Şimdi Ara

Kullandığınız EN KEYİFSİZ ARAÇ. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam pardon 30 tl degil 30 lt olcak litre yazcaktim tl demisim kusurabakmayin yani bir depo lpg ile 380 km yapiyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio Symbol ve Citroen C-elysee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 19 Şubat 2015; 22:22:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru bence yanlış o kadar cok keyifsiz araç varki hangisinden başlamak gerek?

• Dacia loğan keyifsiz ve kalitesiz.

R11 Flash ve Tofaş kartal sacede söfere göre kullanımı keyifli
  • Linea'yı yeren insanların sebeplerine baktımda körü körüne yermiş. Ve hemen hemen demeyeyim, hepsi baz versiyon ve donanımsızlıktan şikayetçi. Linea'nın Pop ile Urban-Lounge arasında dağlar kadar fark var.

Çoğu firmanın kullanmadığı elektrikli servo direksiyonu Fiat kullanıyor. 1500 devirden itibaren 200 tork sağlayan motorun hantallığından bahsediliyor. 95HP bir araç bu gün gayet yeterli bir güç sağlıyor. Millet 1.6 90hp 92-93 hp lik araçlar satıyor. Fiat vergi dilimlendirmesini aşıp 1248cc den 95hp 200tork veriyor ama yine bir memnuniyetsizlik var. Kusura bakmayın ama körü körüne yere vuruyorsunuz bu aracı. Gayet test ettiğim tecrübeli olduğum bi araç. 1.6 polodanda 1.6 elsyse dende 1.5 symboldende güçlü bir araç.
  • renault broadway '99 onu eski diye es geçelim hadi

2011 qashqai en baz modeli. citroen berlingo'm bile çok çok daha konforlu. aralarındaki fiyat farkı da çok fazla. sürüş keyfi yok, motor çok güçsüz, donanım sıfır.
  • A5'i servise verdiğim gün kısa bir süreliğine Ford Focus kiralamıştım. O kıvraklığa alışmışken focus kalas gibi araba geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

2014 bmw 3.16 i

Aynı aracı kullanıyorum gayet güzel gidiyor
    Ne gibi memnuniyetsizliğiniz var acaba ?[simage][/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendime ait 3 aracim oldu hangisi diye sorarsan fd6 civic derim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2003'den sonra üretilen tüm Opel'ler. Opel sürüp, kendi arabama veya diğer arabalara binince kendimi ''8-9 saat yemek yemeyip birden en sevdiğim yemeğin önüme koyulması gibi hissediyordum.''

Hyundai, Skoda gibi markalar da aşırı keyifsiz, rahatsız moral bozan araçlar benim için. Hyundai yine ucuz olduğu için çekilir, Accent Era'lar fln da, diğerleri parasını da hak etmiyor.

Bugatti falan kullanıyorsun sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Hocam pardon 30 tl degil 30 lt olcak litre yazcaktim tl demisim kusurabakmayin yani bir depo lpg ile 380 km yapiyorum ..

Ne demek hocam siz kusura bakmayın eğer üslubumda rahatsız edici bir şey sezinlediyseniz...
    Forumda trol sayısı artınca insan şüpheye düşüyor, acaba yanlışlıkla mı yazdı yoksa trol mü diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

11' Symbol. Yürüyen konservenin karşılığı.

A.K.A Uzay Kasa Toros
  • Daha önceki arabalarımdan; s40 1.6, s40 2.0 t ve 2004 1.2 palio keyifsizlik konusunda başı çekerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault 12 (Toros)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Merak edyorm kendi araciniz nedir?30 yasindayim bu yasima kadar bana ait olmasada epey araba kullandim,reno,chevrolet,fiat,lada,toyota,hundai,ve suan aracim opel ve 2005 model bana gore direksyonu en hosuma giden opel oldu ama encok merak ettim golf olmustur bukadar ozel bir arabami merak edyorm..

Benim şuan altımda Passat+Fiesta var ama çok araba değiştirdim, çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda. Hadi Astra'yı biraz ayıralım köşeye, Focus'dan sonra segmentinin en iyi yol tutuşuna sahip ama yine de çok ruhsuz ve tepkisiz araçlar. 2011 ve üstü Fiat Bravo kötülenir bu forumda mesela, ama şöyle diyebilirim ki, Fiat Bravo'nun sürüş zevki Opel'in çoğu aracından kat kat iyi.

Rahatsız, konforsuz kısmına bozuk yollarda katılırım ama Opel'de sürüş hissi yok demeniz bu işlerden pek anlamadığınızı gösteriyor. En azından bence deyin, biz de gülüp geçelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

2005 model corsa 1.2 essentia easytronic....odun gibi gelmişti bana, kasislerde ve virajlarda çok sertti. Uzun yol ise konforsuzdu..

Aynı arabanın 1.3 ctdı olanı kullanmıştım yazdıklarına aynen katılıyorum ama sen birde hyundai getz kullansan opel mersedes dersin

• Aslında belli bir model değilde genelde keyifsiz araç üreten markaları etiketlesek daha doğru olmazmı bu sürüş keyfi modelden çok üreticinin mühendislik ve sürüş optimizasyonları ile ilgili bir durum modele göre çok fazla değişmez bu pencereden bakınca

Ben şunları söyleyebilirim
    Citroen peugeot çok hissiz
    Opel çok hissiz
    Hyundai değerlendirmeye bile gerek yok
    Toyota eh işte ama çok yumuşak
    Wag bunlardan bir tık daha iyi ama yeterince tatmin edici değil

Burada yazdıklarım en az 10000 km yol yaptığım ve kendi deneyimlerden oluşmuştur
    Kullanmadığım araçlar ile ilgili fikrim var ama tecrübem olmadığı için yaZmadım iyi olanları diğer konuda paylaşmıştım

• Fiat fiorino.. İstanbul-Bolu gidişi ben kullandım, çok da rahatsız olmadım, ama dönüşte arka koltukta misafir oldum ki; sürekli oturanlara, oturmak zorunda olanlara sabır diliyorum

• doblo 1.3
  • 2004 Golf 4.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.