Şimdi Ara

kulaklıktan şarkı değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
27.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkcası ben ilk başlarda keşfedememiştim bu özelliği. internette de aradığımda kimse cevap vermemiş, saçma saçma kulaklık tavsiyelerine dönmüş konular..

kulaktaki tuşa
    1 kere basınca pause/play
    2 kere basınca sonraki şarkı
    3 kere basınca önceki şarkı

belki bilmeyen arkadaşlar olabilir düşüncesi ile yazdım bunu.. ben bilmiyordum mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 27 Temmuz 2011; 22:59:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklıktan Şarkı Değiştirme: JBL Kulaklıklar ve Diğer Bluetooth Cihazları

Giriş

Akıllı telefonlarından veya diğer cihazlardan müzik dinlerken şarkıları değiştirmek, sorunsuz bir müzik deneyimi için hayati önem taşır. Bu kılavuz, JBL kulaklıklar ve diğer Bluetooth kulaklıklar dahil olmak üzere kulaklıktan şarkı değiştirmenin çeşitli yollarını açıklayacaktır.

JBL Kulaklıklardan Şarkı Değiştirme

JBL kulaklıklar, şarkıları değiştirmek için genellikle kulaklık üzerindeki düğmeleri kullanır. Bu düğmelerin konumu modele göre değişebilir, ancak genellikle ses seviyesi düğmelerinin yanında bulunurlar.

• JBL Tune 510BT: Sağ kulaklıktaki "+" ve "-" düğmelerini kullanın.
    • Diğer JBL kulaklıklar: Kullanım kılavuzunuza başvurun veya üreticinin web sitesini ziyaret edin.

Bluetooth Kulaklıklardan Şarkı Değiştirme

Tüm Bluetooth kulaklıklar, cihazdan şarkı değiştirmenize olanak tanımaz. Ancak bazı modeller, bu özelliğe sahip olabilir.

• Kontrol edin: Kulaklıklarınızın özelliklerini kontrol edin veya kullanım kılavuzuna bakın.
    • Düğmeleri kullanın: Sağ veya sol kulaklık üzerindeki düğmeleri kullanmayı deneyin.
    • Sesli asistanı kullanın: Bazı Bluetooth kulaklıklar, şarkıları değiştirmek için Siri veya Google Asistan gibi sesli asistanları destekler.

Şarkıyı Sesle Değiştirme

Bazı akıllı telefonlar, şarkıları sesli komutlarla değiştirmenize olanak tanır. Bu özellik, özellikle elleriniz doluyken veya sürüş sırasında kullanışlıdır.

• Siri (iOS): "Hey Siri, sonraki şarkıyı çal" deyin.
    • Google Asistan (Android): "Hey Google, müziği değiştir" deyin.

Sonuç

Kulaklıktan şarkı değiştirmek, müzik dinleme deneyiminizi geliştirmenin kolay bir yoludur. JBL kulaklıkları veya diğer Bluetooth kulaklıkları kullanarak, kulaklık üzerindeki düğmeleri, sesli asistanı veya cihazınızın ses kontrol özelliklerini kullanarak şarkıları zahmetsizce değiştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de o evreden geçmiştim :) gerçekten işe yarar ama bilgiler.
  • 1 haftalık iphone4 kullanıcısıyım ve bilmiyordum bu özelliği teşekkürler dostum.
  • Bilmeyenler için iyi olmuş teşekkürler hocam
  • Varsa bu tarz pratik bilgiler biz acemilere
  • Basili tutup bip sesini duyduktan sonra play .... Seklinde sarki ismi soylersenizde aciyor sarkiyi. Ancak aksaninizin ingiliz aksani olmasi gerekiyor yoksa anlamiyor. Ornek;

Play album ...
    Play artist ...
    Play ...
  • Merhaba,

Kulakliktaki tusa 1 kisa 1 uzun basarsaniz uzun tusu birakana kadar sarkiyi ileri sarar.

2 kisa 1 uzun basarsaniz da geriye sariyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPodların çalışması hep aynı :) iPhoneda da ipod olduğu için hepsi doğrudur :) özellikle ipod shuffle 4. nesil tuşsuz olduğu için kulaklığın herşeyini öğretmişti bana :D sonra tüm apple ürünlerinde uyguladım kumanda kulaklık süper...
  • teşekkür ederim gerçekten,1 aydır kullanıyorum şarkı değiştirmek istediğimde her seferinde telefonu çıkartıyordum :)
  • Guzelde tuslar cok yukarda,ortada filan olsaydi iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Guzelde tuslar cok yukarda,ortada filan olsaydi iyi olurdu.

o zaman da sesin karşıya gitmezdi tam olarak
  • 3 kere basınca önceki şarkıya gittiğini yeni öğreniyorum. Teşekkürler hocam
  • Tesekkurler ben bilmiyodum.
  • ılerı gerı sarma olaynı bılmıyodum bende tesekkurler :)
  • Vallahi bende bilmiyordum teşekkürler
  • Kendi kendime küfür etmeye başladım şimdi. Activatorla uğraşıyorduk bizde. Kolayı varmış. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 28 Temmuz 2011; 20:59:56 >
  • Kulakligi super ötesi,nanoya neden boyle özellik koymamislarki
  • Çok faydalı bir konu olmuş. İleri geri sarmayı bende bilmiyordum.
  • ileri sarmayı şans eseri bulduktan sonra bütün kombinasyonları denemiştim :D
  • Cidden çok işime yaradı bu bilgi çok teşekkürler :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.