Şimdi Ara

Kulaklık Tavsiyesi <<<Vibez için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vibez için kullanılmak üzere Max 50ytl bütce ile bir kulaklık arıyorum..
    Max50YTL cunku cok fazla kulaklık kullanmıyorum genelde arabada kullanıyorm ama otobus yolculugunda veya antremanda kulaga takıp muzik dinlerim...Yani hayatımdaki yeri cok fazla onemli degil tabi bu demek degil ki seyyardan 3 5 ytlye dandik kulaklık istiyorum... F/p iyi olan kaliteli vibez için uygun bir kulaklık için arastırmalarım asagıda hangisi seceyim veya tavsiyeniz nelerdir? Her tur muzik dinlerim özel bir ayrım yok yeri gelir tiesto , yeri gelir hakan altun bazen turkce pop , opeth apocalyptica... özel bir tarz yok

CX400
    Cx300
    EP630

Herkese tesekkurler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 17 Mart 2008; 22:50:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ScTeaR

Vibez için kullanılmak üzere Max 50ytl bütce ile bir kulaklık arıyorum..
    Max50YTL cunku cok fazla kulaklık kullanmıyorum genelde arabada kullanıyorm ama otobus yolculugunda veya antremanda kulaga takıp muzik dinlerim...Yani hayatımdaki yeri cok fazla onemli degil tabi bu demek degil ki seyyardan 3 5 ytlye dandik kulaklık istiyorum... F/p iyi olan kaliteli vibez için uygun bir kulaklık için arastırmalarım asagıda hangisi seceyim veya tavsiyeniz nelerdir? Her tur muzik dinlerim özel bir ayrım yok yeri gelir tiesto , yeri gelir hakan altun bazen turkce pop , opeth apocalyptica... özel bir tarz yok

CX400
    Cx300
    EP630

Herkese tesekkurler saygılar...

arkadaşım 50liraya bir tek ep630 alabilirsin...

verdiğin linklerdeki ürünler sahtedir...

yani aldığın kulaklığın 3-5 liralık kulaklıktan farkı olacağını kimse garanti edemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 18 Mart 2008; 0:18:41 >

• Tesekkur ederim.. bende zaten orjinallik konusunda tereddutluydum...
    16-32 ohm farkı birsey cıkartırmı? biliyorsunuz ki vibez 32ohmluk kulaklık istiyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScTeaR

Tesekkur ederim.. bende zaten orjinallik konusunda tereddutluydum...
    16-32 ohm farkı birsey cıkartırmı? biliyorsunuz ki vibez 32ohmluk kulaklık istiyorr

Çıkarmaz. ben kulaklıktan dolayı sorun yaşadığını söyleyen 1 kişi duydum.
    bende sorun olmadı mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.