< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kulis: Türkiye, F-35’lere karşılık S-400’leri kutuya koymak istiyor (7. sayfa)
-
-
Selamlar,
Bir bilgi üzerine fikir beyan edin, varsa yoksa aynı şeyler yazmaktan bıkmadıysanız en azından ben bıktım, biriniz elle tutulur bir şey yazsın bilgimiz kadar cevaplayalım, ben sorayım cevap verin vatanseverlikten kastınız nedir? mesela MAVİVATAN'a yunan gibi karşı çıkanlara sesiniz niye çıkmıyor, hükümetin bir saçmalığını yazın daha onu bile yazacak kadar düşünmemişsinizdir, ben yerin dibine gömerim de meydan MAVİVATAN'a sataşan yunan aşıklarına kalır.
Vatanseverlik dediniz birşey yazın sloganı geçin ortaya bir şey koyun, yanlışa kim sahip çıkacak görelim öyle bedavadan makarnacı deyip kaçmak olmaz gerisini getirin renkler ortaya çıksın.
Ülkenin durumunu biliyor muş? ortaya koyun nedir durum? somut örnek verin yüzlerce verilecek örnek var? veremezsiniz ya neyse yine de yazarsanız cevaplarım.
Türkiye'yi korurmuş bak hele, iktidarın saçmalıklarını sayıp tam tersi olması gerekeni söyleyip yaptıracağınıza ancak çemkirirsiniz, oy verdiklerini yurt dışında gidip TR'yi şikayet eder durur umurunuzda olmaz, işte siz böylesiniz.
Milletine adeta düşman her güruhla iş yaparsınız, sahte atatürkçülüğünüz tıpkı sahte dindarlar gibi bir gram fark yok aranızda, uç noktalardasınız. bir gün anlarsınız da belki dönersiniz.
Neyse işte kafayı kullanın somut birşeyler yazın bakalım doğruya kim sahip çıkıyor kim onu çöpe atıp sonra vatanseverim diyor... :))) bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 28 Ağustos 2024; 2:11:18 >
-
hayırdır böyle haberler iştihanızı kabartıyor, bu f35 bir tuşla durdurulabiliyor biliyorsun değil mi.
-
3.5 milyar dolara mı ne aldıydık belki 2.5 milyar dolara 1 milyar dolar indirim yaparsak başka bir ülkeye verebiliriz s400 leri
.
-
şimdi biz f35 alırsak uçakları kime karşı kullanabileceğiz pkk dışında. izin verir mi abd bir yunana bir israile karşı ya da menfati olmayan bir güce karşı. ha ama test felan bir şey için lazımdır onu bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 28 Ağustos 2024; 2:35:21 > -
Milletin parasını çarçur etmeye doyamadılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdoğan'ın klasik artık Meşhurlaşan geri viteslerinden artık şahsi olarak saymayı bıraktığım için bir yenisi daha demekle yetineceğim mecburen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Ağustos 2024; 3:51:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye F35 alınsa da KAAN geliştirilmeye devam edemez mi, etmeyecek mi?
TCG Anadolu ile bize çok büyük güç sağlar. S400 ü aldığımız paraya 3. Ülkelere verip yerine patriot desteği alınabilir. F35 projesine dönüş bize Kaan projesi içinde fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede 5. Nesil bir savaş uçağını havalandırabilmekde F35 üretim sürecine dahil olmamızın katkısı olduğu gerçeğine dayandığını düşünüyorum.
-
Türk siyasi tarihinde Allah'ın bi emri vardır
Hazırını bulduysa kendisi üretmez. Üretmeye harcayacağı parayı hortumlar yer. Yumurta deliğe vurmaya başlayınca da milliyetçilere ve halkın cebindeki 3 kuruşa sarılır.
Bakınız 2016 sonrası ve Şimşek Mcqueen çizgi filmi, kulağımızın ardını kapatıp izliyoruz bu filmi :)
Akıllı vatansever her turk vatandası tehdit sıralamsında israil-amerika ve yunanistanı ilk 3 e yazar.Dost yada müttefik diye bir kavram 3. dunya ülkelerini uyutmak için uydurulan bir masaldır..Ucagın eleştirilme esas sebebi teknolojisi yada ozellikleri değil..Ucak Amerikaya bagımlı ve baglı olması.....peki niye geri donmek istiyoruz ..cunku turkiyede uretimi soz konusuydu bakalım nasıl olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 28 Ağustos 2024; 11:12:25 >
-
nasıl teknoloji transferi almadık ya 2020'den sonra bi benim adımda roket yapmadık. açıktan vermez gizliden verir buna da çok pahalı bir know how denir. artık s400'ü s400 olarak kullanmamıza gerek yoktur ama şimdi satsak da ayıp olur adam sana al kullan diye vermemiş zaten al incele diye vermiş. depoda çürütelimin ki inceledik de işi bitti bir değişik yolunu demişler amerika'ya ama amerika güvenip de kabul etmez bunu. daha iki gün önce bu s400'leri ırak sınırına dizecez diyorduk ne dediğimiz belli değil. f35 edinmek değil f35 projesinde üretim yapmak faydalıdır para girer ve know how olur ki acaba öncesinde projede olmasak bu kaan'ı bertone'ye mi çizdirdik ya pininfarina'ya?
-
kaynak: cumhuriyet gazetesi. direk kapat. yalan dolan haber. ortalığı karıştırmaya yarayacak yalan haber.
-
F35 ler zaten randımanlı değil, milli ve yerli uçak ve mühimmat üretme kapasitemiz artarak devam etmeli. Biz kimsenin emir eri değiliz. Biz Osmanlı Cihan imparatorluğunun torunlarıyız. Büyük ve güçlü tam bağımsız Türkiye yolunda durmak yok yola devam.
-
Kim demiş böyle bir onerinin sunuldugunu.Durduk yere fitne sokmayın.Yok öyle bir haber,duyum vs .Yalan haber ile milleti birbirine düşürmeyin...
-
Biz artık s400 paketleyip Rusya'ya bile göndersek onlar f35 falan vermezler.Siperden sonra artık gerek kalmadıysa da onlar artık bizim serefimiz , inadına aldık inadına kurup aktif etmeliyiz
-
35leri tamamen teslim almadan ne para oduyelim nede f400leri kaldiralim f 35 vurabilecek tek savunma silahı f 400dur olmazsa zaten kaani geliştiriyoruz bizim için daha hayırlı olur
-
Cumhuriyet muhalefet ve Amerikan taraflı yorumları ile aklı sıra iktidara zarar muhalefete tetikçilik Amerika'ya yalakalık yaptığını düşünüyorum.
Her zaman yaptığı bu tür haberleri özgür yayıncılık adı altında yaparak ülkeme zarar verenleri nefretle kınıyorum.
-
Kabak tadı veriyor. Sulandırıp aynı haberi veriyorsunuz. Birazda devlet ciddiyeti olmalı. Denilenler olursa itibar kaybetme değil idare için rezillik olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X