???
  • beyler lütfen yardım peki 5.11 in control panelini kursam ne olur 5.13 driverın la beraber çünkü catalyst control panel istemiyorum. yardım lütfen
  • Catalyst sürücüleri kurarken advanced moduna geç orada neyi isteyip neyi istemediğini belirtebiliyorsun..Catalyst control center istemiyorum yükleme kaarrdeşim dersin olur biter..Bu arada olabilir bazen 5.11 daha performanslı olabiliyor bende de 5.12 mesela en iyi sonuca ulaştı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.