Şimdi Ara

Kulaklık Uzatma Kablosu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır kulaklığım için maksimum 1 mt uzunluğunda kaliteli bir kulaklık uzatma kablosu arıyorum. Ama bulabildiklerim ya çok uzun ya da kulaklığa uymayacak derecede kalın ve sert kablolu ürünler. DH'de de satılan sony mdr-ex300sl in içinden çıkana benzer bi ürün arıyorum. Yani aynısı da olur. Eğer bulamazsam güzelim kulaklığım ziyan gidecek. Lütfen bir yardım edin.

Orijinalden alıntı: berke.han

Arkadaşlar uzun zamandır kulaklığım için maksimum 1 mt uzunluğunda kaliteli bir kulaklık uzatma kablosu arıyorum. Ama bulabildiklerim ya çok uzun ya da kulaklığa uymayacak derecede kalın ve sert kablolu ürünler. DH'de de satılan sony mdr-ex300sl in içinden çıkana benzer bi ürün arıyorum. Yani aynısı da olur. Eğer bulamazsam güzelim kulaklığım ziyan gidecek. Lütfen bir yardım edin.

Size hangi kabloyu alabileceğinizi değil, hangi kabloyu almamanız gerektiğini söyleyeceğim.

HB'dan philips swa2763w aldım, ses kontrolü olması ve 3m gibi benim için ideal boyda olduğu için. Ancak ses kontrolünü hangi akla hizmetse kablonun tam orta yerine yerleştirmişler. kablonun yumuşaklığı falan çok güzel, ancak ergonomi sıfır. Ses kontrolü işlevini yok kabul ediyorum. Philips'in kısa olan kablosu sizin işinizi görebilir (1.5 mt olanı da vardı sanırım).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    19 yıl önce açıldı
    Hoparlör kablosu?
    10 yıl önce açıldı
    kaliteli uzatma kablosu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.