Şimdi Ara

Hoparlör kablosu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    LG LHB755w 5+1 ses sistemi aldım. Ana ünite odanın arkasında projektörün yanında olduğu için ön hoparlörler için kutu içinden çıkan kablolar kısa kaldı.
    Resimdeki kabloların uzunlarını nerden alabilirim? Üzerinde 24 awg 300V yazıyor, internette satan biyer bulamadım yardımcı olur musunuz...


     Hoparlör kablosu?







  • çarşıda herhangi bir elektronikçide veya oto ses sistemi dükkanında bulabilirsin 24 awg çok ince zaten
  • Peki illa 24 awg mi almam lazım, yoksa daha kalın alabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafa -- 10 Mart 2016; 16:19:23 >
  • Zafa kullanıcısına yanıt
    Elbette daha kalın alabilirsiniz. 24 Awg yaklaşık 0.20 mm2'dir ki zaten hoparlör kablosu olarak kullanılmaması gerekir. 2*2.5 mm2 veya daha da kalın kesitli kablo dahi kullanabilirsiniz.
    Marketlerden Monster veya Hama marka en az 2*0.75, uzun mesafede kullanacağınıza göre biraz daha da kalın, 2*1.5 mm2 hoparlör kablosu alabilirsiniz. Daha kalını belki ekipmanınızın soketlerinde takmakta sorun olabilir, veya estetik olarak sorun olabilir.
    Şöyle bir kablo da işinizi görebilir:http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/profigold-pgc11529-1-3mm-hoparlor-kablosu-183770926




  • Teşekkürler...
  • Zafa kullanıcısına yanıt
    sayın zafa

    25 agustos 2016 da lg lhb 755 w ev sinema sistemini teknosadan aldım ürünü almadan önce magaza müdürüne fm radyo özelligi var mı dedim evet dedi önündeki bilgisayara bakıp ev sinema sisteminin özelliklerine baktı var dedi sonra satışı yaptı kredi kartına 9 taksit aldım servis kurulumu yaptıktan sonra fonksiyonlar dan fm radyo özelliginin olmadıgını gördük oysa teknosa.com da ürünün özelliklerine baktıgımda girişler 2 kısmında cd , optik , fm özelligi görünüyor vatan bilgisayar internet sitesinde de hem genel özellikler de hem de dış bağlantılar da fm radyo anteni yazıyor siz de de aynı sorun oldu mu ? fm radyo girişi blu-ray cihazı üzerinde var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.