Şimdi Ara

kulaklık ve hoparlör hakkında bilgi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hoparlörüm var ve son derece ucuza ve markasını bilmeden aldım markasının sitesi bile yok muhtemelen çakma filan bi ürün beni oyunlar konusunda tatmin ediyor müziklerde fena deil sonuna kadar açınca biraz bozuluyor her konuda şimdi sorum şu
    logitech h150 almak istiyorum fiyatı uygun geldi kulaklık hakkında bilgi verirmisiniz oyunlar skype ve teamspeak vs kullanamıyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/logitech-981-000350-h150-stereo-headset-(white)/productdetails.aspx?I_ID=60767
    vatandan alıcam bu hafta sonu skrillex ve owsla daki diğer djleri dinlemekten keyif alıyorum kulaklık zevkimi batırmaz umarım kullananlar varsa tavsiye ederlermi sesli chat durumu nasıl mikrofon kalitesi
    aslında
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/creative-sb-tactic-alpha-creative-sb-tactic-3d-alpha/productdetails.aspx?I_ID=54814
    alıcaktım fiyatı pahalı geldi değermi acaba
    birde kulaklıktan sesli chat teamspek verip oyunun sesinide hoparlörden verebilmem için bir yazılım varmı
    Hoparlörün üstünde kulaklık girişi mevcut amamicrofon girişi yokbilgisayarımında arkadaki ses jakı çalısmıyor bu h150 nin kutusundan jakları usb çeviren bir alet çıkıyormu yoksa alırım o tarz bir aparat 70 tl ye
    kulaklıktan sesli chat teamspek verip oyunun sesinide hoparlörden alabileceğim bir sistem kurabilirmiyim speaker (galiba böyle yazılıyor anladınız siz onu) var sorunsuz çalışan ve üstünde kulaklık girişi olan(mikrofon girişi yok) cevaplarınız için teşekkürler yeterince açık anlatamamış olabilirim acelem vardı kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.