Arkadaşlar bildiğiniz üzere burası bir forum herkesin kullanıcı adı konusunda özgür olduğu açıkca belirtiliyor.Fakat şöyle bir konu var.Kimisi karizmatik kimisi farklılık olsun diye ASCII karakterleri kullanarak kullanıcı adı alıyor.Baktığınızda kullanıcı adı gayet hoş duruyor ta ki anasayfaya geçene kadar.Anasayfada veya mesaj atanı gösteren bölümlerde kullanıcı adındaki ASCII kodlarını forum yorumlayamıyor ve ortaya uzun , anlamsız , karışık ve tabloyu bozan kullanıcı adları çıkıyor.Bu hem forum hem de bizim açımızdan fazlasıyla zararlı.Ben gördüklerimi şikayet ediyorum.Çünkü buranın düzeni sadece mesajlarla değil bütün olarak sağlanmalı diye düşünüyorum.Sadece küfür etmeyerek düzeni sağlayamayız.Forum yapısını bozacak her türlü hareketten kaçınmalıyız diye düşünüyorum.Ben gerekeni yapıp şikayet ediyorum ama sizlerde kullanıcı değiştirirken veya bir arkadaşınızı üye yaparken biraz dikkat edin.Bu tarz kullanıcı adları almamaya çalışalım.
Eminim ki bu konuyu üye olmamış insanlarda okuyacaktır.
Lütfen konuyu Türkçe'ye çekmeyelim.Konu tartışma veya şunun kullanıcı adı Türkçe , Niye öyle kullanıcı adı aldın diye sorular yöneltip tartışalım diye açmadım Herkese iyi forumlar
"ortaya uzun , anlamsız , karışık ve tabloyu bozan kullanıcı adları çıkıyor.Bu hem forum hem de bizim açımızdan fazlasıyla zararlı.Ben gördüklerimi şikayet ediyorum."
biz bu karakterlere takıldık sadece bu kadar bilinçli bir arkadaşımız böyle bir yazıya rağmen böyle bir rumuz seçmiş
kalın karakterler sizin verdiğiniz şekilde 6 şardan 12 karakter eder yanlış hesaplamadıysam
ya şurda pier de sans' a seni ki ney diyenlere ne akdar gülüyorum anlatamam é işaretinin hangi bilgisayar dilinde olduğunu bilmeden atıp tutmuş millet komedi ya