Ya arkadaşlar benim bir sorunum var ama bana nasıl bir şekilde yarım edersiniz bilmiyorum çok üzülüyorum şu an ve ne yapacağımı bilmiyorum Sabah BF3 oynamıştım 1-2 el sonra uykum geldi yatacaktım baktım Origin'den çıkmış otomatik. Şifreyi kullanıcı adını doğru giriyorum felan olmuyor da olmuyor. Dedim bu böyle olmaz, gittim EA Live Chat'te konuştum. Duyduğuma üzüldüm ama sizin hesabınız hacklendi dedi. Hesabım hacklenmiş olamaz çok saçma çünkü e-mail adresime giriş yapabiliyorum ve herhangi bir mail almadım yani çalsalardı maili değiştirmiş olurlardı ve bildirim gelirdi. Şifreyi kimsenin bilmesinede imkan yok gayet uzun ve güçlü bir şifreydi. 2. kez görüştüm EA ile adam güvenlik sorusu sordu cevabını verdim ama uyuşmuyor dedi. Amerika'da yaşamıyorum dedim ve İngiltere'de ki EA Support'un numarasını verdi VOIP veya Skype ile size verdiğimiz case numberı girin ve sorununuzu anlatın dediler. Yani benim İngilizcem konuşacak kadar iyi değil anlarım yazarım ama konuşamam kesinlikle kalas gibi kalırım
Sizden ricam bir arkadaş var mıdır İngilizceyi iyi konuşabilen derdini anlatan biri ben Skype üzerinden kontör falan alırım yeterki benim şu sorunumu çözün içinde 7 tane oyun vardı yani hazır End Game'de gelmişken kaybetmeyelim hesabı
Biri okuyup da alıntılarsa sevinirim umarım biri çıkar umutluyum.
İşte origin kadar adi bir program yok. BF4 bari steamde olsa ama olmazki.
Senin duruma benzer arkadaşın başına geldi 2-3 gün önce ama güvenlik sorusunu doğru verdikte düzelttik. Şifre recovery diyordu mail filan gelmiyodu, yardım eden eleman emaili değiştirdide düzelttik.
quote:
Orijinalden alıntı: Rmutsuru
İşte origin kadar adi bir program yok. BF4 bari steamde olsa ama olmazki.
Senin duruma benzer arkadaşın başına geldi 2-3 gün önce ama güvenlik sorusunu doğru verdikte düzelttik. Şifre recovery diyordu mail filan gelmiyodu, yardım eden eleman emaili değiştirdide düzelttik.
Benim adama söylediğim güvenlik sorusu doğru zaten buna benzer var mı dedi aklınıza takılan 4-5 tane söyledim eşleşmiyor dedi. Biri benim şifrem ile girmiş sanki ama bişey anlayamadım ben. Benim ne yapmam lazım yani hesap gitti diye bir bardak soğuk su mu içmem lazım? Yeniden o kadar oyun alamam zaten Steam'de 150'den fazla oyun var.
http://www.uludagsozluk.com/e/18856933/ Hesabım hacklenmedi ama şifremi unttum ve aynı yöntemle çözdüm. İşe yarayabilir bir dene istersen. Anlamadıysan pm at özel ve ayrıntılı olarak anlatayım. Durumunu anlıyorum çok koyuyor adama.
ilginçmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Ares48_
http://www.uludagsozluk.com/e/18856933/ Hesabım hacklenmedi ama şifremi unttum ve aynı yöntemle çözdüm. İşe yarayabilir bir dene istersen. Anlamadıysan pm at özel ve ayrıntılı olarak anlatayım. Durumunu anlıyorum çok koyuyor adama.
SWTOR için üye oldum ama ne üye olurken, ne de üye olduktan sonra herhangi bir e-mail istemedi. Nerden bağlatıcam e-mailimi bir yardımcı olursan
Hesabı an itibariyle geri almış bulunuyorum, nasıl aldın diye sorarsanız Ares'in anlattığı şekilde çözebilirsiniz
Hesabı geri aldığına ben sevindim resmen :D 7 oyun filan yazık olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ares48_
benim konuya bi bakarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: Stealthkiller44
Hesabı an itibariyle geri almış bulunuyorum, nasıl aldın diye sorarsanız Ares'in anlattığı şekilde çözebilirsiniz
Linkte verdiğiniz konuyu denedim ancak hesabıma ulaşmama rağmen hiç bir oyunuma ulaşamadım. Sanırım hesabı resetlemiş oldu tüm oyunlarım gitti. SAKIN DENEMEYİN BU YÖNTEMİ YOKSA BENİM GİBİ ORTADA KALIRSINIZ.
Sövecem şimdi bu ea ya da origine de lanet olsun yaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme