Şimdi Ara

Kulaklıkla dinlerken 'Yüksek Sesli' Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır karşılaştığım sorun, sanırım ios7 ile geldi, hani kulaklıkla müzik dinlerken sesi açtığımızda beyaz-sarı-kırmızı diye dereceler var ya, sarıya geçtiği anda ekranda uyarı falan veriyor, bunu nasıl kapatabilirim ? valla rahatsız oluyorum artık, şarj da yiyor ekran açılıyor..ayarlarda baktım ama bulamadım..

SS de koydum, umarım bilen birileri çıkar allahaşkına yardım edin telefondan soğudum artık..

Kulaklıkla dinlerken 'Yüksek Sesli' Uyarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonvictMuziK -- 26 Eylül 2014; 18:03:26 >

• yukarı
  •  Kulaklıkla dinlerken 'Yüksek Sesli' Uyarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 26 Eylül 2014; 18:49:35 >
  • Yazdıklarımı işinize karışmak gibi algılamayın lütfen,ilk önce bunu belirtmek isterim.
    O kırmızı seste(şu an denedim) ,kulaklıktan odadaki herkez müziği çok net bir biçimde duyabiliyor.Çok yüksek değil mi o seviye ? 100 desibel civarı çünkü o kırmızı pointler.Ya kulaklığınızda yada kulaklarınızda bir problem var.
  • Arkadaşım o seviyede kulağında tomurcuklar çıkmaya başlar ve kulağın kapanır sonra ameliyatla alınır onlar. Aman iphone ne diyorsa onu uygula. Bi bildikleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki seviyede kullanmıyorum, ama sarı veya ilk kırmızıda açıyorum..
    Neyse arkadaşlar, çözümü buldum. Ayarlar-Müzik-Ses Sınırı'nda AB Ses Sınırı nı işaretledim, ABye giremicez bari faydalanalım böyle yapınca herhangi bir uyarı da çıkmıyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.