Şimdi Ara

kulaklıklardaki mantık hatası (markası belirsiz kulaklık var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün Sennheiser CX 200 Street II kulaklık aldım

kendisi şu

ve 5 senedir kullandığım sürekli hor davrandığım kabloları nadirde olsa birbirine dolaşınca çeke çeke zorla ayırmaya çalıştığım sürekli cebime teptiğim

ama ne kadar 3.5 mm girişli aletim varsa hepsinde kullandığım son derece memnun olduğum bi kulaklığım var markasını bilmediğim

kendisi şu olur

herneyse bu kulaklıktan bu ses çıkıyosa kim bilir dr.dre nasıldır falan diye düşünürken bu kulaklıktan sıkıldığımın farkına vardım ve kulaklığı değiştirmeye karar verdim

ve yukardaki cx200 ü aldım ama ne göreyim cx200 benim eski kulaklığımdan daha kötü ses veriyor tamamen hayal kırıklığına uğradım

merak ettiğim eski kulaklığım benim bilmediğim güzel bi marka kulaklıkmı acaba arkadaşım hediye etmişti nerden ne kadara aldığını bilmediğim için kalitesiz bişeymiş gibi muamele ediyordum ama baya kaliteli galiba bilen duyan varmı bu kulaklığı

kusura bakmayın s image çalışmıyordu böyle koymak zorunda kaldım

• O kulaklığın içi altın alaşımdan oluşuyor bu yüzden sesi çok iyi iletir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANTE SENPAI -- 15 Nisan 2012; 18:20:20 >
  • O plastik parçanında seste etkisi var. eski kulaklığınızın plastiğini yeni kulaklığınıza takın birde öyle deneyin.
    Eskisi kullanakullana kulağınıza oturmuştur o plastiği eskisinden çıkarıp yenisinde deneyin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

O plastik parçanında seste etkisi var. eski kulaklığınızın plastiğini yeni kulaklığınıza takın birde öyle deneyin.
    Eskisi kullanakullana kulağınıza oturmuştur o plastiği eskisinden çıkarıp yenisinde deneyin bakalım

denedim onu ama bariz kulaklık farkı var değişik oldum enayi gibi hissettim kendimi
  • Markalar biraz fazla abartılıyor böyle ortamlarda.Yoksa 50 liralık kulaklıkla 250 liralık kulaklık arasında öyle aman aman bir fark yok.Belli bir seviyeye kadar kalitenin arttığını hissersin evet ama o düzeyden sonrası işin lüx ve zevk boyutudur.
  • 10 yil sonra cevap. O cx200 1 yil sonra bozuldu digeri hala calisiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.