Şimdi Ara

kullananlardan yorumlar(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftaya a5 2.0 tfsi yada c250 coupe almayı düşünüyorum kullananlardan yorum bekliyorum arkadaşlar sizce hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 6 Aralık 2011; 16:21:21 >

• C250 coupe tercih ederdim ben olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

C250 coupe tercih ederdim ben olsam

a5in manuel olması beni kendine çekiyo hemde quatro ama kullanan birinin yorumu önemli tabi test sürüşüne çıkıcam ama kısa bi deneyim olduğundan fazla bişey anlaşılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

a5in manuel olması beni kendine çekiyo hemde quatro ama kullanan birinin yorumu önemli tabi test sürüşüne çıkıcam ama kısa bi deneyim olduğundan fazla bişey anlaşılmıyo

A5 in manuel olduğundan emin misin ? Olsa bile manuel versiyonuna quattro koymazlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

A5 in manuel olduğundan emin misin ? Olsa bile manuel versiyonuna quattro koymazlar

evet konfigüre ettim siteden
  • Bence önce gidip bir bayi ile konuş. Ne kadar zamanda gelir fiyatı ne kadar olur vs
  • quote:

Bence önce gidip bir bayi ile konuş. Ne kadar zamanda gelir fiyatı ne kadar olur vs

evet o muhakkak olucak zaten haftaya görüşmeye gidicem pazartesi günü salıda karar verebilirsem sipariş vericem hazırda araç varsa eğer hazırda olanı alıcam çünkü fazla bekleyemem araba lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka yorum yapıcak yokmu
  • arkadaşlar yarın aracı almaya gidicem başka yorum yapan yok mu acaba acil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.