Şimdi Ara

Kulaklık Önerisi Bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun kulaklık bölümünde sadece soru soruyorlar en son cevap 2014 te atılmış buraya sormak zorundayım
    Counter Strike ve korku oyunları filan oynuyorumses kasmak için kulaklık önerisi bekliyorum
    daha önceki kulaklıklarım güzeldi. fakat jak kablosunun ucu durmadan kopuyor. max 1 ay kullanabiliyorum

Uzun süre kullanabileceğim 70-100 tl arası kulaklık önerisi bekliyorum. n11 ilk tercihim.
    yanda logo ışıkları vb olan kulaklıklar tamam ama şu odayı gece klübüne çeviren kulaklıklardan önermezseniz sevinirim

• 70-100tl biraz zor. Oyun için en ucuz logitech g230 var ama o da 180tl ye bulabilirsin.
  • Logitech g430

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70-100 tl bütçeniz var ise trust - snopy gibi ürünlere bakabilirsiniz ancak bütçenizi biraz daha artırabilirseniz logitech g430 , hyper x cloud veya steelseries arctis 3 gibi ürünlere bakabilirsiniz.
  • aliexpress ilgini çeker mi
  • Sony MDR-EX650AP

n11den 80 tl ye almıştım gerçekten mükemmel bir kulaklık kesinlikle pişman olmazsın.
  • Bütceni biraz arttırıp hyperx cloud stinger almanı öneriyorum uzun süre kullanırsın hem çok rahat kulağında kulaklık olduğunu bile hissetmiyorsun diğer kulaklıklar gibi kulağını kafanı vs acıtmıyor performans olarakda harika csgo olsun pubg olsun cok iyi ses kasılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden sana saygı duyayım belki de kötü birisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.1 olanlara bak ucuzlarıda var

• 2. el G230 50-60 liraya bulabilirsin. Kullanıyorum, tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

• 7.1 arıyorsun sen bulabilceğin en iyisi. Bende snopy sn-rw1 kullanıyorum taş gibi kulaklık
    Snopy Rampage SN-RW4 USB 7.1 Gaming Siyah Mikrofonlu Kulaklık

90 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 25 Mart 2018; 17:14:38 >
  • Güzel hocam hoşuma gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.